Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Trixie sa for siden:

God morgen.
Trøtt, men når man legger seg sent så...
Snart avreise til jobb og 2 dager til helg, det blir så bra.

Nei, burde komme i gang her kanskje.


#3

Millen sa for siden:

God morgen.
Melder meg inn i trøtteklubben pga for sent i seng med Trixie.
3 av 4 ute av huset. Prøv å være effektiv og flink idag da.
Men først kaffe.


#4

Blondie sa for siden:

Ulempen med å jobbe med mennesker er at noen kryper inn under huden på deg og holder deg våken på natten. :gjesp: Må få tømt hodet i dag tror jeg, foreløpig ved hjelp av morgenens tredje kaffekopp. :ups:


#5

Tjorven sa for siden:

Ryggen er bedre, men slett ikke helt bra. I går drakk jeg øl med noen venner, og da var den plutselig helt problemfri. Så jeg lurer på om det egentlig er kuren? :knegg:

De holder på å bygge et stort bygg rett ved siden av der jeg sitter og jobber i dag, og det rister og rister. Jeg må innrømme at jeg ikke liker sånt. Men kollegene her forsikrer meg om at hvis bygget vårt faller ned, så har vi forsikring. Som om det er noen trøst.

Nå: :kaffepc:


#6

Tjorven sa for siden:

Og gratulerer med dagen, Pøbel!

Denne kaka syntes jeg passet fint til deg:


#7

Eia sa for siden:

Gratulerer med dagen, pøbel! :ballonger:

Jeg startet dagen med å (trodde jeg) glemme telefonen hjemme. Jeg kjørte hjem for å hente den, bare for å finne ut at den lå i vesken likevel. Det hjelper altså ikke å halvere størrelsen på veska for å få bedre oversikt. :rolleyes:


#8

Kaprifol sa for siden:

Hurra for Pøbeldagen!


#9

tink sa for siden:

Gratulerer med dagen til Pøbel! :digger:

Her er det novemberkoma, den eneste trøsten akkurat nå er at vi er halvveis i november. Og jeg må huske å sjekke når første søndag i advent er. Gleder meg sånn til å se stjerner og trær med lys på.


#10

Hondacrv sa for siden:

  1. desember, tink. Det der har eg stålkontroll på.

#11

Fersken sa for siden:

Gratulerer med dagen til Pøblis! :fløyte:

Har levert bilen på verksted (igjen). Det holdt vist ikke bare med å ha gjennomført EU-kontroll. Den må vist også bli godkjent etter strenge kriterier, noe som denne gangen (også) innebærer at deler må byttes ut. :dramaqueen:


#12

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg har endelig stresset meg inn på jobb etter å ha sittet hjemme og ventet på en maler. Vi skal pusse opp kjøkkenet og har bestemt oss for at andre skal gjøre nesten alt. Men vi ser at det er litt vi må gjøre også for at timeplanen skal gå opp.

Så de to neste ukene skal jeg jobbe 120 %, være bortreist på seminar i to dager, tømme et kjøkken og strippe veggene for strie og plater, leve uten kjøkken, holde et kurs i frivilligaktiviteten min, gå på teater med en kollega, gå på teater med storesøster og en venninne og gjennomføre en fotballavslutning, et spillermøte og et foreldremøte. Det er lit sånn "stopp verden , jeg vil av". Men jeg får si med Odd Børretzen, at "sove kan vi gjøre i graven".


#13

tink sa for siden:

:sukk:

Jaja, bare litt over 2 uker igjen da. Men jeg klarer snart ikke å holde igjen på julemusikken og gløgg og pepperkaker altså.

Blå: Alt går i en periode, sørg bare for at du får pustet skikkelig ut etterpå. Hangler fortsatt etter en lang periode med liknende opplegg i høst.


#14

Blå sa for siden:

:klemmer: tink

Jeg tror at det går bra altså. I motsetning til deg har jeg store barn og det går mye lettere med sånt opplegg når man har tenåringer som klarer mye selv. Men jeg har litt dårlig samvittighet av og til når både mannen og jeg har lange dager på jobb flere ganger i uken. Samtidig tenker jeg at de er to stykker som trives godt sammen og at litt alenetid der de styrer tven og fjernkontrollen har de sikkert ikke noe i mot.

Vi hadde verdens fineste "storebarnkveld" i går. Jeg kom hjem kl. 21 og hadde kjøpt chips og avokado. Storesøster laget guacamole mens jeg dusjet og varmet middag og så satt vi i stuen og spiste chips og jentene gjorde lekser og jeg spiste middag (og tok en øl :sparke:) og hørte på og det var bare koselig. Lykken med store barn.


#15

Matilda sa for siden:

Her var det mye hektisk hverdag! :dakars:

Jeg lyser opp november med bursdag, har fått te og kake og fine gaver på senga, og sjokoladepudding av kollegene på jobb. :konfetti: :hjerter:

Hurra for Pøbel! Her har du kake:


#16

Matilda sa for siden:

Bitteliten kake. :knegg:


#17

Blå sa for siden:

Gratulerer med dagen til pøbelsara og Matilda. :blomster:


#18

Toffskij sa for siden:

Hurra for begge bursdagsbarna! :konfetti:


#19

Pøblis sa for siden:

Herlilg kake, Matilda! :elsker: Og gratulerer masse med dagen til deg også! her er en kake til deg - :værsågod:

t
akk for alle gratulasjoner - bursdag er stas på sosiale medier, altså! :glis:


#20

Matilda sa for siden:

Takk! :glis:


#21

Fersken sa for siden:

Gratulerer med dagen til Matilda! :fløyte:


#22

millact sa for siden:

Gratulerer med dagen til både Matilda og pøblis!


#23

Millen sa for siden:

Hurra for Pøblis og Matilda. :ballonger:


#24

Pøblis sa for siden:

Takk! :blomst:


#25

Addison sa for siden:

Sent på dag, men gratulerer så mye med dagen, damer!! :bursdag: :konfetti:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.