Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Vi beklager forsinkelsen, men bedre sent enn aldri!


#2

tink sa for siden:

Sant nok. Jeg sitter og grugleder meg til å få unna et viktig møte. Ser heldigvis ut til at flere enn meg var på vinterferie sist uke, så det er ikke alt for mange e-poster å ta igjen.


#3

Millen sa for siden:

Viktigst er jo at stuggu åpner. :)
Forberede til barnebursdag her i dag.


#4

Hondacrv sa for siden:

Eg og jentungen sit og finn att sjelene våre etter ein sein kveld i går. Eg har ete god frukost, ho ingenting. Så er det igang med kjipetelefonar for min del og snart lekser for hennes del.


#5

Ru sa for siden:

Jeg tar en kopp varm te. :nemlig:
Frysepinnevirksomhet på jobb i dag, hjelper heller ikke at jeg er trøtt som en strømpe og har vondt i foten min. :mumle: (Gammel overtråkk som ikke vil bli bra. :trasser: )


#6

Martis sa for siden:

På jobb og holder på med noe "litt kjedelig" så da er det så lett å bare drifte away til noe annet. :knegg:


#7

Frk_Fryd sa for siden:

Forrige uke forsvant i syke unger, og det ser jammen meg ut som at elendigheten fortsetter. Eldste gikk på skolen under mild tvang (ikke smittsom), og det føles ikke veldig bra.
Nå sitter jeg på jobb, helt uten stemme, og vet ikke helt hvor jeg skal begynne for det er så mye som skriker etter oppmerksomhet. :sukk:


#8

Eia sa for siden:

God formiddag! Jeg smiler fortsatt av gårsdagens etterhvert fine skitur, men ser litt bekymret ut på snømengden jeg skal forsere på sykkel i ettermiddag. Nok nå.


#9

Mex sa for siden:

Skikkelig nedtur å reise fra Vestlandet med bare veier og sol, tilbake til Østlandet med metervis av snø (som bare fortsetter å komme jo!!!! :gaah: ) og kulde.
Post ferie blues på gutta i heimen i morges også.


#10

Fersken sa for siden:

Sushi-lunsj i dag. :enklegleder:


#11

Pappalille sa for siden:

Jeg har startet dagen med å følge datteren på audition, så det var en morsom start på uka. Nå er det mat og kaffe og så skal jeg dra meg avgårde til dagens telefonvakt.


#12

Ru sa for siden:

Nå er det sol fra blå himmel, enda det var meldt skyer. :gruble: Skit samma, det er sol! :lykkelig:
Det er så lyst og fint om morgenene nå, jeg er superklar for våren! Jeg har lagt inn bestilling på frø og har mange planer for den første våren uten studier på mange år. :knegg: I morges var det bare -3, så det er håp om bedre tider.
Jeg liker snøen, men den kan holde seg på fjellet. I byen vil jeg ha det bart, og det er jo det fine med denne byen - det er stort sett det. :jupp:


#13

Millen sa for siden:

Nå er det nok snø og vinter.

Vinter, vinter,gå din vei, sol og vår kom til meg.


#14

millact sa for siden:

Enig, Millen, det holder nå, men det skal visst snø her i lange tider fremover. Jeg har gitt opp.


#15

Polyanna sa for siden:

Jeg er glad for det lille snødrysset. Det er ikke nok til å skape arbeid, men pynter opp snøen som hadde blitt skitten. :jupp:

Det blir ikke vår før etter påske, så det har jeg i grunnen bare innstilt meg på. :knegg:


#16

Blåbær sa for siden:

Her er det lenge siden jeg har vært!

Jeg har vært på intervjue i dag, og er nå hjemme med sykt barn. Uheldig kombo! Jeg holder på å bli kokko i hodet mitt. Altfor stille og mye tid til å tenke over hvert eneste ord jeg sa på intervjue i dag.


#17

Heilo sa for siden:

:dakars: Blåbær, det gikk sikkert mye bedre enn det du tror når du spoler tilbake i hodet ditt.

Hvem hadde trodd at det var slik global oppvarming så ut? Men så er det altså det, i alle fall forbigående. Snøstorm i Storbritannia i mars og plussgrader på Nordpolen. Jeg er redd. Og samtidig klarer jeg ikke å la være å fryde meg litt over det helt atypiske stabile vinterværet og sola i Nord-Norge. Samme hvor unormalt det er.


#18

sindrome sa for siden:

Jeg kjøpte meg elbil i november så jeg tror kanskje at jeg har reddet kloden og opphevet den globale oppvarmingen....


#19

Skilpadda sa for siden:

Yay, i kveld kom de omsider for å hente den gamle stekeovnen vår, som har stått utenfor huset siden lørdag (da Ikea/Bring egentlig skulle hentet den).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.