Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Uuuuups! God, eh, morgen!


#2

Timar sa for siden:

God morgen! :D

En hel lørdag uten noe vi MÅ gjøre! :D Vi har pusla og ungene har vært greie med hverandre og jeg har drukket kaffe og hørt lydbok. Dog vil ikke en slik idyll vare så mye lenger, så vi må finne på noe. Bare hva?


#3

Toffskij sa for siden:

Jeg oppfatter dette som morgen, her jeg slenger rundt i pysjen og gjør ingenting. Ah, lørdag!


#4

Fersken sa for siden:

Det er fortsatt lørdagsformiddag i heimen her også. Såvidt begynt på handlelisten og ungene surrer rundt i pysjen enda.


#5

Skilpadda sa for siden:

Vi har ikke reist oss fra frokostbordet, vi heller. Og ingen planer for helgen, deilig!


#6

Blånn sa for siden:

Morgen? Jeg har jo vært innom flere ganger allerede... Her har minsten spilt kamp og mellomste vært på trening. At minsten har de beste trenerne er det ingen tvil om. Motstanderlaget var uheldig og fikk skadet to spillere. Da hadde de bare 5 utespillere igjen. Da tok våre trenere av en av våre spillere også så vi spilte 5 mot 5. Sønnen min ble også spurt om han kunne spille litt for motstanderne dersom de fikk enda en spiller skadet. De vant allikevel kampen 31-7. Nå ser vi at trenerne for motstanderlaget har skrevet en hyllest til våre trenere i en gruppe for håndballtrenere på facebook. P.s Det var ikke stygt spill som førte til skadene, en var uheldig og tråkket over og en vet jeg ikke helt hvordan skadet seg.


#7

Fintdethei! sa for siden:

Vi har vært på joggeskoajåpping til minstemor. Endelig! 2 par ble det, og et par til mor...
Nå lurer jeg på å gå meg en tur snart.


#8

Trixie sa for siden:

Lunsj er det vel snart her iallefall.
Langt på dag her i huset, men etter noen små ærend er det stort sett fokus på studier. Ut å gå meg en tur senere idag.


#9

polarjenta sa for siden:

Jeg har vært ute å måket snø, sikkert 20 cm to ganger. Ja, vi har fått vinter og sne nå. Jaja, den blir vel ikke så lang denne vinteren får vi tro.


#10

millact sa for siden:

Jeg har kjørt på søpla med diverse, handlet mat og ryddet litt. Ungene er ute og flyr, deilig med vår. Pakker bort ull gjør jeg også.


#11

Tjorven sa for siden:

Blånn: jeg så det Facebook-innlegget og ble rent rørt. Godt å se trenere som evner å bruke hodet. Sønnen min spiller på byens dårligste håndballag, og det er veldig godt de kampene hvor motstanderne ikke jobber så hardt for å gruse oss, men å spille ålreit håndball og teste litt nye ting og la nye spillere prøve seg. Vinne gjør de jo uansett, men gutta «mine» får en mye bedre opplevelse.


#12

Blondie sa for siden:

Så herlig, Blånn! :elsker: Det er det idretten skal handle om.

Vi har vært på en tre timers tur i området rundt hytta, opptil flere hestehov og blåveis ble oppdaget. Det er vår der et sted! :lykkelig:


#13

Blånn sa for siden:

Ikke sant de er fine! Gjør nok ikke det samme i regionscup-finalen neste lørdag. Men det er litt annerledes.


#14

Tåtti sa for siden:

:flau:
Jeg glemte visst å gjøre klar kaffeblogg i går kveld, var så opptatt med å trykke på min splitter nye mosegrønne Sony XZ2 Compact. Min gamle Galaxy S4 holder på å gå heden, men jeg har omsider klart å finne en som er like "liten" og kul! :hjerter:

Store deler av dagen har vært tilbrakt på fotballcup, nå er det slækking som gjelder.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.