Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe


#2

Palmen sa for siden:

Ah, noen av oss har fortsatt småbarn merker jeg! :niks: Tvinsa mine våknet tidlig som de pleier. Vanligvis betyr det at de ser på barnetv i forholdsvis fred og fordragelighet i et par timer. I dag har de hatt "bli ny" dag, og begge to har sminke, neglelakk og kunstferdig oppsatt hår. :gal:


#3

polarjenta sa for siden:

Jeg har vært våken lenge, jeg våkner alltid før ungene. Nå er den minste oppe og den eldste sover enda.

Fint vær ute så jeg skal snart gå meg en tur. Ellers så har vi ingen planer.


#4

Millen sa for siden:

Kaffe, frokost, rydde og pakke, kjøre hjem fra hytta er dagens plan. Hjemme vil ungene leke med venner og vi gjør vel noe vi Og, men hva uvisst.


#5

Trixie sa for siden:

God morgen.
Ferdig trent, nå venter bøkene.
En tur I skauen senere idag, det er jo helt magisk ute for tiden.


#6

Appelsin sa for siden:

I dag skal jeg skru opp spisestua og få på plass litt flere innredningsdetaljer, og så kanskje male lister, men i hvert fall uansett gå en tur. Og så skal jeg treffe Ru, tror jeg, og få festdrakter til barna på stell. Og prøve den nye støvsugeren.
Er visst bare å sette igang :gruble:


#7

Matilda sa for siden:

Heldagser, for n-te helg på rad. Det gjenstår tre tekster, så skimter lys i tunnelen. Gleder meg til å få meg et liv igjen, kan bli stas å se om ungene husker meg, for eksempel. (Og så skal jeg gå og plante det nye morelltreet mitt, bare jeg kommer meg gjennom de siste tekstene. Hepp!)


#8

Hondacrv sa for siden:

Eg har tretten tekster att. Det går nok bra. Men i dag skal eg ikkje jobbe, for me skal i gapahuken og grille pølser med venner. Det er alltid stas. Og ikkje bra når ein skal ha på bunaden om tre dagar. Prøvde han i dag. Huff.


#9

Maverick sa for siden:

Heisannhoppsann.

Jeg er treg i oppstarten i dag. Snart en tur i stallen, og så tror jeg at jeg skal gå for sofa&strikk. :gjesp:


#10

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg har kost meg lenge i senga i dag også. Deilige langhelg! Nå skal jeg straks følge minsten i bursdag. Gå, t-bane og trikk... Det er nesten så jeg vurderer å kjøre ham ned i sentrum.

Mellomste kommer hjem sent i natt etter dannelsesturen med besteforeldrene. Regner med at han har hatt en super helg i Krakow!


#11

Fersken sa for siden:

Sitter på en flyplass og venter på neste fly. Det er et par timer å vente. Har funnet plasser der det går an å lade diverse dingser så ungene ikke går i frø.


#12

millact sa for siden:

Sitter på toget med barna. De har vært en langhelg hos faren og kost seg. Vi rakk deilig pizza og kald hvitvin i Vågen også i deilig solskinn. Deilig helg!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.