Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

Maverick sa for siden:

:gjesp:

Kaffe. :hjerter:


#3

polarjenta sa for siden:

God morgen. Det er en rolig morgen her siden storebror skal prøve å ta blodprøver. Forrige gang fikk de ikke ut noe blod, så håper det går bedre denne gangen. Og ellers så er det helg.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg har hatt en skikkelig elendig natt, og kjenner at jeg gleder meg veldig til denne arbeidsdagen er over. Hvorfor kan jeg ikke bare få sove? :gaah:


#5

vixen sa for siden:

Det er helg her også da mini ikke er frisk nok til bhg. Rydding og kaffe står på planen. Det regner ute så nå satser jeg på at siste snøen forsvinner fra plenen slik at trampolinen kan settes opp.


#6

Martis sa for siden:

Syk i dag også. :gal: Og ikke har vi Internett heller pga noe Get problemer. Tror jeg bare legger meg igjen så snart Paracet’n virker.


#7

millact sa for siden:

Strålende sol og meldt godt og varmt. Snart helg!

Polarjenta: Håper det går bra med blodprøven.

Martis og Vixen: God bedring til stor og liten.


#8

Pamina sa for siden:

Nok en trøtting melder seg. Fredag i tåkeheimen - blir liksom ikke helt våken.


#9

Heilo sa for siden:

Morgen fikk et lite piff da jeg plutselig kom på at jeg har lovet å delta i et skirenn i helga. I morgen faktisk, viste det seg da jeg sjekket. 18 km. Jadda! Nå er jeg i alle fall formelt påmeldt. Dette blir interessant. :digger:


#10

Blå sa for siden:

God bedring til de syke.

Jeg la meg tidlig i går og sov godt, så jeg er ganske opplagt. Og så sto jeg opp tidlig nok til å ha rolig morgen med kaffe, avis og strikketøy og det er ikke dumt det heller.

Jeg har masse å gjøre, men ikke så veldig mye arbeidslyst og en workshop som begynner et annet sted i byen kl. 12. Så jeg gjør det jeg får gjort og satser på å komme sterkere tilbake på mandag.

Gleder meg egentlig mest til lørdag kveld. Storesøster og mannen skal være borte, lillesøster og jeg kommer hjem fra fotballkamp med lang kjøretur og skal bare flate ut i sofaen og se tv-serie (Once upon a time) og spise snop.


#11

Appelsin sa for siden:

Jeg har akkurat levert bilen til service en uke for tidlig. Mulig de kunne rekke den i dag, så det lønner seg å være på høgget :knegg:


#12

Addison sa for siden:

Tåkete morgen i hovedstaden, og i hodet mitt. Har begynt på allergitabletter, oppsiden er at jeg sover litt tyngre, og lengre strekk av gangen. Selv om de egentlig ikke skal ha den effekten. Men det blir likevel for korte netter, helt selvforskyldt. Nå er det helg da, så håper på noen gode sove morgener. Skal boble på terrassen til en god venninne i kveld, håper tåken letter og det blir litt varmere før den tid! :nemlig:


#13

Mex sa for siden:

Tung i hodet og vondt i halsen. Forkjølelse på gang virker det som. Jeg orker ikke å bli syk! :sukk:


#14

Eia sa for siden:

Fredag! :glis:


#15

Millen sa for siden:

Hagemesse nå :hyper:


#16

Polyanna sa for siden:

I et Stavanger som glimret med sol og møkklukt da jeg landet. :knegg: Bare møkklukta igjen nå. :skuffet:


#17

Toffskij sa for siden:

Her er det sol og sommer, og jeg er sprettfrisk og irriterende blid! :hyper:


#18

millact sa for siden:

Haha, Poly! Du kan jo tenke deg hvordan det var å bo på Sola når bøndene gjødslet. Det slipper vi her i sør der jeg bor nå.

Fremdeles sol her og det skal bli varmt og flott.


#19

Blondie sa for siden:

Jeg har hektisk arbeidsdag, har just nu sneket meg unna for dagens første kaffekopp. Har hatt en uke med mange migreneanfall, så jeg er litt mer ør enn vanlig. Da passer det dårlig at det er hundretusen aktiviteter på jobb. (egentlig som vanlig, men jeg takler det dårligere i perioder som dette).

Og så depper jeg over at jeg ikke får kommet meg på hagemessa. Krise!


#20

polarjenta sa for siden:

Helg. Endelig!

Blodprøvene gikk ikke greit, så vi må tilbake neste uke, da er det forhåpentligvis noen andre der som kan prøve.


#21

Fersken sa for siden:

Vi hadde sol og 21 grader i går i Stavanger. Sikkert det vi kommer til å se av sol og varme på denne siden av august. :ikkepessimistmenrealist:


#22

Polyanna sa for siden:

Haha, hørt på kontoret i Stavanger i dag: did do something outdoors yesterday? It was our summer, you know!


#23

Blånn sa for siden:

En dag med jentedrama på jobb. Snapchat og SoMe burde hatt en test av modenhetsgrad før man fikk opprette konto. :gaah: Eventuelt IQ-test... Foreldremøte til uka.

Ellers stortrives jeg i ny jobb.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.