Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Sol sa for siden:

God morgen. Ikke helt våken, men klar for morgenflyet til Stockholm. Greit å komme hjem for å få ungene på trening. Også praktisk at jeg lander 15 minutter etter at vekkerklokka deres ringer. :knegg:


#3

Millen sa for siden:

God morgen.
La meg tidlig igår og fikk selvsagt ikke sove. Så en natt med mye våkne unger. En er syk.
Først kaffe.... i bøttevis.


#4

Tjorven sa for siden:

Facebook har visst funnet ut at jeg trenger en julekjole og reklamerer voldsomt. Nå lurer jeg faktisk på om jeg burde bestille denne herligheten for bare 13 dollar.


#5

ingling sa for siden:

:humre: Den var jo, eh, fargerik.

Jeg har levert barn og har en hel dag med hjemmekontor foran meg, helt aleine hjemme. Det skal bli godt. Litt mer kaffe, så er det vel bare å gå i gang!


#6

Blå sa for siden:

Jeg får også de reklamene Tjorven. Men jeg har ikke latt meg friste ennå.

Jeg har to syke barn i dag, men siden de er 14 og 16 så er de alene hjemme og jeg er på jobb. Forhåpentligvis en litt kortere dag i dag enn det som har vært normen i det siste.

Litt trett, og gleder meg ikke til halvannen time personalmøte, som jeg vet blir en uendelighet av forholdsvis dårlige presentasjoner og powerpointer med for lite skrift.


#7

Tjorven sa for siden:

Eh ... bare en liten realitetssjekk:

Kan en tilfeldig sammensatt vennegruppe på 5 stykk 10-åringer gå hjem fra skolen og være hjemme alene i en times tid før det kommer hjem noen voksne? Gruppa består av en som normalt sett defineres som et uromoment, men ingen av de andre vil normalt sett la seg hisse opp av personen. (Personlig har vi utelukkende positive erfaringer med "uromomentet", men vi må jo nesten ta beskjeden fra skolen om å være på vakt litt alvorlig, eller?)


#8

Nessie sa for siden:

Jeg skal gjennomføre gastroskopi igjen idag :mumle:
Liker ikke.


#9

tink sa for siden:

:klemme: på Nessie, og eventuelt andre som trenger det.

Tjorven: jeg er litt usikker. Dersom man er trygg på at husets innbygger fikser biffen dersom de andre skulle vise seg å bli kreative i aktivitetvalg, og så lenge man tåler å komme hjem til et potensielt rotehus så ser jeg ikke noe problem med det.


#10

Blå sa for siden:

:klemmer: på Nessie. Gastroskopi er fælt. Jeg håper at det går raskt og greit.

Tjorven: i utgangspunktet ville jeg ikke hatt noen problemer med 5 10 åringer alene i en time. Og om dere har greie erfaringer med uromomentet vil jeg tro at det går greit. Er dere tilgjengelige på telefon? Eventuelt sjekke med lærer om det har skjedd noe i det siste, som endrer situasjonen?


#11

Tjorven sa for siden:

Det er lagt opp til at de skal spille "kortskalle" når de kommer hjem, og den vi kjenner godt fra før pleier å like å spille spill.

Vi er tilgjengelige på telefon, og hvis det blir helt krise så er jeg 13 minutter unna på bysykkel (eller 10 minutter i taxi).


#12

Tjorven sa for siden:

Nessie: Jeg har aldri utført gastroskopi og det setter jeg veldig stor pris på. Full medfølelse for at du gruer deg til det.


#13

Millen sa for siden:

Lykke til Nessie. :klem:


#14

Anda sa for siden:

Blå; har ppt'ene for lite eller for liten skrift?


#15

Blå sa for siden:

For liten. Takk.

Vi er i gang og det er, som vanlig, en fest. :gaah: Jeg har for lite tid til å kaste det bort her.


#16

Anda sa for siden:

Fnis. Det er nemlig virkelig sjelden jeg synes en ppt har for lite skrift. Lykke til med resten av dagen. :dakars:


#17

Pøblis sa for siden:

Jeg ville latt 10-åringene prøve seg, Tjorven. :villoggal:

Og :trøste: til Nessie - og til ungene til Blå - og blå selv. Sånne møter kan ta knekken på den beste. :gal:

jeg er på velværehotell. jeg tror jeg hadde egnet meg til klosterliv, jeg har det helt fortreffelig. Trener, skriver, leser, spiser, går tur med hundene og repeat. Antrekket varierer mellom turbukse og ullgenser og badedrakt og tykk frottéslåbrok. Og kneet er allerede bedre - vanntrening gjør susen. :lykkelig:


#18

Trixie sa for siden:

Jeg er på jobb, og formen stiger, slettes ikke værst.
Tjorven: jeg hadde ikke latt de være alene.

Håndball hele ettermiddagen.


#19

Blå sa for siden:

Takk for sympati. Jeg har overlevd, og nå har jeg en time der jeg kan jobbe før neste møte. Som forhåpentligvis blir mer konstruktivt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.