Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ferieinnspill

#1

Bobbelur sa for siden:

Jeg trenger innspill og gode forslag til hva jeg kan gjøre for å lage meg litt ferie i sommer når jeg ikke har råd til ferie.
Jeg har takket ja til å være ferievikar på sykehjemmet i nærheten, og fra midten av august og frem til jul har jeg kun to uker der jeg kan jobbe fulltid. Resten av ukene går bort til praksis og studiesamlinger, og det kommer til å knuse økonomien min totalt. Så alt jeg får utbetalt av feriepenger i sommer settes av til å betale husleie, billån og mat resten av året.

Jeg ser at jeg muligens får en 'langhelg' ledig, dvs tidligvakt fredag og seinvakt mandag. Jeg har tenkt litt på hva jeg skal gjøre den helgen for at det skal bli litt følelse av ferie, men jeg tar gjerne i mot tips og råd. Jeg tar gjerne i mot tips og råd for de gangene jeg har en dag fri med tidligvakt og seinvakt i for- og etterkant også; her er det om å gjøre å være kreativ og oppfinnsom. :jupp:


#2

polarjenta sa for siden:

Det er jo mange fine plasser i Vesterålen, så f.eks telttur kan jo være koselig.


#3

Bobbelur sa for siden:

Jeg har tenkt på det. For eksempel å ta med teltet til Åsandsanden i Bø, eller kjøre utover Lofoten eller til Andøya. :jupp:


#4

polarjenta sa for siden:

Mange fine plasser iallefall. Om du kommer til Andøya så må du si ifra, vi skal på ferie men om vi er hjemme hadde de vært koselig å hilse på.


#5

-ea- sa for siden:

Hva vil du ha tips til? Tenker du kjenner lokalområdet ditt best, for å finne fine steder. Og så kan du jo invitere noen med deg på tur, også. :)


#6

polarjenta sa for siden:

Det jeg også har gjort dersom jeg har dårlig råd er å dra på besøk til venner, det koster meg som regel bensin og bidrag til mat. Det er selvsagt ikke alle jeg føler jeg kan dra på den type besøk, men jeg har en venninne i Bodø som jeg vet at både jeg og ungene er velkommen til.


#7

mkj sa for siden:

Spise middager ute, pakke med niste på sykkeltur. Hvis dårlig vær, se en fin film. Er detnoen du kan dra på besøk til? Gå på en topp?

Noen nevnte Vesterålen, du bor jo der hvor folk betaler det hvite ut av øyet for å komme til.


#8

Bobbelur sa for siden:

Takk for forslag. :jupp:

De toppturene jeg har lyst til å gå på, bør være i følge med noen tenker jeg. Jeg må tenke litt på hvordan jeg skal finne noen til å bli med; min ordinære omgangskrets her er ikke interesserte i sånt. Filmer og serier ser jeg stadig vekk hjemme, middager ute krever litt foreberedelse men det går an. Med mindre det var forslag om restaurantmiddager da, det tar litt for mye av budsjettet så det gjør jeg svært sjelden. (Men jeg tenker at jeg skal unne meg en sånn middag den dagen jeg fyller femti; det er midt i praksisperioden og jeg får ikke feiret den.)
-ea-, har du lyst til å være med på roadtrip da? ;-)

Jeg tror egentlig greia er at jeg er litt lei av Vesterålen og trenger å se noe annet. Jeg får tenke litt mer og se om det er noen som vil ha besøk. :jupp:


#9

-ea- sa for siden:

Helg på Senja da? Spørs når det er...


#10

Bobbelur sa for siden:

Jeg kan komme tilbake til deg på det når jeg har fått endelig ferieturnus. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.