Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

vixen sa for siden:

Mini kom luskende oppi vår seng klokka litt over seks og spurte om han fikk stå opp. Han fikk et kontant nei og sovnet. Våknet nå ti på åtte. Det er litt mer menneskelig tid. Idag skal hele familien i alpinbakken. Mini gleder seg til å prøve.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg har vært våken en stund, baker til helgas bursdagsfeiringer. Håper å få til en skitur på et tidspunkt også, det er fantastisk føre!


#4

Millen sa for siden:

God morgen. Sovet dårlig og våknet av de vanlige irriterende lydene i helgene, kaffe på gang og ingen planer for dagen.


#5

Fintdethei! sa for siden:

Fantastisk himmel ute nå. Bare meg oppe så langt. Jeg har til gjengjeld laget kaffe, stekt rundstykker, laget eggerøre og fyrt i ovnen. Breakfast for one...... venter på at minste pjusklingen skal våkne, så jeg får sjekke formen hennes. Temmelig brakkesjuk etter snart en uke på sofaen. Vel, lørdag here we go!


#6

annemede sa for siden:

På hytta. Snart ut på ski.


#7

Christa sa for siden:

God morgen.
Planen her er visst nok Little Big Planet sier vesla, en tur ut langs sjøen med hunden sier jeg, tour de ski sier mannen og take away kinamat er vi alle enige om. Tenker det blir en god blandings.
Med andre ord en meget avslappet lørdag.


#8

Pøblis sa for siden:

Jeg var Statholdergaarden i går kveld og skal til pers igjen i kveld med stort selskap. Den yngste hunden er lånt bort, pøbelprinsessen er på lørdagsskole og den eldste hunden nekter å stå opp før mannen står opp, så her er det fred og fordragelighet, kaffe og mac. Snart ryker all pynten av juletreet. Må bare ha minst en kopp kaffe til først.


#9

ingling sa for siden:

God formiddag! Sov til ni, slukket et par branner (aka krangling og drama) og har omsider fått spist frokost.

Jeg og eldste skal på juletrefest i dag, mens minste og mannen skal i bursdag. Kan være helt ok å dele dem noen timer. :humre:


#10

Hondacrv sa for siden:

Eg ser ut på blå himmel med lett islett av rosa, kvit snø og snøkledde åsar bak huset. For ein plass eg bur på. Eg skal visst på date i kveld. Umph.


#11

Hjertensfryd sa for siden:

Eg må få stelt litt med bilen min i dag. Å bli spraya ned med saltlake to gonger på rappen, er ikkje bra. Så burde eg gått ein tur, men vil og sjå skiskyting og Tour de Ski. Mange I-lands problemer med andre ord.


#12

007 sa for siden:

17 blå ute og vi er klar for en dag på nedoverski. Jeg har ørten lag med ull og dun, og håper det holder.


#13

Maverick sa for siden:

God morgen! Her er det Nrk Super på jentungen, jobb på meg, og snorking på hund og mann. Deilig vær, da! Må ta med meg boffen på tur snart. :elsker:


#14

Matilda sa for siden:

Slag nummer N i Den Store Brødrekrigen. :gal:

I dag skal jeg vaske bad, rydda bort jula og legge sammen et tonn med tøy. Vurderer å sende mann og barn ut, så kan mannen vaske resten av huset etterpå.


#15

polarjenta sa for siden:

God morgen . Jeg har vært oppe en stund, rydda vekk jula i kjøkkenet, stua tok jeg i går.

Tror jeg og lillebror skal dra på bruktbutikken og se om vi finner et tvbord til han.


#16

Blånn sa for siden:

Her er det fredelig. Det står selvsagt håndball på planen både i dag og i morgen. Mellomste skal spille seriekamp i Rygge, minste har hjemmekamp. Godt vi er to foreldre og har to biler. :knegg:

Men først frokost.


#17

Skilpadda sa for siden:

God lørdag! Vi oppdaget for en halvtime siden at det var førti minutter til juletrærne skulle hentes utenfor her. Så da fikk vi det ørlite travelt, men nå står treet pent og venter sammen med de andre.

Planen for dagen er ellers å få med seg Olafur Eliasson-installasjonen på Astrup Fearnley (siste sjanse denne helgen) og ikke stort annet, egentlig.


#18

Fersken sa for siden:

Jeg er syyhyk. Snørrproduksjonen når uante høyder, bomull i hodet og bihulene er vonde. Det er likevel en del som må gjøres i dag, så det er bare å sluke kaffen og sette igang resten av gjengen.


#19

Maverick sa for siden:

God bedring, Fersken!

Jentungen har bestemt seg for å ri ponni i dag, så da skal vi vel det da. :knegg:


#20

Cuyahoga sa for siden:

Jeg innser at jeg snart må ut og måke snø.

Pakke bort jula og bøtte mer kaffe først.


#21

Selma sa for siden:

Gipset høyrearm gjør meg en smule rastløs! Jeg har gått tur mens snøen lavet ned. Nå har jeg fått meg lunsj og satt resten av gjengen min i gang med å fjerne siste av julepynt


#22

Toffskij sa for siden:

Morn, morn, vi sitter på toget til London på vei til Harry Potter-utstilling på British Library. Det må bli gøy, tror jeg!


#23

Maverick sa for siden:

Oi, Toffskij, min yngste sønn er på Harry Potter-tur med faren sin i London i helga!


#24

millact sa for siden:

Heldige dere, Toffskij! Vi snublet over den i høst en helg, men da var det utsolgt for billetter.


#25

Maverick sa for siden:

Regner med at dere møtes, er jo ikke så mange ute i London. :nemlig:


#26

Trixie sa for siden:

Jeg har sovet godt og lenge, trent og sett mellomste spille håndball, og sånn går nu helgene fram til mai...
Nuh er vi hjemme, sport på tv og litt vasking og rydding på planen.
Neste uke blir spennende og krevende, skal ta vitenskapsteorimodul på masteren min så det er vel bare å brette opp ermene. Se om jeg får sett litt på innleverte relevante masteroppgaver også. Jeg må jo finne problemstilling... :angst:


#27

Matilda sa for siden:

Jeg leste et kommentarfelt. :iiik: Fulgte ei lenke på Facebook fordi en venn hadde kommentert, og nå har jeg mista trua på menneskeheten. :sukk:

Jeg trenger en stor kopp te, en sjokoladetrøffel og en frøkatalog. :trist:


#28

Candy Darling sa for siden:

Jeg er på shopping med tiåringen, og hun både a) har begynt å utvikle en ganske kul stil og b) foretrekker min størrelse. Win-win!

BM har aldri hatt storesøster


#29

Joika sa for siden:

:sukk: Jeg skjønner ingenting. Vi hadde influensagreier i jula, men nå er jeg syk igjen! Plutselig har jeg blitt verre, og ganske mye verre. Æsj as.


#30

Toffskij sa for siden:

Harry Potter-utstillingen var fantastisk! :hjerteøyne:


#31

Addison sa for siden:

Har hatt en sjelden tur til storbyen med minstemor, måtte bytte en julegave på Zara. Der var resten av byen også. :nemlig: Bra jeg ikke dro alene, lilletøtta har jammen sin helt egne stil, jeg hadde valgt noe helt annet enn det hun landet på. :knegg: Så koste vi oss med litt mat i Ø før vi tok toget hjem. Mannen ryddet julen ut mens vi var ute, har aldri så stor stue som rett etter at juletreet er kastet ut! Studenten har vært på lesesalen og mellomste spiller skolerevy, premiere i dag! Spent på å høre hvordan det gikk, vi skal se den i morgen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.