Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Maverick sa for siden:

HVERDAG! Åherregud. :rørt: Det var jaggu på tide.


#3

Blå sa for siden:

:klemmer: Maverick.

Vi kom oss i hvert fall opp og ut av huset i dag. Og jeg har nok rutineoppgaver til at jeg kan venne meg til tanken på å være på jobb før jeg må begynne å gjøre noe krevende. :gjesp:


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg er på jobb, men jeg er her helt alene. I dag skal jeg gjøre en jobb som vanligvis tar en uke i løpet av bare dagen i dag. Det skal bli spennende å se om jeg kommer i mål.


#5

millact sa for siden:

Jeg er på jobb og kom først! Jeg kommer normalt sist. Ungene ligger hjemme og sover, siste fridag, det snør/sludder ute!


#6

Millen sa for siden:

God morgen. Her er alle ute av huset bortsett fra lillesøster og jeg. Tror vi tar en rolig morgen før bhg og alle de kjedelige husarbeidsoppgavene. Men nå kaffe....


#7

Addison sa for siden:

Jeg har første dag på ny jobb, skal snart avgårde. Sitter her hjemme med kattene, kaffe og radio, grugleder meg. :hyper: Mannen er dratt på jobbintervju, håper og tror ting skal gå i boks for ham også snart! En spesiell tid her i huset altså. Gleder meg nok litt til at ting lander.


#8

Martis sa for siden:

Hverdag er utsatt på grunn av mistanke om omgangssyke hos minsten. :redd: Han brakk seg flere ganger i natt og trodde han skulle kaste opp, men så langt ingenting. Satser på at thats it, og en dag ekstra «ferie» for han.


#9

Fersken sa for siden:

Et barn er sendt på skolen og et barn har fri i dag. Jeg er på jobb og vi alle venter i spenning om mannen snart får et jobbtilbud.


#10

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen!
Både deilig og vemodig med hverdag etter en lang og deilig påske. Tenk at vi hadde sol hele uka, det er faktisk helt utrolig!
Merket i midlertid på ungene at nå var det på tide med hverdag. Svært økende knuffe-tendenser de siste to dagene av ferien. :knegg:


#11

tink sa for siden:

Mornings. Det var tøft å stå opp i dag. Å dra på jobb gjør meg ikke så mye, der har jeg det jo fint. Men jeg skulle ønske jeg kunne få noen dager til i ull og turtøy. Det har vært helt surrealistisk med strålende sol i over ei uke i strekk. Mon tro om vi noensinne får oppleve ei så fin påske igjen.


#12

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Jeg er spent på om storebror kommer seg hjem, første gang han reiser helt alene og selv om Tromsø ikke er så stor så er det større enn hjemme. Selv er jeg og lillebror i Bodø fordi lillebror har time på sykehus senere i dag. Er visst bare meg som er våken her i huset, dvs mannen i huset er vel på jobb.


#13

celebelen sa for siden:

Dårlig natt med lite søvn, og dårlig start på dagen med teit epost. (Flytte en spilletime med beskjed samme dag? Til et tidspunkt når de fleste knapt har kommet hjem fra jobb, og langt mindre rukket å putte ungen i bilen? :gaah: )
Bedre etter trening og kaffe, da.


#14

Polyanna sa for siden:

Ikke så trøtt som ventet, etter en natt med en stor unge på hver side av meg i senga. :gal: Oppstarturo etter ferien, tydeligvis.


#15

Blånn sa for siden:

Hei fra ny jobb! Jeg har hilst på mange elever og lærere. Nå har jeg vasket meg inn på kontoret. :knegg:


#16

Millen sa for siden:

Gratulerer til dere med ny jobb. :blomster:


#17

Addison sa for siden:

Takk millen!! Hadde en super første dag, gleder meg til fortsettelsen!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.