Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Straks jobb, kort dag i dag og noen timer barnefri, ungene har besteforeldredag på onsdager. Men dette blir vel den siste før påske for de reiser til syden til helgen.


#3

Eia sa for siden:

Morn, morn. Det er så digg å ha fått tilbake sykle-til-jobb-vanen! :glis:

I dag skal jeg først spore frakt, så produsere litt, og så artikkelproduksjon. Men først litt kaffe. :jupp:


#4

Blå sa for siden:

God morgen

Travel dag, men jeg har vært tidlig nok på jobb til at jeg kunne ha litt rolig tid med kaffe og epost (og litt FP), så jeg har det bra. Litt skummelt hvor mye jeg allerede gleder meg til helg.


#5

Addison sa for siden:

God morgen. Jeg når stadig nye dybder på motivasjonsskalaen, og orker knapt å skrive en setning, men nå må jeg snart i gang. Blæh! Gleder meg til ny jobb, men gruer meg til å forlate fine kolleger og medvirke til at presset vi har på oss blir enda større med en til som slutter. :sukk:


#6

Fersken sa for siden:

Det lå en sjokolade og ventet på plassen min da jeg kom på jobb i dag. :glis:


#7

Millen sa for siden:

God morgen, har fått i kaffe, men tror jaggu jeg må ha mer. Ellers har jeg fått vært litt effektiv husmor på morgenkvisten. Nå effektiv jobbsøker.


#8

Blånn sa for siden:

Vi teller ned sammen, Addison. Og det høres ut som vi er omtrent like motiverte.

Jeg har vondt i hofta etter gårsdagens bootcamp. Håper det går raskt over.


#9

Trixie sa for siden:

Jeg er på nok en mastersamling og synes våren går for raskt.
Når jeg i tillegg fikk innleveringstider på master på mail igår så...

Jaja, bare å henge på.


#10

Timar sa for siden:

Jeg er hjemme med to syke barn og en ukjent, gravid katt under sofaen. Drikker kaffe mens jeg prøver å legge en slagplan for hvordan fange sistnevnte, med hjelp av de to førstnevnte, uten at noen blir skadet eller traumatisert..


#11

Heilo sa for siden:

Ai, Timar! Det er da man kjenner at man lever! Masse sympati og lykke til, jeg har ingen kloke råd dessverre (evt ringe dyrebeskyttelsen?)


#12

Millen sa for siden:

Oi Timar, her må det oppdateringer til. Jeg har heller ingen kloke råd.


#13

Pelen sa for siden:

Timar, har du et bur du kan bruke? Litt mat i kan kanskje hjelpe.


#14

Timar sa for siden:

Katten ble fanget uten at andre enn jeg ble skadet, den hadde chip, eier kontaktet og katten sluppet av ved hjemmet sitt.

Den morsomme delen av historien er vel at den gravide katten viste seg å være en ganske så feit, kastrert hannkatt. :knegg: Og at han har streifet hele 300 meter før han satte seg på trappa vår og ville inn. :rolleyes: Det skal sies at dyrlegen tok med seg katta inn til en kollega for å bli helt enige om kjønn, og dyrepleieren var enig med meg i at det var en hunnkatt. Fortsatt er det nok like greit at jeg ikke driver med oppdrett. :cool:


#15

Addison sa for siden:

Timar :rofl:






Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.