Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

Blondie sa for siden:

Jeg våknet halv seks, siden jeg vanligvis våkner på den tiden. :gal: Har fått en rolig morgen med kaffe og avis og nå skriver jeg handleliste. Når resten av familien våkner må vi ut og handle inn til julehelga.

Grøt med mandel på planen i dag.


#3

Trixie sa for siden:

Morgen
Jeg er sånn ca ferdig til jul og det er bra for her har omgangssyken slått til. Bare meg foreløpig (tatt med meg fra jobben, julegaven sin det...) har tilbragt hele natta omtrent på badet. Blir en rolig dag gitt.


#4

vixen sa for siden:

Ååå trixie! All sympati!


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg er våken. Minstemann (10 år) så Star wars på kino med sin far i går, og har sovet største delen av natten i vår seng. Det skjer egentlig hver gang han ser 12-årsfilmer på kino. Han sier selv at han elsker filmene og det blir med bare den ene natten hver gang. Så jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg egentlig burde si at han er for liten eller ikke.

Vel, dette ble veldig «ikke jul».

Plan for dagen er å handle inn mat til hyttetur som starter første juledag. Og pakke litt til nevnte hyttetur. Detburde være overkommelig. Jeg håper at vi også kan ta en tur i Tryvann i dag.


#6

Frøy sa for siden:

God morgen. Her skal det siste av mat handles, ett par gaver til må i hus til 9 åringen med den fornuftige ønskelisten. Huset skal pyntes før julefreden skal senke seg med grøt hos svigers.


#7

Millen sa for siden:

God morgen! Her skal det ryddes, vaskes og pyntes inkl. tre. All handling ble vi ferdige med igår.
Ribba er ferdig saltet og pepret.
Ikke i rute til jul, men det blir jul i år og.

God bedring til Trixie. Håper du blir fort frisk.


#8

Neket sa for siden:

Så kjipt trixie. God bedring!

Her står Ordning og Fiksing på programmet, men det er bare jeg som er våken - resten av slabbedaskene sover fortsatt. Skal se om jeg får vekket dem med litt frokost om litt.


#9

Martis sa for siden:

Huff da Trixie, håper det er raskt overstått!

Her er det stille før stormen, jeg hadde egentlig planlagte å bare stulle hjemme i dag, men oppdaget plutselig at vi har glemt to gaver, erre mulig! Så da må jeg ut. Ellers blir det sildesalatproduksjon og baking av pepperkaker og mulig en runde til med lakkristopper (marengs med lakris og sjokolade), for vi har snart spist opp alt.


#10

Hondacrv sa for siden:

Her er det rolig i dag. Årets juleforkjølelse kom tidlig i år, så eg er lett redusert. Men eg skal vaske bilen og kjøpe sjokolade til naboen til jul.


#11

Fersken sa for siden:

Vi er på Hurtigruten og er akkurat ferdig med å runde Stadt. I år var det heftige bølger, men nå er vi heldigvis i roligere farvann.


#12

Timar sa for siden:

Plussgrader ute, altså ingen unnskyldninger for ikke å vaske vinduene. :mumle: Vaskedag her og, gitt.


#13

Appelsin sa for siden:

God bedring, Trixie!

Her er det også ordning og fiksing på programmet, etter en relativt frustrerende tur på telefonbutikken for å finne erstatning for den som tok skade av 93.9 mm regn det siste døgnet.
Da er det mye lettere å gjøre det fint til jul :lol:


#14

Addison sa for siden:

Pinnekjøttet er i vann, treet er på fot og har fått lys på. Jeg er fortsatt i pysjen. Er forkjølt men bedre. Vi skal lage og spise grøt, resten blir riskremråstoff, stryke duker, dekke bord.. Myyye å gjøre, og helst før Grevinnen og Hovmesteren i kveld! :nikker: Pakke inn gaver og sånt må også gjøres. Puh! :svosj:


#15

millact sa for siden:

Vi har matet ender, pinnekjøttet er i vann, grøt er spist og det er støvsuget. Skal kanskje lage rundstykker og vaske et bad og gulv.


#16

celebelen sa for siden:

God bedring, Trixie!

Jeg innkalte hjelp i går mens resten av familien var i grøtselskap, så pappa og jeg fikk juletreet inn og i fot. Nå er det pynting og de siste forberedelsene som står på programmet resten av dagen.


#17

polarjenta sa for siden:

Jeg er ferdig. Så nå er det bare avslapping og kos.


#18

Fintdethei! sa for siden:

Da har jeg slengt meg på sofaen. Det ble en liten ekstra handlerunde, jeg har slåss med uværet birk på en heller våt luftetur. Til min store glede fant jeg en rød, strykefri duk til i morgen :knegg:.


#19

millact sa for siden:

Også ferdig. Dropper å vaske gulvet.


#20

Trixie sa for siden:

Tips til å bli frisk av omgangssyke anyone?


#21

celebelen sa for siden:

Raspet eple, fikk jeg tips om da Ville hadde det som liten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.