Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Eia sa for siden:

Mandag, og kaldeste dagen hittil i høst/vinter. Men jeg har ulltrøye på, og er full av pågangsmot. Etter kaffen, i alle fall. Trur eg. :kaffepc:


#3

polarjenta sa for siden:

Straks avgang til jobb. Det kan virke som at psoriasisen er tilbake i håndflata, irriterende.


#4

Pappalille sa for siden:

Jeg trenger kaffe. Jeg har ikke kaffe. Mandag.


#5

Maverick sa for siden:

Heihei. Denne dagen kan - enn så lenge - gå og leke på motorveien. :jupp: Kan bare gå oppover, da. :silverlining:


#6

Tjorven sa for siden:

Denne mandagen er i hvert fall mye bedre enn forrige mandag. Da hadde jeg så vondt i ryggen etter en kink at jeg var en skygge av meg selv. Jeg møtte på jobb og fikk strengt beskjed om å pelle meg hjem igjen.

Det er fremdeles vondt, men jeg trenger ikke smertestillende, og eneste ryggtiltak er et par turer i løpet av dagen, sekk fremfor veske og joggesko (fremfor de mye penere jobbskoene jeg pleier å bruke).

I kveld er det foreldresamtale om minstemann. Jeg har sendt læreren en god smørbrødliste over ting som må tas opp, slik at han kunne få være forberedt. Og så lurer jeg på om det er helt tilfeldig at vi har fått tildelt den aller siste timen slik at ingen står og banker på døra for å få slippe til. :sparke:

Jeg tror ikke at jeg er så helt grusomt vanskelig mor ... eller kanskje litt. :sukk: Jeg er veldig snill og vennlig, men ganske klar på hva jeg forventer.


#7

Toffskij sa for siden:

Øøøh, jeg har sovet dårlig, og nå vil ikke printeren virke. Det passer jo kjempebra når jeg skal holde to handoutavhengige forelesninger på rappen uten noe tid å gå på i forkant. :gal:

Det er i sånne stunder jeg sier til meg selv at i kveld skal jeg legge meg tidlig. :hehehe:


#8

Blå sa for siden:

:klemmer: på Maverick.

Og lykke til Tjorven. :blomster: Av og til må det være lov å være litt vanskelig forelder. Og jeg er sikker på at du er det på en høflig og ordentlig mate, og da går det bra.

Jeg er trett og kald. Jeg har ligget våken siden kl. 3 i natt og bekymret meg for arbeidene med det nye kjøkkenet vårt og så sitter jeg her og venter på håndverkerne og ingen kommer og jeg holder på å falle sammen i nervøsitet for at alle tidsplaner ryker. :gaah: Heldigvis ringte det nettopp en elektriker, så jeg vet i hvert fall at jeg ikke er helt glemt.


#9

Tjorven sa for siden:

Lykke til med nytt kjøkken, Blå! Prosessen med å komme dit er helt grusom, men det kommer til å bli veldig, veldig bra til slutt.


#10

Heilo sa for siden:

Morn morn. Iskaldt i huset i dag, jeg har på meg ørten strikkeplagg og har fyrt i peisen. Håper jobbekontoret er varmere når jeg kommer dit litt senere.

God bedring til pågangsmotet til Eia, hånda til Polarjenta, dagen til Maverick, ryggen til Tjorven, printeren til Toffskij og håndverkerne til Blå. Og noen må gi Pappalille kaffe synes jeg. :nemlig:


#11

Blå sa for siden:

Takk Tjorven. Nå har jeg elektriker og rørlegger og løfte om flere på vei. Han hadde glemt de andre, så det var bra at jeg spurte raskt.

Fremdeles ikke avklaring på om det er et avløpsrør som går ned ved veggen og om det må flyttes og hvor lang tid det kommer til å ta og hvor mye det kommer til å koste. :gaah:


#12

Pøblis sa for siden:

Huff, Blå - sånne prosesser er skikkelig, skikkelig slitsomme.

Klemmer til alle kalde slitne blåmandagsFPere. Jeg har betalt regninger og forbereder innlegg til konferanse i morgen og skal straks til fysioterapeut. Og så har jeg kaffe. :kaffe:


#13

ingling sa for siden:

Oppussing er stress ja, men det blir fiiint etterpå.

Jeg sitter i vår forholdsvis nyoppussede stue med åpen kjøkkenløsning nå, med fyr i peisen, God morgen Norge på TV og kaffe i koppen. Skal spille litt piano, gjøre litt yoga og pusle rundt i huset i dag. Pustepausedag. :nemlig:


#14

Hjertensfryd sa for siden:

Heime med sjukt barn i dag. Då blir det ein roleg innedag.


#15

Fersken sa for siden:

Her er glatt i dag, syklistene lå strødd og bussene gikk litt sånn hipp som happ. Men jeg kom på jobb før kjernetiden startet og her var god kaffe.


#16

Hjertensfryd sa for siden:

Fekk testa glatten i går. Bilen forsvann berre bortover og hadde tenkt å ta seg ein dukkert i sjøen. Stoppa heldigvis 1 meter før det hadde gått rett ned i sjøen. Satt å gjorde meg klar til å bli både kald og våt. Ekkelt og ganske skjelven etterpå.


#17

Heilo sa for siden:

Oi, Hjertensfryd, det hørtes skikkelig skummelt ut. Godt det gikk godt!


#18

Hjertensfryd sa for siden:

Det var skikkelig ekkelt. Var sikker på at eg skulle havne i sjøen.


#19

celebelen sa for siden:

Så ekkelt, Hjertensfryd, den skjelven sitter vel i en stund. :klemme:


#20

Mex sa for siden:

Oi, så utrolig ekkelt, Hjertensfryd! Godt det gikk bra. :klemme:


#21

Candy Darling sa for siden:

Oi! Håper det hadde blitt med ubehaget hvis noe hadde skjedd, Hjertensfryd? :klemme:

Jeg fikk kjenne litt på grensene til sykkelpiggdekkene mine i dag også, gitt. Det ble heldigvis bare litt sladding, men greit med en påminnelse om at man MÅ senke farten i nedoverbakker med klink is. :sparke:


#22

Polyanna sa for siden:

I dag var det til og med krevende for de vanligvis totalt sklisikre piggskoene mine, men de holdt! :elsker:

Skikkelig ekkel opplevelse, Hjertenstryd! :sjokk:


#23

tink sa for siden:

God formiddag. Jeg finner ikke bilnøkkelen, det ble derfor en ganske hyggelig gåtur til og fra barnehagen. Bør virkelig gjøre dette oftere. Men det kan jo være greit å ha tilgang til bilen senere i dag, og i morgen...

Slipper å forholde meg til glatten da. Godt å høre at det gikk godt hjertensfryd, det hørtes skikkelig skummelt ut.


#24

Hjertensfryd sa for siden:

Viss eg ikkje hadde klart å stoppe bilen der eg gjorde, så hadde eg havna i sjøen. Og den hadde nok gått under.

Men alt gjekk fint. Ikkje ei skramme på verken meg eller bil.


#25

Frk_Fryd sa for siden:

Herlighet, så ekkelt Hjertensfryd! :sjokk:

Jeg er fortsatt hjemme på sofaen en uke etter operasjon, og nå begynner jeg å bli leeei. Har rundet både TV, Netflix og internett opp til flere ganger. Jeg trøster meg med at det kunne vært mye verre, og det er bedre å kjede seg enn å vri seg i smerter. :nemlig:


#26

Timar sa for siden:

Oi, så skummelt, Hjertensfryd! Nå ble jeg sittende å gruble her: Hva gjør man hvis man kjører på sjøen? Dørene blir vel vanskelig å få opp når bilen synker. Skal man hoppe ut med en gang? Eller vente til bilen fylles av vann?


#27

Hjertensfryd sa for siden:

Eg satt å grubla på det samme. Og er det lurast å ta setebeltet av før ein forsvinner utfor? Og kva med airbagen? kor mykje problemer vil den skape?

Det er ganske utruleg kor mykje som fyk gjennom hovudet i løpet av nokre få sekunder.


#28

Pappalille sa for siden:

Jeg har ikke badet med bil i det minste, men jeg har ennå ikke fått kaffe. :blinke:



#30

Timar sa for siden:

Å hjelpes, nå ble jeg ekstra stressa.. men takk for info, Neket!


#31

Millen sa for siden:

Huff så skummelt Hjertensfryd. Godt det gikk bra. :klem:


#32

Addison sa for siden:

Så utrolig skummelt Hjertensfryd!! Veldig bra at marginene var på din side! :klemme:

Helt vill mandag her, spørs om denne uken blir noe roligere enn forrige på jobbfronten. :gal:


#33

Michelle sa for siden:

:klemme:Så utrolig bra at det endte godt Hjertensfryd


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.