Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Minerva sa for siden:

God morgen! Vekkeklokken stod på 07 i dag, deilig med mandagsfri. :gal: Hele familien i bilen på vei til A-sluttspill i Fredrikstad Cup. Dette kan bli en dag da vi drar hjem kl 10 eller blir helt til i kveld. Den avslappende-kaffe-i hagen-sol-og-fuglene-synger-delen av meg håper på det første, men sportsidioten håper det blir en lang dag med flere kamper. :heia:


#3

Millen sa for siden:

Heia! Klubben vår har og lag som er i A-sluttspill idag. Spennende.
Jeg er ute i hagen og venter på at kaffen blir klar.


#4

millact sa for siden:

Jeg er nokså våken, fortsatt veldig forkjølet og helt uten planer.


#5

Millen sa for siden:

God bedring Millact.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Varmt, men fryktelig vindfullt idag også. Jeg fikk en lang fjelltur igår. Idag er tivoli med yngste planen. Jeg kan styre min begeistring, men det er viktig å bygge opp goodwill så jeg kan ta meg flere fjellturer.


#7

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg har inntatt solen med strikketøy og kaffe. Fortsatt sokker på føttene, men de ryker snart. Mellomste klimprer på gitaren. På torsdag skal han ut på shopping med onkel (min bror) for å kjøpe elgitar for konf. penger.


#8

007 sa for siden:

Nydelig vær! Dagen skal brukes til å rydde litt før vi kjører hjem fra hyttecampen på fjellet. Meg og mannen har vært her siden fredag, og det har vært godt med litt alenetid uten ungdommer.


#9

Blondie sa for siden:

Jeg har alenetid jeg også, tilbringer den i sola med bok. Må egentlig rette litt, men lurer på å utsette det til i kveld. Mye morsommere å gjøre andre ting når sola står høyt.


#10

Toffskij sa for siden:

Morn! Secunda er 13 år i dag, så nå har jeg bare tenåringsbarn. For å markere den nye uavhengigheten er hun ikke i samme land som resten av familien engang, hun er på skoletur til Frankrike, men kommer hjem i kveld. (I praksis blir det bursdag i buss og Eurotunnel og den slags festlige steder.) Men hun skal da få kake når hun kommer hjem. :konfetti:


#11

Mex sa for siden:

Slapper av i finværet hjemme. Nettopp kommet hjem etter fine dager i vest. Nå er kofferten pakket om, om noen få timer setter jeg kursen til Helsinki for jobbe-jobb noen dager.
Hipp hurra for bursdagsbarn, :fløyte:
Og god bedring til pjuske


#12

Fersken sa for siden:

God bedring, millact. :klemme:

Gratulerer med tenåringsbarn til Toffskij! :fløyte:

Vi har begynt å rengjøre terasseflisene og så skal de beises. Har mer lyst til å ta en tur til sjøen, men vi har vanskelig for å bestemme oss for hvilken strand. :knegg:


#13

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg og jentungen har sovet lenge, men ikke så lenge som resten av familien. :knegg: Skal straks i stallen, det skal bli hyggelig. :hjerter:


#14

millact sa for siden:

Takk. Formen kommer seg. Drikker te med sitron og honning og skal ut på tur, men i dag skal jeg huske å smøre meg.

Gratulerer med dagen til Secunda! Trettenåringer er fine.


#15

Maverick sa for siden:

Oi! Secunda tretten år?!? Det gikk fort! Hurra for henne! :hjerter:



#17

Eia sa for siden:

Den har jeg referert til mange ganger, Toffskij. :knegg:
:tenåringsmor på snart andre året:


#18

Addison sa for siden:

Jeg har hengt alt det hvite bunadstøyet til tørk i solen. Kun mannen og jeg i huset, minste bader med venninne, mellomste er på Tusenfryd og eldste dro nettopp en tur med en ladning klær og utstyr til kollektivet før han skulle på skolen og lese. Han er er altså på vei til å flytte hjemmefra. Lille babygutten min! :sjokk: :rørt: Selv skal jeg straks i gang med å dusje og pakke til jobbreise, Amsterdam for min del. To dager på kurs, spennende!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.