Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

star sa for siden:

Vært våken en time allerede. Straks på vei ut døra. Sjekk av finger på sykehuset. Spent på hva legen har å si altså.


#3

Millen sa for siden:

Lykke til Star. :tvitvi:

Jeg har kaffe og er trøtt...


#4

Eia sa for siden:

Lykke til med fingersjekk, star!

God morgen! Atter en dag med forhandlinger, spesialservice m.m. Men først kaffe!


#5

vixen sa for siden:

Lykke til med sjekk star. Hjemme idag. Begynner i bare førti prosent et par uker. Etter fem timer med jobb igår så verket skulderen godt så blir greit med annenhver dag. Dagen skal bli brukt til litt soving, tøying og øvelser. Pluss litt kaffe og film.


#6

Blå sa for siden:

Lykke til star. Og god bedring vixen.

Jeg er på jobb og er litt trett og meeh. Ingenting spesielt spennende som skal skje, bare masse jobb som må gjøres.

Men jeg har at hyggelig sted å sitte og fine folk å spise lunsj med og det er jo noe.


#7

Fersken sa for siden:

Jeg bare elsker slike kjøp/salg-grupper på FB. Nå har eldste fått skøyter til en 50-lapp og er klar til skøytedag. :jippi:

Ellers er det bare å komme skikkelig i gang med dagens to-do liste. :svosj:


#8

Ru sa for siden:

Hjemme med to syke barn. Litt usikker på hvor dårlig de egentlig er ... Yngste var kvalm og uggen i hele går og ba om bøtte ved sengen, så det er nok uansett bedre å være hjemme enn på turdag, eldste mente han brygget på noe influensa-lignende-greier. Han er i form til å se på youtube og Netflix, da. Det skal han ha ... :mumle:


#9

Heilo sa for siden:

Lihkku beivviin! Gratulerer med dagen!


#10

Frk_Fryd sa for siden:

God formiddag og gratulerer med samefolkets dag!

Levert et sykt barn hos mamma og er godt i gang med arbeidsdagen. Eldste sliter med migrene, og har hatt vondt i hodet av og på i en uke nå. Legetime i morgen. :sukk:


#11

tink sa for siden:

Gratulerer med samedagen!

Jeg har langt på vei fortrengt at det kan bli ganske travelt å reise vekk på kurs når man har tre barn som skal plasseres på skoler og barnehage, sendes til fritidsaktiviteter og mates. Det hjelper selvsagt ikke at husfar også skal reise vekk med en dags overlapp. Men pyttsann, takk for støtteapparatet besteforeldre. Det blir vel helg på fredag.


#12

Candy Darling sa for siden:

God morgen! Jeg har syklet til jobb i dag, med livet som innsats. Det er ikke gøy på bulkete is, ass. Og hører jeg én til som syrlig påstår at alle brøytepengene har gått til sykkelstier, kommer jeg til å kjøre over de bare føttene deres med piggdekk. :mumle:


#13

Pappalille sa for siden:

Sliter litt med opplevelser i praksisen og skal ha veiledning i dag. Det blir bra, håper jeg, for nå sover jeg ikke skikkelig lenger. Sånt blir man trøtt av. :gjesp:

Kaffe.


#14

star sa for siden:

Finger godkjent under en ørliten tvil. Har null sjans til å rette ut fingeren. Ortoped skulle høre med håndkirurgen for sikkerhets skyld.
Tilbake igjen på fredag med minsten. Vi har klippekort på kir. poliklinikk for tiden gitt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.