Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Trixie sa for siden:

God morgen.
Jeg er straks på vei til jobb, lang kontordag venter. Men hey, det er torsdag, det er snart helg, og det ser ut til å bli opphold her i dag, de siste dagene har vært ganske så våte. Jeg ønsker meg noen fine soldager.

God torsdag til folket.


#3

Mex sa for siden:

Hjemmekontor. Ungene har hver sin tannlegetime i dag, og eldstemann skal til kjeveortoped etterpå.
Nå først - møtebonansa.


#4

Millen sa for siden:

God morgen! Alle unger der de skal være, nå straks møte på skolen. Så får jeg prøve å være flink jobbsøker idag da etter møtet.


#5

Ru sa for siden:

Morgen.
Sperring av veier i forbindelse med regionsmesterskapet i trehjulsykkel eller hva det nå er som skal skje i byen, er i gang. Det tok meg en time å busse til jobb. :himle:
Trafikken korker seg på duste-steder, så det er ikke så mye å hente på alternative fremkostmetoder heller.


#6

Blå sa for siden:

Uffda Ru. De holder på å sette opp gjerder hos meg også, men jeg får det for så vidt ganske greit så vidt jeg kan se. Med buss om morgenen og bybane om ettermiddagen. Med mindre jeg har lyst til å sitte på jobb til kl. 19.

Storesøster som skal være på jobb på Sotra må sannsynligvis jobbe to lange dager og så få to dager fri.

Jeg håper at sykkelentusiastene får så stor glede av dette at det veier opp for kostnadene og alt styret for resten av oss.


#7

Fersken sa for siden:

Denne dagen består av jobb, trening og kioskdugnad. Og så har jeg enda ikke greid å bestemme meg for hvilken kjole jeg skal ha på i bryllup i helgen. :dramaqueen:


#8

millact sa for siden:

Sol i sør, lenge siden.


#9

Pamina sa for siden:

Har sett sol og blå himmer opptil flere ganger i dag. Og så har jeg levert inn permisjonssøknad på jobben fra etter høstferien til 31.juli. Jeg skal inn i et vikariat som inspektør på en annen skole i byen, veldig spennende. Litt trist å forlate masse gode kolleger og fine elever, men jeg er veldig klar for nye utfordringer.


#10

Polyanna sa for siden:

Jeg har vært og holdt en presentasjon for klassen til eldste, og enda så vant jeg er til å snakke til forsamlinger, så ble jeg kjempenervøs for denne. :knegg: VELDIG redd for å gjøre ham flau!

Gikk greit, da. Har endelig fått kaffe, det var på tide!


#11

Divine sa for siden:

Hva var temaet, Poly?

Jeg nevnte tidligere i uka at jeg drømte at jeg var forelska i Foxy Moxy, og i natt drømte jeg at jeg tilbragte en helg med Sylvi Listhaug, og at hun var så hyggelig. Jeg ble litt skremt, og tenkte i drømmen at "jeg kjenner jo andre som er like hyggelige, kanskje de egentlig er som henne på innsiden". Det er nå mye rart man skal drømme.


#12

Bluen sa for siden:

Alle jeg har snakket med som kjenner Sylvi (også fremtredende SV-ere), sier at hun faktisk er svært hyggelig som person. Og så er hun god i fotball. :knegg:


#13

Polyanna sa for siden:

Jeg har totalt brunsgrumsete folk på FB, men når vi møtes i "hyggelig lag", så er det alltid veldig koselig og morsomt. På litt "gøy på håret"-plan, da, åpenbart.


#14

Appelsin sa for siden:

Trehjulsykkel :haha:


#15

Ru sa for siden:

Trehjulssykkel opp "Salmon hill" eller hva de nå kaller det - DER har du noe jeg hadde sett på. :nemlig:


#16

celebelen sa for siden:

Jeg er barnevakt, og sitter på kontoret med en sovende liten pelsklump på fanget. Absolutt et av høydepunktene i en uke som startet med at morfar døde brått mandag formiddag, fortsatte med et valg som ikke gikk slik jeg ville og skal avsluttes med en travel loppemarkedshelg.


#17

rine sa for siden:

Det er ikke ofte jeg skriver eller leser i Kaffebloggen, men siden den visstnok er åpen, vil jeg bare benytte anledningen til å strekke ut den midterste fingern og si Fuck sykkel-VM!
#stressogkøogfandensoldemor


#18

Appelsin sa for siden:

Tenkte jeg skulle bruke jetpack under vm. Har ventet på en god anledning. :gruble:


#19

Stompa sa for siden:

Føler med dere som har sykkel-VM. Helt håpløst her i fjor, da vi hadde to store sykkelarrangement. Vi bor sånn til at vi ble helt innesperret. Jeg var SUR. :mumle: Ingen sport er så viktig/spennende/kul at det er greit at arrangementene ødelegger for mange andre. :kjepphest:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.