Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Millen sa for siden:

God morgen!


#3

Eia sa for siden:

Morn! I dag vant vilje over latskap, belønningen er fornøyd Eia som har syklet til jobb. Ny kamp i morgen. :B-menneske: :knegg:


#4

Fersken sa for siden:

Jeg er fortsatt full i snørr, men feberfri. Så nå er det jobb og kaffe i koppen.


#5

Hondacrv sa for siden:

Først jobb, og så skal eg synge konsert sammen med koret mitt og tre andre kor! Hurra!


#6

celebelen sa for siden:

Vi startet dagen med muffins og gaver på senga for bursdagsbarnet (10 år!), før tømreren var innom for å se på muligheten for å bygge sykkelskur. Nå har jeg gjemmekontor og venter på å få pianoet levert. :hyper:
Ellers blir det vel å bake til morgendagens barnebursdag, søndagens familiebursdag, mandagens "kake-på-jobb-fordi-jeg-har-bursdag" og onsdagens juleavslutning. Og neste lørdags bursdagsfest. Etter det er det kanskje tid for å bake til jul? :julemania:


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg jobber som konsulent, og i ganske mange år har jeg vært én dag i uka hos en kunde. I dag kom jeg på jobb hos dem, og så har de gitt pulten min til noen andre. Og så er det ingen andre ledige pulter. Ikke får jeg koblet opp den pcen jeg forventes å bruke hos denne kunden heller.

Vel, vel ... jeg får jobbet en del allikevel, men jeg sitter nå her og venter på at det skal komme noen flere på jobb. For det møterommet jeg sitter på, blir jeg sikkert kastet ut av etterhvert.

Konsulentlivets gleder. :sukk:


#8

Blå sa for siden:

Uffda Tjorven. Man føler seg jo ikke så veldig velkommen på den måten. :klemmer:

Jeg startet dagen med å tømme kjøleskapet. Håndverkerne ville ikke flytte det med noe inni, i tilfelle noe gikk i stykker, og det forstår jeg jo.

Men nå er alle beskjeder gitt og alle avtaler gjort og jeg er på kontoret. Et skummelt møte unnagjort, nummer to er i dag og når det er over, så tror jeg at jeg skal tillate meg å være ordentlig forkjølet i morgen. Det vil si, jobbe litt hjemmefra, være litt på jobb og gå hjem med en gang arbeidsdagen er slutt. :D


#9

celebelen sa for siden:

Jeg har fått piano! Nå må jeg bare grave fram noen nybegynnernoter, så jeg kan lære meg å spille litt ordentlig.


#10

Blondie sa for siden:

Uæææh, kjolen jeg har siklet på et halvt år var på tilbud i dag! Ups ... Jaja, nå er den på vei til meg. :glis:


#11

Millen sa for siden:

Så herlig Blondie. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.