Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Emne 1

#1

Bobbelur sa for siden:

Hurra! Jeg er ferdig med emne 1! :lykkelig: Jeg regner med at jeg står, og jeg håper jeg får en C. Men det er ikke så viktig, det viktigste er at jeg står. :nemlig:

Og uka før eksamen hadde vi samling i Harstad. Noen av oss bodde på hotell, noen på Airbnb og noen på hytte. Jeg var blant dem på campinghytte - og det var greit nok om vi ser bort fra at hun i køya under meg våkna grøsselig tidlig hver morgen. En gang var klokka fire, men da la hun seg ned til å sove igje. En annen gang var klokka fem... da stod hun opp kvart over fem, og fikk jeg til å sove igjen etterpå? Nei. :dåne:
Men alt i alt gikk det greit å være fem mennesker på ei lita hytte ment for fire. :knegg: Litt kreative løsninger for å få plass til en gjesteseng i stua, og litt liste-seg-på-tå av og til, litt bekymringsmeldinger når klokka var halv elleve på kvelden og ikke alle var i hytta... Det var en intens uke, så det var kanskje ikke så rart at jeg måtte sove litt etter jobb i går da jeg kom hjem fra jobb? :knegg: I tillegg hadde jeg fått gullgutten min hjem, og det å sove under et pledd med en god og varm hund i fanget er helt fantastisk. HELT fantastisk! :hjerter:

Neste eksamen er i mai. Vi har MASSE pensum til da, men nå vet vi hvordan det blir og vi takler det sikkert bedre. Jeg stortrives fremdeles og vi (jeg og en medstudent) har begynt å tenke litt på bachelor. Vi ser ikke for oss å være så mange som vi er i basisgruppa (syv stykker) og vi vil skrive om noe vinklet mot fysisk aktivitet og hund som terapi. :nemlig:


#2

-ea- sa for siden:

Grattis med overstått eksamen! Høres ut som en god plan å inkludere hund i oppgaven din, når det er hund du lever og ånder for sånn ganske generelt (har jeg inntrykk av). Der har du en god del kunnskaper å spille på, tenker jeg.

Jeg har jo sett deg på samling, dvs utenom samling, og pleier å fortelle folk at livet som deltidsstudent ser ut for å være hardt arbeid under samlingene ihvertfall.

For de uinnvidde: Bobbe bodde hos meg under forrige samling, men jeg så henne knapt. På universitetet fra morra til seinkvelds, så det var ikke spesielt plagsom gjest å ha.


#3

Magica sa for siden:

Gratulerer med å være ferdig! :D Kjekt å høre at du stortrives.



#5

Bobbelur sa for siden:

Det er jo 75 % av et heltidsstudium, så det er vel egentlig ikke så rart at vi føler det er mye jobb samtidig som vi er i ordinær jobb. Og heller ikke så rart at jeg føler meg en smule dausliten akkurat nå... :nemlig:


#6

gnuri sa for siden:

Gratulerer såå masse med vel overstått :heia:
Jeg synes du er beintøff!


#7

Palmen sa for siden:

Gratulerer med vel overstått!


#8

Inagh sa for siden:

Grattis med vel overstått! :heia:


#9

Pelle sa for siden:

Grattis!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.