Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Mex sa for siden:

Ut på tur. Early birds på Gardermoen. :gjesp:
Halvt i sjokk etter å ha sett at Jamie’s Deli skal ha 109kr for en toast med ost og skinke!! 109!! :what:


#3

polarjenta sa for siden:

Jeg og storebror er våken, han skal reise til faren i dag. Ingen planer for dagen, kanskje jeg bør gå meg en tur.

God tur, mex.


#4

Christa sa for siden:

Det er dyrt mex!

Vi kjører hjemover i dag etter fem hyggelige dager hos brodern med familie. Skal bli godt å komme hjem og ha litt hjemmepåske. Planen er god mat, påskeegg, krim, film og besøk. Blir været bra så blir det en eller annen tur ut.


#5

Blondie sa for siden:

Fremdeles fin hjemmepåske her. Jeg som vanligvis lengter etter fjellet hele året trives godt med å måke frem veranda og planlegge hage fremover. Det hjelper godt at det er strålende vær og at det forsvinner mye snø hver dag.


#6

Palmen sa for siden:

Fortsatt sydenhyttepåske på oss. Deilig med blå himmel og 23 grader :lykkelig: Ungene bader og mor spiller candy crush. :knegg: planen for dagen er å finne en bit av et lam jeg kan tilberede til i kveld.


#7

Millen sa for siden:

God påske alle sammen.
Vi er fortsatt på hytta og skal bli her noen dager til..
Foreløpig 20 minus ute så nå kaffe, barne- TV, hvor har det blitt av påskemorgen på NRK Super? Savner ( har ikke mange kanaler her, og heller ikke WiFi) og så skal vi se om kneet mitt holder en liten skitur på vannet rett utafor her.


#8

Trixie sa for siden:

God morgen.
Vi er våkne og skal snart avgårde på tur med hele storfamilien, gleder meg.


#9

Millen sa for siden:

Korreksjon: Påskemorgen er tilbake, men det har ikke vært tidligere k uka.


#10

Pelen sa for siden:

Vi er hjemme, men skal nå på sommerhytten og montere sammen ørtifjørten baderomsskap.


#11

Timar sa for siden:

Våknet opp på pikerommet. I dag må det bli skitur i strålende sol!! Er der mye forlangt å ønske seg glade barn på tur også? Får pakke med "bensin".:nikker:


#12

Tjorven sa for siden:

Vi holder på i flytteryddehelvete. Jeg virkelig hater dette og lurer veldig på hvorfor vi flytter hvert 5. år.

Men vi fikk unna mye i går. I dag skal vi male rommet til snuppa. Jeg har ekstremt liten maleerfaring og lurer veldig på hvor mye tid det kommer til å ta.


#13

millact sa for siden:

Tjorven:Dette blir vel kanskje siste gang dere flytter nå med barna?

Akkurat stått opp og spist påskefrokost. Om en liten stund skal vi til min bror på lunsj på sommerhytten. Ikke mye sommer, mye vind men ok vær.


#14

Blånn sa for siden:

Vi har forlatt hytta og er på vei til Vestlandet. Nydelig kjørevær! Mannen kjører, jeg strikker. :knegg:


#15

Martis sa for siden:

Endring i påskeplanen, jeg ligger på sofan etter et fall på rattata i går. :mumle: Bakken var litt mer isete enn hva jeg var forberedt på og så landet jeg på halebeinet, så nå greier jeg ikke å sitte normalt. Definitivt ikke født med ski på beina. :knegg:


#16

Martis sa for siden:

Selve malingen tar ikke så lang tid, Tjorven. Største jobben er maskeringstapen. Jeg malte rommet til eldstemann forrige helg og med lady something og den var overmalbar etter to timer.


#17

Maverick sa for siden:

Jeg har noen timer til rådighet uten barn i dag, og da er spørsmålet: Skitur eller løpetur?


#18

Albertine sa for siden:

Tjorven, flytting hvert femte år er vår greie også, og det er egentlig ganske digg å få kastet og ordnet på alt rotet vårt. Nå har vi funnet Huset og Stedet Der Vi Alltid Skal Bo, så nå må vi passe på så vi ikke roter for mye (med tre svære boder, to gigantiske kneloft, dobbelgarasje m/hems....)

I dag skal Poden og Alberto øvelseskjøre til Frøya for å plukke opp jentene, og jeg skal være alene i mange timer. :lykkelig: Jeg skal lage ferdig tidslinje til krimboka og skrive masse på barneboka, trenger ikke lage middag engang. Oh lykke.


#19

Ru sa for siden:

Jeg er syk. Feber, hoster og hodepine. Like greit, siden planen for dagen var langtur på ski til Geiteryggshytta. (En av DNT-hyttene med noro ...)


#20

Divine sa for siden:

Mannen og jeg sto opp tidlig for å vaske leiligheten. Jeg hater vasking intenst. Jeg savner virkelig det å ha vaskehjelp, men lommeboka sier nei. Nå hører jeg bilen på gårdsplassen. Mannen har nemlig vært på Gardermoen og hentet svigers som kommer på besøk fra England. Koselig. ...Og jeg rakk å vaske ferdig.


#21

Toffskij sa for siden:

Vi har også vasket. :stolt: Det var på høy tid, for å si det mildt. Det var ikke noe gøy for det.


#22

Anda sa for siden:

Vi har kjørt fjellhytte-hus-sjøhytte, og er derfor nå på vår egen. Jeg elsker den, og koser meg glugg med sol, hund, og lyden av isen som beveger seg i kilen her. :hjerter:


#23

Pelen sa for siden:

Vi har vært på hytten for å montere baderomsskapene. 3 bad og hvert bad har 70 deler (foruten skruer og beslag) så vi har 210 deler liggende på gulvet. Kvik har definitivt ikke IKEA-beskrivelse på hvordan man monterer. I beskrivelsen på hva som er med så skriver de artikkelnummer. I monteringsanvisningen kaller de delene for A, B, C osv uten å henvise yil hvilket artikkelnummer det er eller hva som står på pakken. :gal:


#24

Martis sa for siden:

Jeg elsker lyden av snø som smelter. :D Snart blir det åpen hall og innebandy.


#25

Matilda sa for siden:

Vasking her og. (Eller, mannen har vaska. Jeg vaska bad i går.) Jeg har tørka støv, spilt yatzy og lekt med modelleire. Vil mye heller lese boka mi og strikke. Først lunsj, så ut og lufte unger og plukke inn noe kvist til pynt.


#26

Addison sa for siden:

Jeg har bok og sol på terrassen, godt med hjemmepåske etter aktiv fjellpåske!!


#27

Maverick sa for siden:

Det ble skitur! Glad for å ha kommet over den dørstokkmila, eller «hvordan skal jeg smøre»-mila, Østmarka leverer påskestemning ass.


#28

Pelle sa for siden:

Jeg skulle på en koselig ridetur for nybegynnere med minsten. Endte med to hester som løp som gale i flere kilometer. Utrolig skummelt og det endte med at jeg ramlet av og besvimte og har lugget til obs på sykehuset. Minsten red alene med 4 rytterløse hester i fullt sprang til gården mens hun hylte av skrekk.

Alt i alt endte det innmari bra. Jeg er forslått, ikke noe mer.


#29

Maverick sa for siden:

Oisjitt! Det er jo helt krise, Pelle! (Hvor i alle dager?)


#30

Pelle sa for siden:

Danmark. En gård som lever av slike turer, har islandshester og gjør det mange ganger daglig. Helt utrolug uflaks vil jeg tro. Var ihvertfall veldig traumatisk. Livredd selv, og med 8åringen min hylende vettskremt uten å kunne hjelpe henne det grann. Prøvde på noen rolige "dette går fint" og "hold deg fast".

Jeg var besvimt en god stund og det kom ambulanse og legebil, ble lagt på plate med nakkekrage og klær klippet opp. Fikk en god sjekk fra tonn til tå. Har ikke et skrubbsår en gang! Men skikkelig forslått enkelte steder.


#31

Timar sa for siden:

Oi, shit Pelle, godt det gikk bra. Lurer også på hvor det var.


#32

Maverick sa for siden:

Det der er skummelt for garvede ryttere også, så skjønner godt det var traumatisk. :klemme:


#33

Anda sa for siden:

Ouch, Pelle. Håper det går bra med åtteåringen og, det høres skummelt ut!


#34

millact sa for siden:

Så skummelt, Pelle! Godt det ikke gikk mye verre.


#35

Pelle sa for siden:

Jeg tenker jo på 3000 ting som KUNNE ha skjedd....



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.