Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Blå sa for siden:

God morgen.

Ny travel dag.

Men, i dag skal jeg ut og kjøpe garn til ny genser til meg selv. Og i ettermiddag satser jeg på å komme tidlig nok hjem til å få vært litt i hagen. :lykkelig:


#3

Millen sa for siden:

God morgen.

Har kaffe og det er viktigst nå.


#4

Heilo sa for siden:

God morgen. Gårdagen forsvant i migrene pg migrenebakrus. Veldig godt da å starte dagen med ypga sammen med Adriene. Konseptet meditative mageøvelser er virkelig min greie. :nemlig:

Nytt gensergarn høres velfortjent ut Blå!


#5

Timar sa for siden:

God morgen!

Jeg jobber hjemmefra i dag, og nyter utsikten til et lekkert (?) halloweenpyntet hus. Det henger en lilla flaggermus på ene siden av pcn min og en hodeskalle i sølv på den andre siden. :knegg: Skal manne meg opp til å rydde vekk snart. Kanskje i helga :sparke:

Jeg er usannsynlig sliten for tiden, så godt å kunne få fokusere på jobb uten støy og avbrytelser en hel dag!


#6

Skilpadda sa for siden:

Morn! Det er Operasjon Dagsverk i dag, og jobben min har engasjert 17-18 "OD-barn", som er den interne betegnelsen på dem. :knegg: En av dem er min egen pode, så vi skal straks sulle oss av gårde sammen. Spent på å se hvor godt det vil fungere med oppgavene vi har tenkt ut for elevene; hvis det er vellykket, gjør vi det sikkert til neste år også.


#7

Polyanna sa for siden:

Morn!

Jeg kom på at jeg ikke fikk takket for alle de fine bursdagshilsenene tidligere, med kaker og alt mulig! :blomster:

Lang dag i dag, som begynte med at jeg og mannen begge satte i gang setningen "ja, siden jeg blir sen i dag, så....". :dåne:

Jaja, det løser seg vel, selv om eldstemann skal reise til Sverige og det er valp som skal håndteres og barn som skal på karate og og og...


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg glemte telefonen min hjemme i dag, og måtte ta en "strafferunde" med bussen.

Deretter havnet jeg oppi en diskusjon om bompenger og kapasitet på veiene med en kollega da jeg kom på jobb. (Jeg er ute hos en kunde i dag. I mitt lille selskap er alle skjønt enige om at man må velge kollektivt eller finne seg i å stampe i kø.)

For en fantastisk start på dagen.

Nå trenger jeg kaffe.


#9

Nenne sa for siden:

OD i dag? Det har jeg ikke hørt et ord om og jeg har da vitterlig tre barn i riktig alder. Pussig!

Jeg er på siste dagen av mye reisevirksomhet (for nå) og kan nesten ikke vente på å få dra hjem i ettermiddag. Jeg er trøtt og lei og sliten.


#10

tink sa for siden:

God morgen. Jeg har fått kaffe, nå skal jeg organisere de neste dagene og håper at skuldrene kan senkes litt etter hvert.


#11

ingling sa for siden:

Mornings. Hjemme på dag 3 med fireåringen, men i dag bytter vi underveis i dagen siden jeg skal på et viktig møte i byen seinere. Nå er hun heldigvis på karantenedag 2 (bank i bordet), så vi får en normal dag med begge på jobb og barna i barnehage og skole før helgen. Hadde vært greit, i grunnen. :sukk:


#12

Fersken sa for siden:

God formiddag!

Jeg har en 10-åring i dag. :hjerter: Bursdagen skal feires med at mor skal på FAU-møte.


#13

Blånn sa for siden:

Vi har tre OD-barn og ett Caritas-barn på satelittskolen i dag. Caritas-barnet er mitt. For to år siden deltok de på vanlig OD-dag, men bispedømmet gikk imot elevene (www.dagbladet.no/nyheter/bispedommet-blokkerer-od-dagen/60578906)... Så nå har de eget prosjekt. Jeg synes dog de burde styrt unna selve OD-dagen... Derfor betaler jeg ham selv.


#14

millact sa for siden:

Grattis med 10-åring, Fersken!


#15

Tjorven sa for siden:

Gratulerer med 10-åring, Fersken!

Hun lille frøkna di ble jo oktoberklubbens eneste novemberbarn for 10 år siden. Velkommen etter. :ballonger:


#16

Fersken sa for siden:

Hun hadde det ikke travelt med å komme ut, det er helt sikkert. :knegg: Terminen var 20. oktober.


#17

Stompa sa for siden:

Det er langt fra alle skoler som er med, så det er nok forklaringen.

I år er skolen min med for første gang på flere år (takket være noen ildsjeler blant elevene som organiserer; minst 50 % av elevene gidder dessverre ikke å delta og velger alternativt opplegg på skolen :himle: ). Vi har dog ikke OD før i morgen, for vi har så mange hybelboere på skolen. Når vi bruker en fredag, kan de reise hjem og jobbe hvis de vil.


#18

Sol sa for siden:

Vinterdekk på bilen! Klar for ski i helgen. Jippi.


#19

Hjertensfryd sa for siden:

Her var od-dagen sist fredag.
Går vannkopper på skulen sin eg jobber ved, og på ungdomsskulen der eldstemann går. Likar det ikkje. Ingen av mine tre har hatt det så langt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.