Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen. Jeg er oppe alene og har allerede dusjet. Planer for dagen er 50årsdag til svigerrinna min, det blir sikkert koselig. Jeg skulle egentlig i en sosial sammenkomst i kveld, men jeg er ikke i form så det tror jeg at jeg står over.


#3

Trixie sa for siden:

God morgen.
Helgas planer er skolearbeid. Idag skal jeg sette meg på biblioteket på skolen. Håpe jeg ser lyset, eller no...


#4

ingling sa for siden:

God morgen! Vært oppe med barn siden 6, pussig hvordan seksåringen som må dras opp av sengen hver morgen spretter opp i helgen. :gjesp: De har litt skjermtid, så jeg har både ryddet kjøkken, lest bok og drukket kaffe. Ingen spesielle planer for dagen, utover husvask og lufting og handling.


#5

Blånn sa for siden:

Jeg ligger under dyna fortsatt. Har ligget våken en stund og ventet på at mannen skulle våkne og fyre opp i peisen. Det tar litt tid før varmen setter seg i veggene på hytta. Plan for dagen er å teste ut nye felleski.


#6

millact sa for siden:

Eneste som er oppe. Kaffen er klar. Vi skal på gratis kino, eldste skal i bursdag i kveld, jeg skal hente på flyplassen og litt andre ting må ordnes.


#7

Millen sa for siden:

God morgen. Her er eldste syk med høy feber så hun må holde senga i dag. Vi andre får rydde og vaske litt og komme oss ut i solen i løpet av dagen.
Rolig lørdag.


#8

Tjorven sa for siden:

Vi har kommet oss etter gårsdagens diskobursdag. :puh: 12-årige jenter roper overraskende mye.

Nå skal snuppa snart spille håndballkamp, ogvi må legge en plan for å få knerten hjem fra kompisen som han rømte til i går for å slippe unna jentehordene.


#9

Blondie sa for siden:

Dag tre med migrene og jeg er lett utslitt. Må prøve å få slept meg ut i sola, trenger påfyllet av lys. Utrolig frustrerende med et hode som bare trøbler, til tross for at jeg ikke har spist sukker (den verste triggeren) siden nyttår. :mumle:

Men altså, det er sol!


#10

Maverick sa for siden:

God morgen! Her er det fortsatt bare jeg og det lille barnet som er våkne. Jeg er kjempesur, etter en UKE med dårlig form, flere dager hjemme fra jobb og greier, så ble jeg DÅRLIGESrE igjen i går! Det er URETTFERDIG! :leppe:


#11

Maverick sa for siden:

(Jeg er ikke så flink til å være syk. :sparke: )


#12

Joika sa for siden:

@blondie har du ikke skikkelige medisiner??


#13

Blondie sa for siden:

Har medisiner i alle mulige varianter, men ingen som tar denne runden. :sukk: Må bestille legetime igjen.


#14

Blånn sa for siden:

Da har jeg kommet meg opp av senga. Det er fyr i peisen og vi har spist god frokost. Ute skinner sola fra skyfri himmel. Hedmarksvidda kaller. Skal bare drikke opp kaffekoppen og skifte først.


#15

Blånn sa for siden:

God bedring Blondie og Maverick! Kjipt å ikke være i form!


#16

Pappalille sa for siden:

Jeg ligger i senga (hvilket er helt utrolig siden jeg ikke kan fordra å ligge i senga med mindre jeg sover), og nå skal jeg snart opp og ut. Levere minste i bursdag, så dra og se om vi kan finne skøyter til gubben og meg. Sol!


#17

Divine sa for siden:

Jeg er frisk som fisken, men har bakrus mann som påvirker meg i sofaslitende retning. Blir kanskje en spasertur ut etter hvert, men ikke trening eller ski.


#18

Candy Darling sa for siden:

Jeg var tidlig på byen i går (Vintage Kitchen, ass :hjerter: ), på hysteriske Book of Mormons, fin og brisen og tidlig hjemme. :knirk: Nå har jeg har solomorgen, og skal være alene fra 15-20 igjen i ettermiddag. Hva skal man gjøre da, mon tro? Med dårlig skiføre og elendige løpeforhold der jeg liker å løpe, og ingen som vil leke?


#19

star sa for siden:

På plass i en kiosk. For såvidt greit å ha dugnad når poden ikke spiller.


#20

ingling sa for siden:

Håh, jeg skulle betalt i dyre dommer for en ettermiddag og kveld hjemme aleine! Gjøre? Slappe av? Se på serier? Yoga? Spise noe godt? :vilha:

Bill.mrk. sliten småbarnsmor


#21

Candy Darling sa for siden:

Mjææææ! Hilsen Ekstrovert. :knegg:


#22

celebelen sa for siden:

Ville er hos en klassekamerat for å filme naturfagseksperiment ("jeg tror jeg er den eneste jenta som ikke skal danse på fredagssamlingen, mamma!"), både hun og jeg skal bort i kveld - og det var vel alle helgens planer.


#23

Tallulah sa for siden:

Kast deg med på en time på Oslo yogafestival, Candy! Jrg skal på virya beat kl 15.


#24

Candy Darling sa for siden:

Ser ut som det er venteliste på alt jeg kunne rukket ...


#25

Java sa for siden:

Sikker på at skiføret er dårlig? Mest sannsynlig er løypene kjørt på nytt og da er føret strålende i dag.


#26

Maverick sa for siden:

Det meldes om knallføre i Østmarka, faktisk. :mumle:


#27

Addison sa for siden:

Skiføret i Østmarka må vente til i morgen, i dag skal vi i femårsdag til niese i byen. Laaang sovemorgen, godt med store barn. Musikeren dro tidlig på talentsamling, studenten dro til skolen for å lese da jeg stod opp. Minste sov til over 11. :hjerter:


#28

Candy Darling sa for siden:

Det tror jeg ikke jeg gidder, ass. SÅ glad er jeg ikke i ski.


#29

Maverick sa for siden:

Du kan pludre på nett, Candy! :hyper:

:kjedermeg:


#30

Candy Darling sa for siden:

Jeg hadde tenkt å tekste deg for en instant margarita, men så er du jo sjuhuk. :leppe:


#31

Maverick sa for siden:

Åhhhh! :hylgrine:


#32

Divine sa for siden:

Det er så rart. For inntil ti år siden var jeg som Candy. «Hva kan jeg gjøre?» «Hvem kan jeg treffe?» Nå er jeg bare sofa, sofa, sofa. Litt trist, egentlig.


#33

Palmen sa for siden:

Vi har hatt bursdag med barnehagevennene til tvinsa, og etter 2,5 time mer huset fullt av 3-4-5 åringer er konklusjonen -) fy flate så ferdig jeg er med småbarnsperioden og b) nå fortjener jeg sofa. :knegg: Men for all del, supervellykket bursdag, de små var helskjønne og oppførte seg fint og bursdagsbarRna er lykkelige.


#34

Maverick sa for siden:

Jeg har innfunnet meg med at dagen skal bestå av sofajobb, puddelkos og franske spioner.


#35

Anda sa for siden:

Det var hardt, men gøyalt føre i dag, Candy. 19 km på meg, inn fra Sporten og til Glåmene. RunKeeper påstår at det er min raskeste tur på den lengden. Selv jeg, med mine dårlige knær, klarte meg i utforkjøringene i dag. :jupp:


#36

Candy Darling sa for siden:

Jeg klarte å slå ihjel tiden med Friends på Netflix, også skulle plutselig 13-åringen hjem litt før - så da fikk jeg gått på restaurant med ham i stedet. :hjerter:

Nå snør det, så jeg vurderer en tidligtidlig tur i morgen. :jupp: Jeg vet ikke hvor Sporten (eller Glåmene) er. :knegg:


#37

Anda sa for siden:

Du, da. :knegg: Sporten=Frognerseteren, dvs sportsstue ved siden av restauranten. Glåmene er 3/4 til Kikut, så kan man gå fin en runde via Kobberhaugen og Skjennungen tilbake.


#38

Candy Darling sa for siden:

Å. :blånn: Jeg trodde den het Skistua, men det er visst bare barnehagen. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.