Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Blå sa for siden:

God morgen. :gjesp:

Ikke så mye å rapportere. Jeg er på kontoret og har en helt passe dag i dag. Nok å gjøre til å holde meg interessert, men ikke nok til å stresse. Syk 16 åring hjemme kan slippe inn håndverkere, så jeg har benyttet dagen til en tidlig dag. Så skal jeg heller satse på å jobbe en del hjemme i morgen.

Så nå er det kaffe og jeg må ut og kjøpe klementiner ser jeg. Spennende dag.


#3

Eia sa for siden:

God morgen. Endelig sykkel til jobb igjen. Deilig!

Lørdagens bass-og-sang-gruing kulminerte i en vellykket opptreden. Puh! Nå er det band-juleferie.

Vel, over til hverdagens donter. Enn om jeg har fått noen respons på tilbudet jeg sendte i forrige uke? :hyper:


#4

Pøblis sa for siden:

God morgen1 Jeg startet dagen med 20 minutter ved flygelet. :elsker:

Fortsatt ganske mye sykemeldt. :gaah:


#5

celebelen sa for siden:

Jeg hadde litt dårlig tid til bussen i dag, men det løste seg da naboene skulle samme vei og spurte om jeg ville sitte på. Ellers står uka i bursdagenes og julekalenderens tegn - her er det nok å ordne.


#6

Millen sa for siden:

God for,middag! Jeg har kaffe, pc, og et vaskerom som er overfylt. Dagen består av jobbsøk, klesvask, bretting av tøy og en tur ut og ennå mer rydding.


#7

tink sa for siden:

God morgen. Jeg er trøtt og begynte allerede i går å glede meg til helga. Denne uka er jobbtravel, så det er bare å få sving på kaffen og brette opp ermene så blir det sikkert plutselig helg igjen. Eller?


#8

Blå sa for siden:

:klemmer: på tink.

Jeg gleder meg også til helg. Dette er den travleste uken jeg har igjen før jul. Jeg er ganske optimistisk på at det skal være litt roligere de siste tre ukene. Og på fredag har jeg igjen et fungerende kjøkken (håper jeg), og jeg gleder meg ekstremt.


#9

Mex sa for siden:

Jeg trenger en måned ferie.

Denne uken blir vel like hektisk og slitsom som forrige uke. I morgen får jeg besøk av 2 representanter fra den største kunden vår som skal underholdes i 2 dager.


#10

Fersken sa for siden:

Hele familien forsov seg i dag. Kvart på ni våknet vi. Men nå er ungene på skolen og jeg på jobb. Ikke så veldig travelt på jobb, men nok å henge fingrene i på fritiden.


#11

Palmen sa for siden:

Hele familien forsov seg her i dag også, Fersken. :knegg: VI våknet riktignok 7:45, men det er over en time senere enn vanlig. Jaja, nå er ungene på plass i barnehage og på skole og jeg har fått kaffen min så da blir vel alt bra.


#12

Toffskij sa for siden:

Jeg har holdt semesterets to siste forelesninger. :lykkelig:


#13

Frøy sa for siden:

Jeg har fått en stor bukett med tulipaner i dag. Som velkommen i ny stilling gave. Artig med arbeidsgiver som setter pris på de starter i ny stilling og ikke bare når de slutter.


#14

millact sa for siden:

Det var en fin vri, Frøy, så hyggelig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.