Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

Millen sa for siden:

First!


#3

Eia sa for siden:

Second! :knegg:

Vilje vant i dag også - fin sykletur til jobb. :jupp:


#4

Tåtti sa for siden:

Frifredag! :lykkelig:


#5

Blondie sa for siden:

Desember! Jeg overlevde november (dog ikke med særlig god margin, kjennes det ut som) og skal nå tvangskose meg på trass. Etter jobb blir det maksimalisme i høysetet når jeg skal pynte hjemme. Har allerede tatt frem nisseserviset og har følgelig drukket kaffe med en nisse som stirrer rett på meg når jeg slurper. :knegg:


#6

Eia sa for siden:

Vi klarte i går kveld for første gang (andre, påstår mannen) å henge opp alle 24 posene på kalenderen! :kry:

(Normalt henger det en 5-6 poser der, og så panikkfyller vi et par-tre runder til. :knegg: )


#7

Blå sa for siden:

God morgen. :lykkelig:

Etter å ha gjennomført fire ekstremt stressende dager med kraftig forkjølelse har jeg kastet inn håndkleet i dag og meldt meg syk. Jeg skal nok få gjort litt, men det skal gjøres helt rolig og fredelig fra min egen sofakrok, og bare så mye jeg orker.

Benkeplatene våre er forsinket, så vi har ikke ferdig kjøkken før på tirsdag. Og det er litt surt, når jeg hadde regnet med å ha det til helgen, men det går sånn mot slutten at det må vi bare leve med tenker jeg. Veldig mye adventsstemning blir det ikke her før dette kaoset er over tenker jeg. Men litt rydding og stelling skal jeg vel få til i dag.

Det går i hvert fall mot bedre tider og det er deilig.


#8

Millen sa for siden:

Jeg er syk og går 1000 ting å gjøre her i huset. Resten av gjengen ser jo ingenting som må gjøres.


#9

Addison sa for siden:

God første desembermorgen!! :klemme: November overlevd såvidt her også, om tre uker snur solen! :jippi: :krampepositiv: Flinke arbeidssøkermannen har kjøpt inn gaver og gjort klar tre pakkekalendere, selv studenten får i år også. :rørt: Førstnevnte var klar for årets første skitur da jeg dro, vel fortjent! Noen fordeler skal man vel ha "between jobs". :nemlig: Jeg vil bare ha helg, men har minst 8 timers kaos og krise foran meg på jobb før den tid. :svosj:


#10

Fersken sa for siden:

Jeg kan informere om at det ikke er et sjakktrekk å nyse når man akkurat har tatt mascara på. :sortrundtøynene:


#11

Pappalille sa for siden:

Fersken; nå tisset jeg litt på meg. :ler:

Her er alven Alva på plass, og to fornøyde barn har lest årets første adventsbrev fra den magiske frøkna med dør i veggen vår. Jeg lurer på hvor lenge de kommer til å tro så fullt og fast på magi? Det er deilig. :hjerter:


#12

Timar sa for siden:

Det høres så koselig ut, Pappalille!

Her var jeg veldig fornøyd med å få handlet inn gaver og godis og fått pakket inn og hengt opp før midnatt. Jeg hadde som vanlig mistet fullstendig oversikten over hva jeg hadde kjøpt, og ble positivt overrasket over at jeg bare mangler en luke.

Herlig å se minstemann komme opp i stua i dag morgen og bli så glad over å se tente adventsstjerner og adventsstake, adventskalendergaver og lilla lys på bordet :hjerter:

Eldste var mer stille, hun hadde nok håpet på en legokalender (:rolleyes:), men hun pakket nå opp, hun og. Og begge dro av gårde i nye julegensere. Man får ikke mer moro enn man lager selv! :cool:


#13

millact sa for siden:

Ingen av mine våknet noe særlig tidligere i dag enn vanlig, men det var stas å åpne Flax kalender og spise sjokolade fra sjokoladekalenderen. Har ikke rukket å pynte noe til advent, må ta det i kveld.
Men, i går kveld fikk jeg førstevalget mitt på kunstklubben på jobb, så i helgen skal jeg henge opp et nydelig stort bilde. Det er så fint, satt og så på det lenge i går etter jeg kom hjem med det.


#14

Frk_Fryd sa for siden:

  1. Desember er fint! :nikker: Og snart skal jeg på hytta og få litt julestemning i form av snø. :elsker:

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.