Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

polarjenta sa for siden:

Morgen.
Trøtte unger er vekket. Jeg og storebror skal en dagstur til Tromsø, han skal til øyelege. Lillebror skal til besteforeldrene. Han hadde mulighet til å sove der sånn at han slapp å stå tidlig opp, men han ville ikke. Så nå er han sur og trøtt.


#3

Millen sa for siden:

God morgen.
God tur til Tromsø Polarjenta.

Her er ikke mye på planen idag.



#5

vixen sa for siden:

Den største og minste har dratt. Jeg skal ta junior til frisøren før han skal i slalombakken. Ellers så skal jeg til fysio. Skal også prøve å få til en liten lur. Blir så trøtt når nettene er preget av litt dårlig søvn.


#6

celebelen sa for siden:

Barnet som dro på hytta i går formiddag var ikke friskt nok likevel, og måtte hentes i går kveld. Det er ikke like hyggelig på skogsveier om kvelden som det er på dagtid, glad jeg ikke måtte reise opp alene.


#7

Frk_Fryd sa for siden:

3 åringen skal på karneval i barnehagen i dag, og hun var altså så søt og kry over å få være fin prinsesse. :hjerter: Mor prøvde forgjeves å selge inn tiger eller pirat, men hvem bryr seg. Den der genuine gleden som kun barnehagebarn kan produsere er altså så nydelig! :elsker:
:ørlite sentimental over at minstebarnet vokser til:


#8

Candy Darling sa for siden:

God morgen fra fjellet! Sol og enorme mengder snø, så det er bare å komme seg i bakken!


#9

Ru sa for siden:

:gaah: Dersom folk bare kunne holdt seg lover og regler og ikke gjort ting de ikke har lov til hadde livet mitt vært så mye bedre! :mumle:

Har fått bestilt (og betalt) flybillett til Knotten, så da kan vi sende ham østover i vinterferien. Knøtteliten skal på håndballskole de første dagene og så skal visst hun og faren på ski. Jeg tror jeg bare blir hjemme og jobber, blir fredelig og rolig. :nemlig:


#10

Addison sa for siden:

Hei fra Trysil!! Magisk i bakken i dag!


#11

Millen sa for siden:

Intervjuet igår gikk såpass bra at de vil møte meg igjen neste uke! :lykkelig:


#12

Tjorven sa for siden:

Så godt å høre, Millen! Jeg unner deg virkelig jobb snart.


#13

Polyanna sa for siden:

Kult, Millen!! :blomster:


#14

Millen sa for siden:

Er et engasjement gjennom byrå, men alt er bedre enn ingenting. :krampe:


#15

Tjorven sa for siden:

Jeg har sendt minstemann på leir i dag. Klemmen da jeg forlot ham var litt ekstra hard, fra oss begge, men han kommer til å ha noen supre dager på fjellet.


#16

millact sa for siden:

Lykke til Millen, veldig bra!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.