Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

annemede sa for siden:

Ute er det øspøs.
Inne er det god frokost.


#3

007 sa for siden:

Jeg har høstferie, men våknet kl 06.15. Så nå er jeg på vei til jobb. :snill:


#4

scilla sa for siden:

Jeg skal gjøre et nytt forsøk på å like yoga i dag, men før det travel dag.:yessir:


#5

Blå sa for siden:

God morgen.

Tidlig morgen igjen. Men nå har storesøster bedt seg fri fra jobb de to siste dagene denne uken, så jeg kan sove litt lenger om morgenen jeg også. :gjesp:

God dag i dag. Jeg har interessante ting å gjøre og en hyggelig lunsjavtale. Storesøster skal lage middag og jeg skal av alle ting ha en PT time i kveld. Treningssenteret mitt tilbød meg en gratis time og den måtte jeg jo nesten ta i mot. Så får vi se hvordan det er.


#6

Millen sa for siden:

God morgen!
Grått her idag.
De vanlige tingene på agendaen og møte med ennå et bemanningsbyrå idag.


#7

Fersken sa for siden:

Og der innså jeg at det er ikke på grunn av at jeg er trøtt bussen er så diffus. Jeg har glemt å ta på meg brillene. :dåne:


#8

Blondie sa for siden:

Oi, Fersken! Det høres ut som en bratt morgen.

Jeg har høstferie, men driver med jobb likevel. Mest for min egen del så de kommende ukene ikke blir så hektiske. Senere i dag skal jeg ommøblere stua for å få plass til gårsdagens bruktkjøp.


#9

Eia sa for siden:

God morgen! Er på jobb med nok å gjøre, men tankene går til en av mine kollegaer som sitter med skadet barn på sykehus. Håper virkelig ikke det er varige skader!


#10

Pøblis sa for siden:

:juhu: Fortsatt sykemeldt så her er det sofa, kaffe og bachs Johannespasjon.
Snart skal jeg krykke meg til fysioterapeuten min. Det er tungt å trene opp et nytt kne, altså. :flex:


#11

Trixie sa for siden:

God morgen.
Hjemme med sykt barn dag 2.
Fyr i ovnen, kakao i koppen og jobbe litt hjemmefra blir dagen i dag.


#12

Hondacrv sa for siden:

Nusk til alle som er syke eller heime med syke barn. Eg skal på jobb tross dundrende migrene. FYSJOM. Glad eg har laga eit opplegg der eg ikkje skal forelese i alle fall. Hehe.

Men så kjem kjæresten i kveld da. Oh.


#13

millact sa for siden:

Regn her, men det er i alle fall onsdag.


#14

celebelen sa for siden:

I går kveld trodde jeg dette kom til å bli hjemmedag med sykt barn, men hun ble visst bedre i løpet av natten. Så, her sitter jeg på kontoret og prokrastinerer til den store gullmedalje.


#15

Addison sa for siden:

Grått ute, dagslyslampe rett foran nesen på meg, det må jo bli bra! :knegg: Begynner å få kontroll på kjøkkenet etter fornyelsen, nesten alt er tilbake på plass i skuffer og skap. Kjøkkenvifte gjenstår å få kjøpt, men har smalnet inn alternativene grundig, hurra!


#16

ingling sa for siden:

Dagslyslampen ja, det var den jeg skulle leite frem!

Hjemmekontor her i dag, før møte i barnehagen litt seinere. Deilig å ikke stresse så mye på morgenen og levere unger med yogabukse og bustehår. :humre:


#17

vixen sa for siden:

Mannen sover, ungene sløver med pad og jeg sitter på balkongen med kaffe. Badedag og strandliv på.planen idag. Litt sur for at mensen kom igår, men lite å gjøre med. :humre:


#18

Heilo sa for siden:

Gode tanker til kollegaen din Eia. Håper det går bra.

Jeg har en dum dag. Satser på at den går seg til.


#19

Odelia sa for siden:

God formiddag!

Her øser det ned ute. Alle 4 kidsa er hjemme på grunn av høstferie + besøkende barn, vi hadde sent besøk i går kveld og jeg har monsterhodepine på 2. dagen så da er det godt at dagens planer kun består av å sortere og rydde i alle brettspillene vi har og litt strikking om hodet holder. Og kaffe i plenum. Men først må jeg visst tørke nys bort fra en iPad, formaner 4-åringen :skremt:

Mange lykkeønskninger til Eias bekjente. Håper det går rette veien.


#20

Frøy sa for siden:

Møkka dag. Kommer på jobb hvor bilen min er sporløst borte. Viser seg etter en samtale med politiet at den er blitt utsatt for massiv ruteknusing i natt og er hentet av Viking. Takk og lov for at det var firmabilen og overhodet ingenting av verdi i den. Men dagen ble jo helt tullete i dag.


#21

millact sa for siden:

Så kjipt, Frøy!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.