Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

polarjenta sa for siden:

Morgen.

Bare meg oppe. Jeg lurte mange ganger i natt på hvorfor jeg ikke dro og kjøpte nesespray i går kveld, så ikke sovet spesielt godt.

Så plan for dagen er å skaffe nesespray og slappe av.


#3

Millen sa for siden:

God morgen.

Jeg spiser sjokolade og venter på kaffe. :hjerter:
Rolig helg uten planer, det skjer ikke ofte.


#4

ingling sa for siden:

Mornings!

Jeg rydder meg gjennom huset for tiden. I dag: rælet på toppen av skapet på soverommet. :yessir:


#5

millact sa for siden:

Høres ut som meg, Ingling. Vært på Elkem sitt interne universitet denne uken og lært prinsipper og grunnregler i praksis og om hvorfor man skal sortere, rydde osv for å få mer effektiv drift, så nå skal tingene settes ut i praksis her hjemme. Planen er å ta hele huset, men får ikke tatt alt før jul men får ta rom for rom.


#6

Trixie sa for siden:

God morgen.
Allerede ferdig trent, nå skal vi snart av gårde på hyttetur og sola skinner, det er ikke så ille altså.
God lørdag til folket.


#7

Fintdethei! sa for siden:

Jeg sitter i treningsklær i det minste, fyrer i ovnen, ferdig med frokost. Ute er det hvitt av sludd. I ettermiddag skal jeg bake kaker til familieselskap i morgen, må bare finne ut hva jeg skal bake først.


#8

tink sa for siden:

God formiddag. Noen skal klippes, andre skal en tur på Litteraturhuset for hygge og en liten tur ut. Det blir nok en fin lørdag.


#9

Eia sa for siden:

God formiddag. Mann og yngste er på vei til hytta. Eldste skal på klassefest i kveld, så vi blir igjen hjemme. Akkurat nå sitter jeg og hører på Popquiz mens jeg tenker over om jeg skal ha flere planer enn å løpe en tur. Jeg trenger sårt flere par bukser, men siden jeg hater å shoppe blir det nok å finne frem noen skjørt til jeg får psyket meg opp til shopping. Forhåpentligvis før jul.


#10

Blånn sa for siden:

Yei, sluddet fra i går har nå frosset til is... Godt jeg kjøpte nye vintersko tidligere i uka. Jeg spiser frokost og skal straks kjøre til nærsenteret med minstemann. Korpset har loddsalg og spilleoppdrag. Senere i dag er det loddsalg for håndballen.


#11

Candy Darling sa for siden:

Litt preget av gårsdagen med intens konsertopplevelse (og drinkorama), og vestlendingen i meg sparker i samvittigheten for å sitte inne i det nydelige været. Men jeg er dessverre barnevakt for tantunger, sett slikt.


#12

Palmen sa for siden:

Fotball hele dagen her. Kidden spilte futsal (mot EBluenbarnet! Takk for sit rapp underveis!) mens mor var på trening, mens absolutt hele ettermiddagen ble tilbragt i Valhall med cup. Sofa er digg nå!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.