Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

vixen sa for siden:

Mandag og jobb på meg. Resten av gjengen er på hytta. Det er blå himmel og sol så det er veldig fint ute nå, men alt for kaldt. Åtte minus faktisk. Trenger kaffe.


#3

Mex sa for siden:

Mandag. Jobb. Mentalt på ferie.


#4

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen! Jobb her også, men klarer ikke helt å komme i gang. Litt sånn småsyk følelse i kroppen, og har mest lyst å krype tilbake til senga. Snart ferie!


#5

Trixie sa for siden:

Mandag.
Allerede på høgskolens bibliotek, jobb senere idag.


#6

ingling sa for siden:

Mornings, jobb her også. Bare en dag, så skal ikke klage på det. Litt rutineoppgaver før jeg prøver å få oversikt over alt jeg bør ha kontroll på før påske. :kaffepc:


#7

Millen sa for siden:

Mårn. Er på hytta og ligger i senga. Snart opp til kaffe. Ellers sitte i sola se de andre grave frem terrassen med ca 2 meter snø...


#8

Martis sa for siden:

Stille og rolig på jobb gitt, mange som bruker muligheten til litt ferie, mens jeg skal forsøke å komme litt ajour. :knegg: Så kaffe og brette opp ermene, og så blir det påskeferie fom onsdag!


#9

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg har feber og kjører hjemmekontorløsning, med jentunge i armkroken. :hjerter:


#10

Fersken sa for siden:

Jobb her også, det er nok å gjøre selv om halve byen har tatt påskeferie. Får påskebesøk selv i ettermiddag, så Gut har blitt sendt på SFO for å få tiden til å gå, for det gledes enormt til besøket. :hjerter:


#11

millact sa for siden:

Jobb her også, men det er helt i orden. Har hatt en strålende helg på fjellet i Setesdal, så påskefølelsen kom tidlig.


#12

Toffskij sa for siden:

Jobb, ja, men her begynner ikke skoleferien før på fredag, så det føltes nokså normalt å pusle seg av gårde på kontoret. Bortsett fra sommertida, da. Det er ikke normalt, sunt, lurt eller noe som helst! :trasser:


#13

Maverick sa for siden:

Sommertiden kan gå og leke på motorveien. :mumle:


#14

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Påskeferie er fint, nå er vi spist egg og bacon til frokost. Hadde en del bacon som gikk ut på dato i dag så greit å få det spist opp. Ingen planer for dagen, bare gjøre det som faller oss inn. Jeg håper at litt rydding faller meg inn.:knegg:


#15

Blondie sa for siden:

Bare mann som ikke har påskeferie her, vi andre lurker rundt i pysjen. Dvs, jeg skal snart møte en kollega for retting, men det er jo koselig også. Snøstorm i dag, nedtur etter gårsdagens strålende vårvær.


#16

Matilda sa for siden:

Gjesp. Sommertid. Jeg har stappa koffert (burde fått medalje), nå er det tid for litt gavehandling og botanisk hage, før vi flyr hjem til snø og krim og påskeegg. Kjenner det blir helt greit. :sliten:


#17

Ru sa for siden:

Hyttekontor. Fascinerende med Win10 og VPN som forteller meg hvor lang tid alt tar. Det tok 11:32 å åpne ene systemet jeg skal bruke. :gal: Det er treigt i utgangspunktet så her går det unna ...


#18

Dali sa for siden:

Morn. Kaffepause i solveggen. Påskens første del består i å tømme ungenes rom for ræl. Og det tar tid. Dag 2 nå. :knegg:


#19

Selma sa for siden:

Hyttepåske her👍 Finfin skitur og nå har vi spadd frem verandaen. Mye snø!


#20

Blånn sa for siden:

17,5 km på ski i dag. Puh! I morgen skal jeg inn til Oslo til frisørtimen jeg bestilte for evigheter siden. Blir godt med en hviledag! :knegg:


#21

Millen sa for siden:

Mann og barn har gravd frem terrassen med 2 meter snø, jeg har sittet i solveggen med duste kne høyt for hvile.
Men etterhvert ble de ferdige og da ble det Prosecco i solveggen. :glad:
Og jeg kjenner i ansiktet at jeg har vært ute hele dagen... og det er deilig..


#22

Addison sa for siden:

Magisk dag i fjellet. To mil på ski, vin i solveggen, fine folk og nydelig middag servert fiks ferdig. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.