Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg er på jakt etter en helt spesiell bok

#1

~TM~ sa for siden:

Som barn leste jeg en bok som jeg virkelig elsket. Problemet var at jeg ville dele den (for meg) fantastiske fortellingen og lånte den bort. Min kjære far var ikke videre fornøyd for han hadde hatt den som barn selv. (En annen bok jeg hadde, lånte bort og dermed mistet var Jules Vernes Den hemmelighetsfulle øya. :sukk: )

Jeg har søkt på Bibsys og antikvariat.net uten hell, men kan ikke gi opp jakten uten å ha forsøkt dere her inne. Det kan jo være at noen her kan hjelpe meg.

Boken heter "Villkattøya" og er skrevet av Arthur Ransome. Orginaltittelen er "Swallows And Amazons".

Jeg er ute etter den norske utgaven selv om jeg for egen del godt kan tenke meg en på orginalspråket også. Men akkurat det skal være en smal sak.

Så om noen vet om et eksemplar av denne boken, kommer over den i et antikvariat e.l. og den er i god stand så er jeg veldig interessert. Jeg betaler godt også.



#3

Røverdatter sa for siden:

Det kan være lurt å søke på antikvariatenes egne lister i tillegg til Antikvariat.net. Jeg har flere ganger opplevd å finne bøker i antikvariatene som ikke er registrert i Antikvariat.net, selv om antikvarietet har oppslag i fellesbasen. Det er ikke alle antikvariatene som er registrert i det samarbeidet heller. Du kan for eksempel sjekke Barnas antikvariat - de har kun egne lister. De er hyggelige på mail og telefon og de pleier ofte å være behjelpelige med å holde utkikk etter bøker også.


#4

~TM~ sa for siden:

Jeg vet at bibsys ikke selger bøker, men som et alternativ kunne jeg da kanskje fått tak i et eksemplar og bedømt høytlesningspotelsiale mtp storebrors alder.

Jeg fant den ikke da jeg søkte, men er ikke veldig bevandret i bibsys, men jeg skal jammen prøve å få fjernlånt den neste gang jeg er innom biblioteket.


#5

Gremli Skremli sa for siden:

Moren min kan fjernlåne ting fra f.eks. British Library (i blant krever de en liten pengesum, type 200 kr), så ta kontakt hvis du blir desperat nok. ;) Samtidig vil jo enhver fagbibliotekar i teorien kunne gjøre det, så smisk deg innpå en høgskolebibliotekar du kom godt overens med under studiene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.