Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

ingling sa for siden:

Først? Vært oppe en times tid med minste, nå er begge voksne. En skal i bursdag, vi andre skal minst mulig. Rydde og vaske litt. Men først mer kaffe!


#3

polarjenta sa for siden:

God morgen. Godt med lørdag, og en helg helt uten planer er deilig. Skal ta en razzia i stua og kjøkkenet og vaske litt klær.


#4

Trixie sa for siden:

God morgen.
Sløv morgen, orker ikke dra på den vanlige morgentreningen. Snart frokost og senere venter badeland.
God lørdag!


#5

Timar sa for siden:

Jeg skal pakke kofferten og fly til Norges koseligste by. Jeg må bare stå opp først. Og feire en bursdag. Og skulle allerhelst ha sovet enda noen timer til. Blir så trøtt av november!


#6

Appelsin sa for siden:

God morgen!
Har dusja, kjørt eldste til brassband-gøy, vært på butikken, spist frokost, strøket perle-romskip, dandert nellik og mottatt flere kommentarer a la "det e så flott at eg har en mamma som deg" :love:
Deilig å være hjemme etter ei uke på kurs og hotell.


#7

millact sa for siden:

Sovet til neste ti, trengte det. Rydde litt hus og få orden og innom et julemarked.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Strøket perle-romskip, faktisk :hjerter:.
Jeg har også spist frokost, mutters alene. Minste er på tur i helgen med en venninne, de andre sover. Lenge. Lurer på å julehandle litt på senteret, men lurer mer på å gå en tur i dagslys. Litt mer kaffe først, uansett.


#9

Eia sa for siden:

Uæææh! Jeg skal spille bass og synge for andre folk i dag! Rekker å grue meg en del først, da. Har kaffe og nerver. :knegg: :neglebit:


#10

Millen sa for siden:

Lite planer her og gitt, ene ungen skal i bursdag og det er det.
Ja, og så skal jeg og eldste se håndballkamp senere idag.


#11

Tallulah sa for siden:

Jeg er våken, men i pysj, Høvdingen er på jobb og jeg hører nå at det kommer lyder fra barnerommet. Dagen står i julemarkedenes tegn!


#12

celebelen sa for siden:

Lykke til, Eia! Basspilling høres betraktelig skumlere ut enn synging, men det er sikkert fordi jeg ikke kan spille bass om det så står om morgenkaffen.
Korpskonserter, kjøring og barnevakt på programmet her i dag. Også har jeg store middagsambisjoner for i morgen, så jeg må snart dele opp høna.


#13

Eia sa for siden:

Takk, celebelen. Det verste er å synge og spille samtidig. :blodfersk bassist:


#14

Blånn sa for siden:

Jeg var oppe tidlig for å lage mat til julemarked. Gikk og la meg igjen etterpå. Med lydbok på øret. Nå må jeg finne ut hvor i boka jeg sovna. :knegg:

Minsten har overnattet hos en kompis, mellomste og mannen er straks på vei til kamp. Jeg skal ha tilsynsvakt i hallen fra 13.30-18.00.


#15

Eia sa for siden:

BTDT, Blånn. :knegg:


#16

millact sa for siden:

Fått bestilt en julegave på nett nå. Tror jeg stikker innom biblioteket nå med noen bøker og så må jeg handle noe mat i løpet av dagen.


#17

Blånn sa for siden:

:jippi: Tilsynsvakten er avlyst.


#18

Fersken sa for siden:

Et barn skal i bursdag og litt senere i dag skal korpset mitt delta i underholdningskonkurranse.


#19

vixen sa for siden:

Jeg har levert noe ski til bruktmarkedet for skigruppa og kjøpte langrennstaver, langrennski til mini og slalomsko, slalomski til junior for den nette sum av 350 kroner.

Nå er det snart basar i bhg og så er det litt husarbeid og matlaging til besøk vi får i morgen.


#20

Skilpadda sa for siden:

Mannen og jeg er noenlunde ferdig med bursdagsgaveplanlegging til Poden, som blir femten neste helg, og skal straks til byen og shoppe. (Dette krever litt planlegging fordi vi har ansvar for gaver fra begge besteforeldresett også, og fordi vi må planlegge julegavene samtidig, siden det er så kort tid mellom.)


#21

Addison sa for siden:

God ettermiddag! :knegg: Jeg har sovet lenge, spist sen og lang frokost med tre av fire familiemedlemmer, mellomste dro tidlig på korpsseminar. Jeg har satt på en vask, og gruer meg til å vaske badekaret. Er sliten, kvalm og har vondt i hodet. Gruer meg litt til en bursdagsmiddag vi skal i, men må vel bare stramme meg opp. Blir sikkert hyggelig når vi først er der. :sukk:


#22

vixen sa for siden:

God kveld i stua. Har akkurat veltet meg ned på sofaen. Lasagne og new york cheese cake står klar i kjøleskapet til besøket i morgen. Skal bare få ungene til sengs før det blir netflix og sofa resten av kvelden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.