Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Heilo sa for siden:

Morn. Dag tre av helgekurs i mindfulness på programmet. Yoga og meditasjon. Veldig bra kurs, men definitivt slitsomt selv om det ikke er så fysisk aktivt.


#3

Trixie sa for siden:

Spennende Heilo.

Sitter og jobber på morgenen. Skal ut på lang fjelltur senere idag.


#4

Fersken sa for siden:

Ungene har flyttet inn i de nye fleecesettene og sitter på gulvet og bygger Lego. Fin start på høstferien.


#5

polarjenta sa for siden:

Her har storebror overnattingsbesøk, og jeg har prøvd å få han til å skjønne at gjesten kanskje kunne tenke seg noe å spise.

Ingen planer i dag. Grått og regn ute foreløpig.


#6

Divine sa for siden:

Superfinvær her, men jeg er inne og rydder og steker vafler. Mann og sønn er på vei hjem fra Polen, så gleder meg til de kommer. Satser på å komme meg ut i den deilige høstlufta litt senere i dag.


#7

millact sa for siden:

Strålende sol. Vi er i dyreparken.


#8

polarjenta sa for siden:

Litt sånn variabelt vær her, sol og regn i skjønn forening. Nå har jeg stekt vafler så nå har nå ungene fått i seg litt mat.


#9

Pamina sa for siden:

Jeg skriver på en oppgave som skulle vært inne i går - på tide å bli ferdig kanskje.


#10

Fintdethei! sa for siden:

Nydelig vær idag, jeg har brukt den på en lang fjelltur.


#11

Hjertensfryd sa for siden:

Har brukt finværet på ein lang skogstur. Utfordra meg sjølv ganske godt, men eg gjennomførte. :stolt:


#12

Palmen sa for siden:

Prikkebarnet var våken halve natten (urk!!jeg er for gammel til nattevåk!) men har vært i god form. Det ble både innhøsting fra kjøkkenhagen og trampolinehopping. Tok ikke de store utfluktene, da, trenger ikke utfordre disse vannkoppene.


#13

Tjorven sa for siden:

Jeg har også hatt en våkenatt. Knerten driver med noen fryktelige mareritt for tiden som han ikke klarer å gi oss noen årsak til. Han roer seg etter en stund hvis han får sove i vår seng, men da får ikke jeg sove. :gaah:

Da hjalp det ikke å dra på fotballcup med første kamp kl 9 i morges. Dobbel - :gaah:

Nå skal jeg bare sette en vaffelrøre for å gjøre klart for feire av 10-åring i morgen tidlig, og gå gjennom sekken Snuppa har pakket for leirskolen. Det skal bli både godt og rart å ha bare ett barn hjemme i neste uke.


#14

millact sa for siden:

Jeg hadde bare et barn uken før høstferie. Da var eldste på leirskole. Det var veldig rart.


#15

Blånn sa for siden:

Vi har hatt en deilig helg på hytta. Flott høstvær og i går kveld snødde det litt. Nå er vi hjemme igjen. Jeg har beseiret dørstokkmila og kommet meg på Elixia. Middagen ble thai-mat fra nærmeste take away.


#16

Candy Darling sa for siden:

Vi har hatt en deilig minibreak med topptur, blåbærplukking og klatrepark. Men jeg angret på at vi ikke dro hjem i går kveld i stedet for å bruke halve dagen på å kjøre hjem i dag. Still, fikk skvist inn en deilig løpetur i marka, i nydelige Oslo. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.