Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

Pamina sa for siden:

:gjesp:

TGIF!


#3

Millen sa for siden:

Mårn.


#4

Timar sa for siden:

Mårn, ja.

T-banen kjørte fra meg. Dårlig start på dagen. :mad:

Heldigvis er det fredag!! :jippi:


#5

Tjorven sa for siden:

Bedriftsfotball er farlige greier. Jeg har igjen en mann som er parkert på sofaen. Dette har skjedd før, men jeg forsøker å finne trøst i at: 1) denne gangen skal han bare sitte der i 4 dager - mot forrige gang 3 måneder 2) Ungene mine er nå 10 og 12 år og kan være med på å dra lasset - forrige gang var de 1 og 4 år og jeg kjente meg fryktelig alene i verden.

Sånn ellers - så mye stress og styr på jobben at jeg er skikkelig kvalm. For øyeblikket er det ALTFOR mye jobb. Dessuten skal vi fusjoneres inn i morselskapet vårt og etter en liten runde med HR, så har jeg blitt hastevalgt til tillitsvalgt i vårt lille selskap. Hipp hurra, lissom.


#6

Millen sa for siden:

Trenger dere folk Tjorven? :blunke:


#7

polarjenta sa for siden:

Endelig fredag ja. Denne uka har vært preget av syke barn. Storebror har ikke vært på skolen i det hele tatt denne uka. Lillebror var på onsdag og målet er at han skal i dag.

Helga er uten planer.


#8

Tjorven sa for siden:

Millen: Hvis du har en mastergrad i samfunnsøkonomi eller lignende og minst 10 års arbeidserfaring med offentlige utredninger, så tar vi deg svært gjerne imot.



#10

Blå sa for siden:

:klemmer: Tjorven.

Jeg er litt i samme båt. Det er så mye å gjøre at jeg sliter hardt med prioriteringene. Og jeg er skrekkelig glad for at jeg har så store barn at jeg ikke må styrte ut av døren kl. 15.30. Men jeg har opparbeidet med avspasering til fire dager i juleferien og det er jo noe. Det blir nok 1-2 til før ferien faktisk begynner.


#11

Hondacrv sa for siden:

Trøst til alle stressa arbeidere der ute, og til Albertine, SKØL om eg ikkje forstod forkortinga.

Fem timer til eg får klemt på kjæresten igjen, så eg har ingen ting å klage på, men først skal eg ha samtalar med fine elevar. Ha ein god fredag!


#12

Frk_Fryd sa for siden:

Jeg er også litt blæh hva jobb angår om dagen. Jeg kjenner på følelser som "er dette virkelig hva jeg vil bruke livet mitt på? Finnes det ikke noe mer der ute? Burde jeg ikke heller slutte med jobben og drive et økologisk småbruk med marsvinoppdrett?" Kan man si at man har en eksistensiell jobbkrise?


#13

celebelen sa for siden:

Kjenner følelsen, Frk. Fryd. Mannen pleier å si han skal drive snegleoppdrett i sitt neste liv. :knegg:

Jeg er på jobb selv om det er fredag, slik blir det når det er månedsavslutning og rapportering.


#14

ingling sa for siden:

På jobb for første gang på tre dager, og snart klar for første møte. Ikke på topp jeg heller, men heldigvis skal jeg møte fin niese og en av søstrene mine etter jobb. :hjerter: Og så ser jeg frem til en fin familiehelg med kino, MGP Jr på tv og bursdagsfeiring av meg selv. :jupp:


#15

Millen sa for siden:

Tjorven: Jeg har ingen av delene.


#16

Sol sa for siden:

Fredag. Snart oval helg, det vil si vi kjører tilbake mandag morgen og er på jobb kl 9. Det er så deilig, helgen blir ekstra lang. Og den skal bare brukes til å nyte det fine i livet. Rett og slett!


#17

Fersken sa for siden:

Jeg var på jobb bare bittelitt forsinket i dag, men dro hjemmefra en halvtime tidligere enn vanlig. Måtte nemlig innom legen og ta blodprøver og heldigvis er legen i nabolaget til jobben min.


#18

vixen sa for siden:

Fredag! Mannen er borte i helgen og det er cup, ungene skal på ulike besøk og jeg skal til Trondheim på femtiårslag i morgen kveld. Blir en trivelig, men hektisk helg. Har avtalt med mor at vi kommer etter jobb og så bestiller hun pizza. Lettvint. Ellers veldig mye å gjøre på jobb her også og har mange veldig krevende tunge saker. Men prøver å puste med magen og tar en dag om gangen.


#19

Addison sa for siden:

Jeg har fri, har sovet lenge og skal straks i gang med å forberede avreise til oljebyen om noen timer. Korps er best!! :elsker:


#20

Nessie sa for siden:

Fredag. :D Jeg avspaserer, og får snart ei venninne over på lunsj. Enkel en ;) Hun trenger hjelp med noen papirer ifb med NAV, noe hun synes er skummelt - men jeg synes er greit. Ellers ingen planer i helga. Kjenner at det var helt rett å droppe Bergen :nemlig:


#21

Fersken sa for siden:

Hmm, kanskje jeg burde ta turen innom Konserthuset i løpet av helgen for å høre på korpsene uten treblås.


#22

Addison sa for siden:

Det synes jeg da, Fersken! Jeg spiller i Fartein Valen kl. 12:25. :D


#23

Mex sa for siden:

Jeg kjenner følelsen frk_fryd. Jeg har også litt samme eksistensiell krise når det kommer til jobb. Det hele føles så meningsløst til tider. Hjelper ikke akkurat på at det er stress, stress og mere stress..

Straks klart for helg! :)


#24

Trixie sa for siden:

En uke har jeg vært syk nå, hurra liksom. Helga skal tilbringes på sofaen mens jeg hoster opp lungene mine og spiser Halloweengodis.
Tv-en er min i helga, mohahha.


#25

Millen sa for siden:

God bedring Trixie.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.