Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Emne 2

#1

Bobbelur sa for siden:

:elsker: Neste uke og uka etter det er det ny studiesamling. Jeg har begynt å lese pensum allerede, og jeg har satt opp en leseplan for å ha sånn passe kontroll på at jeg kommer meg gjennom pensum. Planen er ambisiøs og hårete og jeg er ganske sikker på at den vil sprekke ett eller annet sted. Men - og det menet er viktig - jeg ser at om jeg klarer å følge den leseplanen sånn passelig så vil jeg ha god tid på slutten av perioden før vi har eksamen. Jeg har lagt inn tid til å lese gjennom forelesningsnotater - tre ganger faktisk! - og etter hvert har jeg også lagt inn "Dette semesteret" sånn at jeg har mulighet til å hente inn ting jeg ikke har rukket å gjøre. :nemlig:

For jeg liker virkelig å gjøre dette, og jeg er innmari fornøyd med å ha bestått forrige eksamen og med å ha fått en C. :jupp: :lykkelig:

En annen ting jeg har oppdaget... når jeg har slike timeplaner for pensumlesing på kveldstid så får jeg faktisk gjort mer hjemme enn jeg gjorde da jeg ikke hadde noe stress med å lese. Hver gang jeg tar pause fra lesingen så reiser jeg meg opp og gjør noe praktisk. Trener godbitsøk i stua med bikkja eller rydder litt eller vasker opp litt eller starter en klesvask, evt henger opp en klesvask. Og når jeg så kan avslutte for dagen så er det innmari godt å synke ned i sofaen med håndarbeid og tv. :hjerter:

Dette semesteret vet jeg mer om hva jeg går til. Og det kjennes bra ut på alle plan. :riktig:


#2

Tjorven sa for siden:

Det hjelper mye å ha en god plan. Og det med at man blir enda mer effektiv når man har mye å gjøre høres veldig kjent ut.


#3

Millen sa for siden:

Det Tjorven sa. Og :heia: deg.


#4

Hondacrv sa for siden:

Wow. Eg er imponert. Lykke til!


#5

nolo sa for siden:

:heia:


#6

Olvina sa for siden:

Så flink du er! :heia:


#7

-ea- sa for siden:

Imponert!


#8

gnuri sa for siden:

:heia: Jeg er 100% sikker på at du klarer dette helt supert!


#9

Bobbelur sa for siden:

Det er litt merkelig, men i går satt jeg heller lenger med pensum enn å sette meg ned foran tv. Jeg måtte avslutte før jeg egentlig hadde lyst da, fordi jeg skulle lage lunsjen klar til i dag.

Veldig godt å få tilbakemeldinger fra dere altså. :hjerter: Jeg trenger litt heiagjeng, for selv om dette er midt i blinken for meg så tar det på økonomisk sett. Og når jeg ser på at jeg skal ha tre måneder med praksis til høsten... det bli'kke no'n ferie på meg i år nei. :sukk:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.