Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

polarjenta sa for siden:

God morgen. Jeg sitter brannvakt, trøtt.

Ellers er det ikke store planer for dagen.


#3

Millen sa for siden:

God morgen. Pakke ferdig og reise på påsketur...
Men først kaffe


#4

Anda sa for siden:

God morgen! Er på fjellet, ble vekket av tissetrengt hund kl 8, har kaffe, bok, sol, sovende familie og slumrende, ferdigkost hund, det er i grunnen ganske fint! :hjerter:


#5

Teofelia sa for siden:

God morgen. Jeg har hjemme-alene-påske for å studere, mens resten av familien har reist på ferie. Det er ganske deilig akkurat nå, men blir nok heller stusslig etterhvert, regner jeg med.

Startet bra i går med både lesing og trening, men kom litt dårlig ut i natt, siden jeg sov skikkelig dårlig i natt. Satser på at man ikke trenger å være våken og opplagt for å gjennomføre en full dag med studier. Yeah, right.


#6

Christa sa for siden:

Pakke ferdig for påsketur her og. Kjører om en liten halvtime så her er det å få med seg det siste.


#7

polarjenta sa for siden:

Snakk om å ha flaks. Alle reiste kl 8, så det ble en kort brannvakt og nå har jeg sovet litt .


#8

Blondie sa for siden:

Strålende sol ute, det var magisk på morgenrunden med hunden. Magisk med hunden i det hele tatt, egentlig, han er en så fin fyr! :hjerter: Planen for dagen er beskjæring i hagen, det tar nok bare 5-6 timer. :knegg:


#9

Heilo sa for siden:

Tusen takk for innsatsen for trygg overnatting for tilreisende håpefulle Polarjenta!

Jeg har sovet helt til nå og er litt i sjokk. Men lå våken en time rundt klokka 05 og grublet på splittelsen i det offentlige ordskiftet.


#10

polarjenta sa for siden:

Heilo; Jeg syns det er viktig å bidra, det er mye som skal på plass under et såpass stort arrangement, så da tenker jeg at jeg også må stille litt opp.:)


#11

tink sa for siden:

God formiddag. Jeg skal jobbe litt sånn at vi kan reise sammen i skibakken og utnytte at det skal bli litt bedre vær der i morgen. Mann og barn rydder litt i hagen, jeg skulle ønske jeg kunne være med ut... Men her er det bare å brette opp ermene og sette i gang.


#12

Blånn sa for siden:

Vi har en fantastisk dag i Trysil!


#13

Millen sa for siden:

Høres bra ut Blånn, vi skal og til de trakter.


#14

Timar sa for siden:

Teofelia, vi starter visst påsken likt med studering og trening. Nå er jeg ferdiglest for en stund, og skal ut og nyte sola litt.

Og så blir jeg så innmari bikkjesyk av alle beskrivelsene. Bare å si i fra om noen trenger hundepass. ;)


#15

007 sa for siden:

Som motvekt til alle de forelskede hundeeierne: Jeg er rimelig lei av å ha hund. Hun er 11 år, men kvikk og fin, og kommer nok til å leve enda noen år. Det er selvsagt uaktuelt å kvitte seg med henne, hun er jo et familiemedlem. Men det er litt som å ha voksne hjemmeboende barn, det blir greit når de forlater redet.


#16

Appelsin sa for siden:

Jeg skulle ha pakket, men driver mest med feber, hoste og grining under et teppe i saccosekken. :akk:


#17

Gaia sa for siden:

Uff da, Appelsin. :klemme:


#18

Anda sa for siden:

Vi kan jo ta en motvekt til, da, ang nyforelskede hundeeiere. Vi har vært på ski i dag, og det er kjempegøy! Helt til hun husker at Alfahannen (tidligere kalt Andamannen) er bak henne i sporet. Da er det bråstopp, og bikkja er ikke til å rikke, før han er på siden av henne/foran. En stund, så er det på'an igjen. :Så jeg har vært dagens stjerne i serien "Dum setter, bånd rundt knærne, dame tryner i bakken. :knegg:


#19

Maverick sa for siden:

Jeg har vært i leiligheten min bestemor bodde i og gått gjennom klesskapene sammen med kusinen min, og sitter nå med russiske blomstersjal, vintage fløyelskjoler og silkebluser, en bråte smykker og ikke minst en helt usannsynlig kul blå jumpsuit i fløyel fra 70-tallet som får meg til å føle meg som en Charlie's Angel - original version. :knegg:


#20

Teofelia sa for siden:

Jeg har lest om "Det kvalitative forskningsintervju" i dag. Det er påskethrilleren sin, det. :knegg:


#21

Timar sa for siden:

Jeg høyner med "Proporsjonale- og non-proporsjonale kontrakter innen reassuranse", Teofelia! :knegg:

Sol ute! Varmt inne. :mumle: Men tenk at klokka nærmer seg 18 og det er så lyst ute! :D :D :


#22

Teofelia sa for siden:

Timar: Ooohhh!

Jeg kan forøvrig også skilte med "Identity, Intended Image, Construed Image, and Reputation: An Interdisciplinary Framework and Suggested Terminology".


#23

Timar sa for siden:

Au! Det skjønte jeg ikke hva er en gang.

Gårsdagen her gikk med til å lese Stortingsprop'er og lovverk. Og å prøve å skjønne hvorfor jeg måtte lese det. :confused:


#24

millact sa for siden:

Vi har hatt en strålende helg på slalåm i Setesdal! Barna opplevde enormt mestring og fikk så stor fremgang. Hyggelig selskap og sol. Gjør ikke noe at jeg må jobbe de neste dagene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.