Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Matilda sa for siden:

Gjesp. 05.00: Meltdown, bleieskift, påkledning, Peppa gris. 06.00: Bleieskift. Massiv krangel. Mannen mekla, ga så opp, og gikk og la seg. Nå har gemyttene roa seg,og jeg må opp og vurdere tekster igjen. Søndag, ass. :gjesp:


#3

Maverick sa for siden:

Viiiiintertiiiiiid! :elsker:


#4

celebelen sa for siden:

Alene oppe i stille hus, med favorittkaffe. Planer om å grave i hagen og hente barn på seminar, og få solgt noen høyttalere. Burde være overkommelig på en søndag, i grunn.


#5

Anda sa for siden:

Det blåser hatter og høy, og jeg er spent på ungenes reaksjon. De rakte hagen i går (mens jeg var på trening), og det ser ikke heeelt sånn ut i dag. :hehehe:


#6

Trixie sa for siden:

Vintertid...
Men jeg har fått i meg mat da og håper energien vender tilbake.
Veldig få planer for søndagen.


#7

Maverick sa for siden:

I dag skal jeg sette løk, strikke og dra på fotballkamp på nye Valle. Fin dag!


#8

Fintdethei! sa for siden:

Jeg skal strikke tommel på en vott. Også skal jeg visstnok rydde i klesskapet mitt, med streng stemme. For etterpå er det visstnok ingen problemer med å finne ut hva man skal ha på seg om morgenen....


#9

Heilo sa for siden:

Snøen kom i går, akkurat i tide til vintertida. Jeg har sovende tenåring og to sovende pre-teens og satser på å rekke litt yoga i ro og mak før de våkner...


#10

Toffskij sa for siden:

All medfølelse til dere som har små vintertidsinkompatible barn! Vi hadde noen grusomme år med det. (Når ungen din generelt nekter å sove lenger enn til 05.00, og så kommer vintertida? Gøy.)

Og snø i Tromsø, det føles merkelig å høre her jeg sitter i Sør-England, og meteorologene melder 14 grader og refererer til det som «chilly». :hehehe:


#11

Hondacrv sa for siden:

Chill y i England altså; sentrale østland melder om to grader, totalt sol og høveleg dag for tur til Oslo og Bærum, som er dagens plan.
Eg sleit meg til å sove til 0830 i dag. Premien kjem i mårra når me skal opp til skoletid att.


#12

Pamina sa for siden:

Jeg elsker vintertiden, oppe passe tidlig, vært og kjøpt ferskt brød og croissanter til frokost og unger er oppe og våkne allerede, uten at de er skikkelig gretne. Det lover godt for kommende uke, så er de sikkert tilbake i gammel tralt.

I dag er det lesing av artikler og å prøve å finne en vei inn i oppgaven jeg skal levere neste søndag.


#13

Miss Norway sa for siden:

Jeg kjente nattens lille jordskjelv skikkelig godt, men var usikker på hva det var. Ingen jordskjelvnettsider rapporterte seismisk aktivitet, så jeg sto opp og gikk rundt i hele huset for å se hva som eventuelt hadde rast/veltet/blitt ødelagt. Kom fram til at det måtte være den utraste vedstabelen i husveggen (som nok raste pga skjelvet) som vekket meg. Men da var jeg jo lys våken, så den ekstra timen i natt fikk ikke jeg mye glede av gitt.


#14

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg merket også skjelvet i natt. Lurte litt på hva det var. Tenkte først på om det var feilsprengning i pukkverket i nabolaget eller om bokhylla til naboen hadde rast sammen. Sjekket nettet og facebook og da jeg så at noen ganske langt unna hadde kommentert og lurt på hva som skjedde tenkte jeg jordskjelv.

Planen min for dagen er å gå tur i Lillomarka. :D


#15

Millen sa for siden:

God formiddag. Dette er sliten søndag etter fest hos oss igår. Dagens plan hente 2 unger hos barnevakt. Har ryddet og gått tur.


#16

Toffskij sa for siden:

Jeg skriver forelesninger. :mumle:


#17

millact sa for siden:

Har vasket to bad og ryddet, drukket kaffe hos nabo og fått meg en tur ut.


#18

ingling sa for siden:

Vi har hatt ryddebonanza på kjøkken og stue i tillegg tilvsnlig husvask i helgen, så det er så reint og fint og ryddig her at det er en fryd! Jeg og eldste har vært på bibliotek, kafé og lekeplass, de to andre har gått tur. Nå blir det snart pizza og film!


#19

Blånn sa for siden:

Jeg har gått en deilig tur i strålende høstvær. Nå tv og strikketøy. Mannen skal lage middag.


#20

Addison sa for siden:

God aften fra svømmehallen! Lillesøster er på prøvesvømming, spent på om hun vil og får begynne på rekruttparti nå. Mange i gruppen ser yngre ut, men så da en del med samme år på listen. I dag har jeg endelig sovet så lenge jeg klarte, sløvet litt og gått en lang tur i sol og vind. Når svømmingen er ferdig skal jeg kjøre til. Drammen på korpsøvelse.


#21

Candy Darling sa for siden:

Vi har hatt en deilig, om enn forblåst dag, med å gjøre Øen klar for vinteren. Etterpå har vi mesket oss med hjortegryte, skjært ut gresskar og laget kake; og hengt opp en 2 m heks. Holidays are coming. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.