Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Jeg har bursdag i dag, og den skal tilbringes i en hall 1.5 times kjøring herifra. Så jeg skal se på fotball i hele dag. Den eneste fordelen jeg kan se er at begge ungene spiller i dag sånn at jeg slapp kjøring både i går og i dag.


#3

Pøblis sa for siden:

Hurra for deg, polarjenta! :blomster: :flagg: :blomster:


#4

Heilo sa for siden:

Gratulerer med dagen Polarjenta!


#5

millact sa for siden:

Gratulerer med dagen Polarjenta!


#6

Millen sa for siden:

Gratulerer med dagen Polarjenta. : ballonger:

Jeg våknet med helt stiv og vond kropp idag, håper det går seg til.
Planen idag er Leos Lekeland og familie bursdag.

Men først kaffe.


#7

Fersken sa for siden:

Gratulerer med dagen, polarjenta! :fløyte:

Sovet dårlig fordi jeg har drømt noen helt vanvittige drømmer. Husker ikke mye nå, men det var heseblesende, stressende og surrealistisk. Så jeg tror jeg må sove litt til.


#8

Sol sa for siden:

Gratulerer, polarjenta!

Fotball her og i dag, kjæresten og ene frøkna er alt på cup, første kampen er vel ferdig omtrent nå. Den andre frøkna og jeg har en økt i Valhall før vi drar samme sted. Her er jeg i det minste innendørs. Alltid noe å glede seg over.


#9

Blånn sa for siden:

Gratulerer med dagen!

Håndballkamp og hentekonsert på programmet vårt i dag.


#10

Fintdethei! sa for siden:

Hipp hurra for Polarjenta :fløyte:
Jeg sitter her og kribler i turbeina. Fint vær i helgene er det diggeste som finnes. Men så må jeg vente til en tenåring har stått opp, for han skulle kanskje bli med meg på tur idag......, jeg kan jo rekke å gjøre myyyyyye før den gutten står opp.


#11

vixen sa for siden:

Hurra for polarjenta! Det er fint vær så jeg lurer på om jeg skal prioritere uteliv foran husarbeid idag. Men først kaffe og frokost.


#12

Pappalille sa for siden:

Gratulerer med dagen, polarjenta. :ballonger:

Jeg har endelig kommet i gang med trening, og skal få i meg litt mat for så å dra og svette. Jeg hadde en dag uten å være støl i går, så får jeg i dag og så er jeg i gang igjen. Hvorfor vil jeg meg selv så vondt?


#13

Tåtti sa for siden:

Grattis med dagen, polarjenta! :fløyte:

Jeg er på Leos lekeland med to tiåringer og får selvsagt ikke være med å leke, så jeg sitter i kafeen og håper batteriet på mobilen holder ut noen timer med surfing og spilling.


#14

Albertine sa for siden:

Gratulerer med dagen, både til polarjenta og Inagh. :fløyte:


#15

Trixie sa for siden:

Gratulerer med dagen til bursdagsbarna.

Jeg har bakt et par kaker, vært på håndballcup, shinet leiligheten og venter på storinnrykk for å feire eldstemann.
I kveld skal det trenes og sløves.


#16

Candy Darling sa for siden:

Heavy helg, først jobbpils-gone-drinks på fredag, også rakk jeg bare så vidt å finne sjelen min før det var 40-årsfeiring med 40 jenter (og jeg var den eldste! :what: ). Nå har jeg bakt kake til feiring av straks-tenåringen min, og jeg er glad jeg er i bedre form en gårsdagens hovedperson. :knegg:

Jaggu er det hardt å være førtis. :dramaqueen: Nå skal jeg heldigvis ikke drikke alkohol før ... onsdag. :knegg:


#17

Candy Darling sa for siden:

Og hipp hurra for dagens bursdagsbarn!


#18

Blånn sa for siden:

Det ble seier i håndballkampen. Til tross for at motstanderlaget i snitt var over ett hode høyere enn våre gutter. Min pode passet på en som var 30 cm høyere og dobbelt så tung. :knegg: Nå må jeg straks kjøre til Son for å hente minstemann siden mannen har trent så lenge at han ikke rekker det. Grr...


#19

Divine sa for siden:

Jeg sitter her og prokrastinerer til gangs. Skal jogge en rolig femkilometerstur, men selv det virker blæh i dag. Har derfor sett gamle episoder av Akutten og spist popcorn i stedet. Men snart blir det jo mørkt, så jeg bør få lettet på rumpa og komme meg ut.


#20

Maverick sa for siden:

Burde man ta graviditetstest når man griner av Storkene-filmen? :skeptisk:


#21

Odelia sa for siden:

Haha, Mav :lol:

Grattis med dagen, polarjenta! :flagg:

Jeg har ikke kommet lenger enn dagens første kaffekopp. Prøver å skrape meg sammen etter en i overkant travel og dramatisk nattevakt, og var glad for at minstemor var våken da jeg kom hjem så jeg kunne krølle meg sammen med henne i sofaen foran TVen og få tankene over på andre ting før jeg skulle sove. Det funket :hjerter: Så nå reparerer jeg med sjokolade, for det ble det nesten ikke tid til i går på grunn av fotballturnering og soving.


#22

ingling sa for siden:

:humre: I så fall er jeg konstant gravid. :lettrørt:

Rolig dag her i dag, med besøk av klassevenninne av eldste og mammaen hennes. Til alt overmål tok de med seg eldste hjem, så vi har hatt noen veldig fredelige timer med bare ett barn hjemme. Uvant! Ellers er jeg fortsatt i ulage etter USA-tur, og håper inderlig jeg sovner litt tidligere i kveld så kroppen kan få hentet seg inn.


#23

polarjenta sa for siden:

Takk for alle hilsninger. Jeg er glad for at årets siste turnering er over, at jeg er hjemme i sofaen under et pledd. Ikke bakt noen kake, spiste et stykker hver på turneringa.


#24

Blånn sa for siden:

Jeg rakk visst bare den siste sangen på hentekonserten. Hurra for kjempekø en søndags ettermiddag...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.