Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Millen sa for siden:

God morgen og fortsatt god jul.

Kaffe....


#3

Hondacrv sa for siden:

God morgen og god jul. Nokon fra Bærum her som har vært ute på E18? Me skal kjøre innover i dag til Haslum fra Drammen og eg gruer litt....


#4

Albertine sa for siden:

God morgen! kvitre Det er en deilig dag, alle ungene + overnattingsgjest er oppe og det eneste vi skal gjøre i dag er å steke ribbe og rydde til nytt middagsbesøk.


#5

Trixie sa for siden:

God morgen.
Jeg er frisk igjen. :)
Idag venter stort familieselskap og jeg skal trene litt trur eg. Ute er det skikkelig grisevær, men her regner det bare da, litt kjedelig, litt greit at alt ikke kommer som snø.

En god og fredelig 2. juledag til alle.


#6

Hjertensfryd sa for siden:

Ingen planer i dag. Berre avslapping. Siste dagen med ungane, dei reiser til pappaen i morgon.


#7

Tjorven sa for siden:

Vi ankom bedriftshytta på Sjusjøen i går. Den viste seg å være veldig mye større enn leiligheten vår. Veldig mye større.

Planen for i dag var skitur, men det snør veldig mye. Så det er visst bare jeg som synes det er en god idé.


#8

millact sa for siden:

Vi er oppe og skal snart i badeland. Pizza til middag, så lettvint.


#9

polarjenta sa for siden:

God morgen. Jeg har egentlig nedtelling til flyet går og ungene drar til faren. Når de er dratt er jeg invitert på kveitemiddag hos foreldrene mine.


#10

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg skal straks kjøre mellomste på trening. Og låse opp hallen. Han er så happy for trening i dag... Men i morgen er det cup.


#11

Sol sa for siden:

Her regner det nå, Hondacrv, og veien utenfor er bar, så jeg tror E18 er uproblematisk.

Tjorven - det kommer bedre dager. Kommer selv opp i morgen formiddag. Vi feiret dessuten julaften der oppe og hadde fine turer!


#12

Pøblis sa for siden:

Hondacrv, helt bart på veien her. :ja:


#13

Eia sa for siden:

God formiddag. Vi skal svosje innom svigerinne som fyler 50 og synge bursdagssang i døra (skal feire henne i februar) på vei til hytta. Vi skal tydeligvis kjøre i øs pøs regnvær - får håpe det kommer ned som snø der vi skal. :tvitvi:


#14

Dali sa for siden:

Morn. Feber i hus som vanlig i jula. Men den syke nekter å være syk, så de sitter og spiller playstation og prøver å samarbeide. Med vekslende hell.


#15

Selma sa for siden:

God formiddag!

Her startet vi voksne 2. juledag med trening mens ungdommene i huset forberedte sen frokost til vi kom hjem. Ingen andre planer enn å lage pinnekjøtt i dag


#16

vixen sa for siden:

Har vært atten på frokost fra 10 til 15 idag. Greit med stort hus. Veldig hyggelig og lavterskel da. Gutta skal sove hos tante og mannen har dratt til byen. Jeg får besøk i kveld og skal på jobb i morgen.


#17

Matilda sa for siden:

Vi har en av nevøene på besøk, det er så koselig. :hjerter: Han er noen måneder eldre enn yngstemann hos oss, og de leker så fint sammen. Bonusen er at jeg kan sitte ned og lese eller strikke uten at noen drar i meg. Akkurat nå har de Playdoh-verksted over hele kjøkkengulvet, men det er det verdt. :knegg:

Og ellers er jeg visst Hurtigsjakk-VM-gressenke, mannen vandrer rundt med skjerm og ørepropper og kan ikke snakkes til. Bra eldstegutta kan underholde seg sjøl!


#18

Maverick sa for siden:

Heihei! Vi har vært en deilig tur i ruskeværet, jeg fikk gått av meg litt rastløshet, og nå er det Jul i Flåklypa med skjønn toåring i armkroken. :hjerter:


#19

Nessie sa for siden:

Sløv dag idag, også :knegg:
Men i morgen kommer kidsa, så da blir det litt mer jul og action. :hjerter: Så det er fortsatt pakker under treet her.


#20

Millen sa for siden:

Nå har vi vært inne 3 dager i strekk her så imorgen håper jeg virkelig vi kommer oss ut en tur hele gjengen.


#21

Mex sa for siden:

Det snør det snør.
Mannen og minste var en tur i Hafjell for å teste snowboardet han fikk til jul. Det viste seg å være en kald fornøyelse. I morgen reiser julebesøket vestover igjen. Går fort disse dagene.


#22

Tjorven sa for siden:

Det ble skitur. Knerten er virkelig ikke født med ski på beina, men store mengder pågangsmot kompenserer godt. Så får storesøster og pappa bare fyke avgårde. Om ikke annet, så får han meg til å føle meg bedre på ski enn jeg egentlig er. :D

Nå er det sjakk på TV og snart skal Liverpool spille kamp. Det er greie innendørssysler nå.


#23

Appelsin sa for siden:

Har hatt 6 gjester av ulik størrelse til lunsj, og rakk akkurat å dyppe meg i gjørme og slaps på et fjell før det ble mørkt. Nå er mann og to barn på Star wars i byen, og jeg gleder meg til minstemann er ferdig lagt. Håper jeg rekker litt av ingenting før de andre kommer hjem :knegg:


#24

Divine sa for siden:

Er i England, så vi har vært på januarsalgstart i dag. Jeg er egentlige en anti-shopper, men fant en god del ting jeg virkelig trengte, så det var verdt det. Ellers sløver vi, ser TV, drikker vin og tar livet med ro. Jeg har fått en slags allergisk reaksjon på noe (og jeg er ikke allergisk mot noe, egentlig) som gir meg elefanthud i ansiktet og hovent og rynkete øyeparti, så jeg ser skummelt gammel ut. Akk, ja. I morgen er det arbeidsdag igjen. Skal jobbe halve dager i romjula. Gruer meg til å åpne innboksen i morgen, men prøver å ikke tenke på det nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.