Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

Palmen sa for siden:

God morgen fra fotballhallen! Her startet første kamp klokka 9 så vi er oppe bright and early today. Hyggelig overraskelse var at laget vårt skulle møte laget til Bluen, så jeg fikk en hyggelig morgenskravlings også. :D (så får det bare være at det ser ut til at de knuser oss :knegg:)


#3

Millen sa for siden:

God morgen.
Her er fortsatt 4 av 5 syke og guttungen og jeg hoster om kapp.
Nå vil jeg vi skal bli friske : lei:
Men nå kaffe.


#4

Heilo sa for siden:

Elendig natt så alle planer om en tidlig morgen gikk i do. God bedring til deg og dinr Millen!


#5

Timar sa for siden:

Må man egentlig stå opp hver dag? :gruble: Eneste plan i dag er juleklipp på ungene og pynting av pepperkakehus, og det passer meg utmerket etter en usannsynlig hektisk uke.

God bedring til dere alle, Millen. :klemme:


#6

star sa for siden:

På plass i en ishall i nabolandet. Heia heia


#7

Eia sa for siden:

God morgen! I dag skal yngste feire julaften 1 av 2. Resten av oss skal på julemarked, og så gjøre husrent.

En smule groggy og forkjølet Eia er glad for å ha kunnet sove til halv ti, og få frokost servert. :jupp:


#8

Bluen sa for siden:

Takk for hyggelig morgentreff, Palmen! :D Jentene var litt trøtte og noen helt utrente, men de klarte å få skvist inn et par mål. Nå noen timer fri (les: joggetur og julegaver) før neste fotballøkt, som varer til langt på kveld.


#9

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg var på superhyggelig jobbfest i går og har hostet i halve natt så jeg sov lenge og var ikke oppe før 11.30.

Nå skal jeg gjøre ferdig en gave som må sendes i dag. Lage pepperkakedeig, rydde litt, handle, bake, pakke gaver osv. Helt til hele familien skal på teater i kveld. Vidunderlig førjulsdag.


#10

Millen sa for siden:

Jeg er utskremt vennejulegaveshopper alene i familien og senter med begynnende bihulebetennelse er ikke stas. Har en gave igjen da, nå en liten kaffepause.


#11

millact sa for siden:

Isigelig trøtt etter en lang uke og overnatting av kompis av yngste i natt. Fått sendt noen julekort, satt på en vask og ryddet litt. Usikker på hva som gjenstår?

God bedring, Millen!


#12

Toffskij sa for siden:

Morn, morn! I dag skal jeg slappe skikkelig av, og har sagt nei til alt av mer eller mindre morsomme førjulsaktiviteter. Jeg trenger en sofadag!


#13

Skilpadda sa for siden:

Hallo! Dette er den dagen da «alt» skal gjøres, siden det ikke er noe som er booket i kalenderen. Heldigvis er vi laidback nok til at «alt» stort sett betyr «skrive julekort, kjøpe juletre og lage marsipan». :humre: Så vi satser på at det ikke bøir en altfor slitsom dag.


#14

Hjertensfryd sa for siden:

Har bakt lefser og måtte jo sjølvsagt smake. Eg er mett, men dei blei gode. Trenger litt meir øvelse, men det kjem nok etterkvart.


#15

ingling sa for siden:

Rolig hjemmedag på hele gjengen her også, i dag har vi tatt en grundig vask av førsteetasjen og fått frem litt mer julepynt. Minstejenten begynnner å bli i bedre form, mens eldste virker slapp og varm, så jeg krysser fingrene for at hun ikke ryker på fem dager med feber hun også. :tvitvi: Pakkeverksted og pepperkakehusliming på planen i kveld.


#16

Heilo sa for siden:

Jeg har vært på kjøpesenter i dag. :skremt:


#17

Matilda sa for siden:

Kjøpesenter her og. :skremt: Er i alle fall ferdig med gavene, hvis nå bare de som er bestilt på nett kommer fram i tide! Må pakke inn ungenes gaver i kveld, er redd de oppdager dem ellers. Ellers innebærer planer for helga jobb, jobb og litt mer jobb, lufting av ungene i hagen, litt husvask og Love Actually. Jeg gleder meg til mandag klokka 14, da er halvårsoppgjøret over.


#18

Blånn sa for siden:

Vi har vært på kjøpesenter for å ha loddsalg. Fikk unna noen gaver med det samme. Ellers satt John Arne Riise og signerte bøker rett ved loddsalget. Tror ikke det blir mange Riisebøker under juletreet i Lørenskogregionen. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.