Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Millen sa for siden:

God morgen!


#3

polarjenta sa for siden:

Morgen ja. Jeg syns denne uka har gått fort, bra det, for de foregående ukene har vært lang som et vondt år. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag, ferdig med kartlegging, og oppsummeringsmøte er ikke før i morra.


#4

Eia sa for siden:

Tjohei! Rapportere, revidere, reparere, produsere - ja, sånn går nu dagan. :yessir:


#5

annemede sa for siden:

God morgen. kvitre
Jeg har fått kaffe.


#6

Maverick sa for siden:

God morgen. :skeptisk:

Jeg har i overkant mye på tapetet om dagen, håper i dag blir produktiv.


#7

Polyanna sa for siden:

Herregud, i dag føltes det som å bli påkjørt av et tog at klokka ringte. :gal: Jaja, jeg skal ikke klage, for et år siden var hver morgen sånn, nå er det tross alt bare av og til.

Mannen prøvde å trøste meg med at "bare to dager igjen", men siden det er to dager igjen til jeg reiser på en tur der jeg knapt skal sove på en uke, så var det ikke mye trøst. :knegg:


#8

Sol sa for siden:

Det toget var innom her og, Polyanna. Flaks nok så så jeg det i går kveld og bestemte meg for å droppe tidlig trening og ta telefonmøte hjemme. Så nå sitter jeg med kaffen og bør snart slå på pc. Tilbragte kvelden i går på legevakten med keeperdatteren som fant ut at å bende fingeren bakover og deretter legge hele kroppen over hånden var lurt. Heldigvis var det som antatt bare forstuet kraftig. Hun hadde så hinsides vondt at det var best å sjekke. Men fy, så kjedelig det er å tilbringe kvelden på det stedet.

I dag tidlig mistet samme ungen hjulet på sykkelen utenfor huset. Da jeg kom ut stod to menn og festet det på - de hadde kjørt forbi og kunne ikke bare la henne stå der, syns de. Det er så deilig å oppleve sånt, ren hverdagsglede.


#9

Mex sa for siden:

God morgen.
Grått og trist i dag også, men ser ut som vi får opphold i dag i følge yr. Fullt opp på jobben, og ettermiddagen blir rimelig full den også med fotballtrening til minste og foreldremøte etterpå.


#10

Fersken sa for siden:

Det er like mange oppstartsseminarer/foreldremøter og slikt nå i september som det er avslutninger og slikt i mai/juni. ALT skjer i klumper og helst samtidig. :gaah:


#11

millact sa for siden:

Foreldremøte i ettermiddag, denne gang for 7.trinn.

Det pøser ned, virkelig høst her.


#12

Adrienne sa for siden:

Kroppen min snudde uforskammet fort tilbake til norsk tid etter en uke i USA, i tillegg har jeg sovet bedre enn jeg har gjort på mange, mange uker, så jeg bobler over av energi for tiden. Og nå er det bare 2,5 uke igjen til høstferie. :lykkelig:


#13

Divine sa for siden:

Bobler av energi :barnslig hermeetterstemme: :mumle:


#14

Divine sa for siden:

Får man kjøpt det på boks, forresten. Boblende energi, altså. :løper og kjøper:


#15

Blondie sa for siden:

September er kreisi, jeg løper etter meg selv mens jeg sender lengselsfulle blikk mot sofaen. Hvor ble det av myten om at høsten er så fin til å sitte under et pledd og lese bok, hæ?


#16

Adrienne sa for siden:

:dakars: Divine. Gi meg en dag eller tre så er det over.


#17

Maverick sa for siden:

Man får det på flaske, Divine. Eller i pulverform, så klart.


#18

Adrienne sa for siden:

:haha: En mann jeg måtte i heisen på vei opp etasjene i dag tidlig lurte på om jeg hadde tatt litt amfetamin, for jeg var så blid.


#19

Pappalille sa for siden:

Bobler her og, men ikke av energi, nei. Jeg er mer på Divine sitt nivå.

Kan noen forklare meg naturens grunnlag for å la meg sove dårlig når jeg er syk?! Jeg MÅTTE på forelesning i dag og la meg tidlig i går og har sovet ufattelig dårlig i hele natt.

:mumle:


#20

Palmen sa for siden:

Jeg melder meg inn i kjørt over av et tog-gjengen. Til tross for 10 timers søvn har min indre klokke ikke snudd seg etter Usa-tur. :mumle: :zzzz:


#21

Pappalille sa for siden:

Bare så det er nevnt: Sosialloven krever at man er våken og opplagt!


#22

Frøy sa for siden:

Jeg krangler med klorverdiene i bassenget, dere skulle bare vist hvor mye arbeid og grå hår ett skolebasseng kan gi ett menneske!


#23

Candy Darling sa for siden:

Jeg har kjørt 8.-klassingen til 2 dagers padletur med skolen, han gledet seg verre. Jeg har hatt skypebonanza og må få spist litt snart. :gruble:


#24

Nenne sa for siden:

Jeg har hatt snartur til Karmøy og Haugesund, nå skal jeg ha et lite døgn i Oslo før det blir Gøteborgstur. Hei hvor det går!


#25

Addison sa for siden:

Truffet av samme tog, tror jeg. :gal: Uendelig langt oppstartsmøte i går med nytt FAU på ny skole, bra og konstruktivt, men jeg klarte ikke å gjøre noe som helst resten av kvelden. Så på Diana-dokumentar før jeg la meg, så trist! Verden hadde vært et bedre sted med henne i den, helt sikkert! :leppe: Men altså, sov en halvtime lengre, mulig det gjorde susen, var dypt nede i en søvnfase da alarmen vekket oss. :skremt: Nuvel, våknet da omsider, men gleder meg enormt til sovehelg.


#26

Millen sa for siden:

Det har altså ikke regnet idag! :sjokk:


#27

ingling sa for siden:

Hallois fra konferansehotell ikke så fryktelig langt unna hjemme! :juhu: Passer meg fint med et par hotellnetter uten barn i sengen, må jeg si. Interessant dag så langt, nå er det pause før minling og mat. Sørgelig lite mat så langt i dag, så jeg håper inderlig jeg får noe å spise i kveld. :nemlig:


#28

Trixie sa for siden:

Toget ja, har vært her.
Har den eneste litt rolige kvelden denne uka, den skal nytes. Og jeg skal legge meg ikke så sent håper jeg.
Men neste uke, den gledes det til.


#29

Blånn sa for siden:

12,5 timer på jobb i dag. Foreldremøte nr. 2 denne uka. Neste uke er det ett foreldremøte igjen + driftsstyremøte.

Nå er gutta kjøpt med sushi til middag. :D


#30

millact sa for siden:

Ok foreldremøte på 7.trinn. Oppgaver ble fordelt, alle fornøyde tror jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.