Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Albertine sa for siden:

God morgen! Ikke mange timer søvn i natt, gitt. :gjesp: Heldigvis har jeg full dag pluss møte pluss ferdigstillelse av en haug dokumenter.


#3

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen!
Første dag på kontoret denne uka etter en del reising og sykt barn. Det er en viss fare for at det også blir den siste, ettersom frøken syk hadde feber igjen i morges...ja, ja, får svosje litt mens man kan da!

Og så har vi snø! Masse, masse snø! For en fantastisk avveksling fra regnet! :lykkelig:


#4

millact sa for siden:

Vi hae også snø. Det er ganske fint.


#5

Mex sa for siden:

God morgen.
I dag er det alpintrening for gutta, og jeg har lovet at jeg skal bli med opp i bakken. Og kjøre sammen med dem. De trener i en altfor bratt bakke, jeg gruer meg. :/


#6

Dali sa for siden:

Vi har is. Masse is. :mumle:


#7

Millen sa for siden:

God morgen.

Vi har masse snø og jeg har kaffe.


#8

Tjorven sa for siden:

Hipp hurra! I går lå jeg hjemme i senga mi hele dagen. I dag er jeg dopet på paracet med koffein, og jeg håper at jeg skal overleve det 6-timersmøtet jeg er innkalt til hos advokatkontoret til kunden min (dette koster kunden min enn helt vill formue, så jeg må bare funke). Papirservietter? Check. Mer Paracet? Check. Antibak? Check. Jeg erså klar som jeg kan få blitt.


#9

Timar sa for siden:

Lykke tii, Tjorven! Håper de har masse kaffe og vann til deg også!

Snart på jobb. To trøtte unger på morgenen i dag, men hissigproppen min ble smørblid på vei til barnehagen. Kan det ha noe med at transporten foregikk på kjelke, mon tro? :humre:


#10

Polyanna sa for siden:

Oh my god, Tjorven, 6 timer hos advokater høres ille nok ut uten feber. :dakars: Lykke til!

Jeg har kaffe, og så har jeg overbevist valpen om at jeg er allestedsnærværende, ved å snakke strengt til henne gjennom hundemonitorappen da hun begynte å herje med madrassen sin (i går ødela hun en madrass!). Jeg ga henne beskjed om å legge seg ned og slappe av, og etter å ha sett forundret opp i lufta en stund så la hun seg ned og sover som en sten. :hjerter:


#11

Anda sa for siden:

Hadde en magisk skitur med hodelykta mi i går kveld. Lever på den enda.

Og så kan jeg bekrefte at Oslo kommune prioriterer å måke kirkegård framfor boligvei. Det er fortsatt ikke måkt hjemme etter tirsdagens "lille" snøfall.


#12

Anda sa for siden:

Polyanna, da. 6 timer med advokater er da ikke fælt! I jobbsammenheng, i hvertfall. :snurt:


#13

vixen sa for siden:

Så trøtt så trøtt. Nettene er kjipe. Er umulig å finne en stilling det går an å sove i. Men gutta er ute av huset, det brenner i ovnen og mannen har fikset kaffemaskina så nå er det lattedrikking og seriebinging.


#14

Pøblis sa for siden:

Ikke for å være motbydelig ekkel eller noe, men jeg sitter ute og drikke kaffe. I pysjen, barbeint og ser på palmene og hører på bølgene. :lykkelig:


#15

Neket sa for siden:

Så kjipt, Vixen. Håper det gror snart! Jeg har stått i kø i en halv evighet, men sjekket heldigvis reisetider.no før jeg dro, så hadde med kaffe i bilen.

Nå er jeg på kontoret med mer kaffe og lang liste. Trøtt da.


#16

nolo sa for siden:

Det høres deilig ut, Pøblis, og er deg vel unt. Jeg burde hatt brodder i dag, men jeg kom meg på jobb uten å miste bakkekontakt.


#17

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg er sylta forkjøla og skal tilbringe dagen på sofaen. :mumle:


#18

Polyanna sa for siden:

:sorry:

Det kommer selvsagt an på advokaten! :nemlig:


#19

Polyanna sa for siden:

6 timer med en konsulent, derimot, det er jo en FEST! :knegg:


#20

Blå sa for siden:

Det høres helt fantastisk ut pøblis. Vel unt.

6 timers møte med nesten hvem som helst høres tungt ut synes jeg. Uansett hvor ekstrovert jeg er. Lykke til Tjorven.

Jeg er på jobb og er faktisk helt usedvanlig effektiv. :stolt: Selv om jeg egentlig bare har lyst til å finne frem mobilen og grave meg med i en sofa med en podcast og et tullete spill.


#21

Heilo sa for siden:

Halvsjuk men på jobb og skal snart inspirere fremtidas lærere med min entusiasme og vidd. Eller no sånt... :sukk: :knegg:


#22

Toffskij sa for siden:

Oooh, Pøblis! Det høres herlig ut!

Jeg sitter med noe veldig fiklete arbeid som helst skal gå fortere enn svint. :gal:


#23

Harriet Vane sa for siden:

Jeg gikk til jobb i nydelig snølandskap i dag, det er helt herlig ute nå. Vi skal i femtiårsdag på lørdag, ellers hadde det vært perfekt å låne jobbhytten. Men det blir helt perfekt å sitte hjemme og skrive årsberetning for styret og drikke vin foran peisen også, kanskje få akt litt med ungene og i det hele tatt.


#24

Eia sa for siden:

Vi har både snø og is. :åpplyser:

God bedring til alle som trenger det! Selv har jeg et kledelig og passe vondt/irriterende munnsår og tilhørende tungt hode. Men jeg lever! :knegg:

Pøblis, det hørtes deilig ut! (Og fikk meg til å huske at vi skal til India i påsken :hyper: )

Nei, tilbake til arbeid! Skal i et meget viktig møte i morgen - igjen (januar er full av viktige møter i år) :svosj med seg:


#25

ingling sa for siden:

Jeg har kastet inn håndkleet etter to dager med hodepine og vondt i kroppen som ikke lar seg dempe med smertestillende. :mumle: Har sovet masse og gjort veldig lite, så håper jeg at det gjør susen snart.


#26

celebelen sa for siden:

God bedring, ingling (og alle andre som trenger det)!

Etter hjemmedag tirsdag (snøkaos) og bortekontor i går (besøk hos en annen avdeling) skulle jeg være skikkelig effektiv på jobb i dag. Det holdt til nesten halv elleve, da ringte skolen og fortalte at Ville var dårlig. Hun er bedre nå, så jeg har hjemmekontor på hemsen mens hun bygger lego i stua.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.