Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

Timar sa for siden:

Her ble det kosemorgen med minstemann.

Egentlig var planen å sove leeeeenge etter hyggelig kveld ute i går, men kroppen ville det visst ikke. Koselig med en varm liten tass i armkroken da. :)


#3

star sa for siden:

Oppe, ute og står i kø.


#4

Palmen sa for siden:

Lilletvilling med vannkopper har hatt en helt grusom natt og er utslitt stakkar. Det er mor også. :leppe: må ringe legevakten og høre om vi kan få resept på antihistaminer.


#5

vixen sa for siden:

Ungene ligger som slakt på sofaen med hver sin skjern og jeg lager frokost. Det er fyr i ovnen og kaffe på vei. Tenker idag på noen jeg kjenner som mistet sønnen sin i går. Det har vært for mange ulykker i det siste her der unge folk har blitt hardt skadet eller som nå omkommet.

Ungene og mannen drar til byen idag og blir borte til i morgen kveld så det blir en rolig helg på meg. Har tenkt meg ut på tur og eller en del husarbeid.


#6

Trixie sa for siden:

Uff god bedring til henne Palmen.
Jeg tok noen glass vin i går kjenner jeg men det er nok lett å fikse.
Planen for dagen er håndballkamp, tror jeg, trene, bake til morgendagens bursdag og på besøk.

God lørdag.


#7

Fintdethei! sa for siden:

Stakkars tvillingen, Palmen. God bedring i bøtter og spann sendes :klem:.
Rolig start på dagen her. Bare minste og jeg oppe. Vi har spist god frokost med rundstykker og eggerøre. Huset trenger litt omsorg idag og jeg har en turavtale med en venninne på et lite fjell senere. Og jeg med egenpålagt shoppestopp, har funnet nødvendigheten av anskaffelse av et par nye bluser til jobbruk. Så da må jeg vel oppsøke et kjøpesenter i nærheten i ettermiddag.


#8

Divine sa for siden:

Stakkars liten og stor palme. :dakars:

Jeg er hjemme alene med tenåringen. Han skal feire bursdagen sin med venner på Egon og etterpå skal de hit og ha spillkveld. Så jeg må rydde, lage brownies, være med inn til Egon for å betale, så dra hjem igjen og forberede meg til invasjon. Ikke har jeg bilen en gang. Akk, ja.


#9

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg har kjørt minstemann på korpsseminar. Nå frokost.

Pjusk på tvillingen og Palmen! :klemme:


#10

Pamina sa for siden:

Stakkars palmeliten og palmestor! :dakars:

Her er det rolig morgen, skal treffe fine damer i ettermiddag og det gleder jeg meg til.

Ny jobb i to uker, og det er så morsomt og så utrolig altoppslukende og det kjennes at jeg er småsliten i hodet.

I morgen er det kor og øvelse til juleforestilling.


#11

Fersken sa for siden:

Har allerede vært på fotballcup, ukeshandlet og nå sitter jeg på jobb. Skal jobbe et par timer ekstra og det er uvant stille rundt meg. :knegg:


#12

Anda sa for siden:

Rolig lørdag, ferske horn bakt og fyr på peisen, samt pt en indre diskusjon om jeg virkelig vaske bad i dag. :sparke:

Ellers heier jeg på Ruters kontrollør som utviste skjønn i dag. Hadde m 14-åringen på banen, og trodde jeg hadde kjøpt billett; helt sikker på at jeg både hadde tastet kode og sveipet. Men nei. Kontrolløren sjekket kjøpshistorikken min, ba meg kjøpe ny billett før jeg gikk av og det var det. :puh:


#13

Skilpadda sa for siden:

Så bra, Anda. Min egen erfaring er også at de utviser skjønn når de ser at man pleier å kjøpe billett.

Vi har vært en lang runde hit og dit i byen i dag for å prøve å sette sammen et Halloween-kostyme til Poden, som hadde plukket seg ut en figur fra et japansk dastaspill som så veldig grei ut: skoleuniform-aktig med dressbukse, kortermet hvit skjorte og grønt slips. Men hallo, prøve å finne en kortermet hvit skjorte i Oslo i oktober? :knegg: Endte opp med å bestille fra nettbutikk og krysser fingre for at den kommer frem i tide.

Nå er den unge mannen hos en jente i klassen som har invitert til filmkveld, og mannen og jeg skal snart til Oslo Spektrum for å se Thåström. Det blir nok stas!


#14

Maverick sa for siden:

Jeg er ny kretsmester i klassen Nys og Rennende nese. :kry:


#15

Pøblis sa for siden:

jeg har sett fire episoder av den nye dokumentaren "VIETNAM" på NRK. Helt fantastisk - grusomt, fælt, men veldig bra.


#16

Millen sa for siden:

Jeg har gått fra kaffe til vin. :D


#17

Divine sa for siden:

Jeg har også vin. Sitter i senga og hører på spillkveldbursdagen i stua. Siden jeg ikke har tilgang til bil i dag uansett, føler jeg at et glass vin er innafor når gjestene er femten og selvgående. Artig at særinger min har venner som stiller opp i bursdag. :rørt:


#18

vixen sa for siden:

Er alene i hjemme og det er fantastisk deilig og rolig. Har møtt en gammel kompis for kaffe i ettermiddag og så har jeg fisket. Det ble over en halv meter fisk. Tilsammen. :humre: Ikke noe fiskemiddag her i gården altså. Deilig å være ute ved sjøen litt da uansett.


#19

Millen sa for siden:

Så herlig Divine. :rørt:


#20

Skilpadda sa for siden:

Vi fikk hjem en fornøyd Pode i ellevetiden. Han og fire andre i klassen hadde hatt «filmkveld» som startet i firetiden; de hadde sett tre filmer, laget pizza og spilt gamle Playstation-spill. Veldig stas, tror jeg. (Vi tipset om at vi har både film og gamle spill her også, og at han er velkommen til å invitere til noe lignende selv.)

Og Thåström var stas for oss litt mer aldersstegne. :jupp:


#21

Skilpadda sa for siden:

Divine, det høres veldig hyggelig ut! :hjerter: Jeg kjenner følelsen, det er stas når disse raringene åpenbart har venner.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.