Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Millen sa for siden:

God morgen fra toget inn til byen og på vei til frokostmøte om karriere. Spent på hvordan det vil bli. :)


#3

vixen sa for siden:

God morgen. I dag skal jeg på kommunestyremøte før jeg suser til oslo på langhelg. Skal på midtlivskrisefest for en kompis. Han fyller førti :humre: Blir veldig stas. Jeg og en venninne skal på afternoon tea og jeg skal ha et par netter alene på hotell. Bliss.


#4

ingling sa for siden:

Mornings! Startet arbeidsdagen såvidt mens jeg venter på å kjøre unger på skole og barnehage. I dag blir det jobbing og pakking litt om hverandre, før jeg setter kursen vestover for bryllupshelg! Mannen kommer etter i morgen. Gleder meg!


#5

Eia sa for siden:

God morgen! Produksjonsdag i dag, så her er det snart over til arbeidstøy og hørselvern. Gleder meg til Ekko i dag - endelig er streiken over!

Litt reisesug også - to dager til vi drar etter mannen til Venezia. :hyper:


#6

Fersken sa for siden:

Først jobb, så fotballkamp for Pie og så skal jeg møte fine damer og drikke litt vin.


#7

Millen sa for siden:

Jeg har vært på frokostmøte og fått ny input! :lykkelig:


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg er på jobb hos en kunde, men ingen av de jeg skal samarbeide med er her og jeg lurer på hvorfor jeg må sitte hos dem når de aldri er tilstede.

I kveld er det visning på leiligheten vår ... igjen. Jeg håper inderlig at noen vil kjøpe den etter denne og søndagens visning. Det er en , så jeg kan ikke forstå at vi ikke får solgt. Vi har satt ned prisen en del, så det kan jo være at det hjelper.


#9

Avatar sa for siden:

Lykke til med visning, Tjorven! Leiligheten er kjempefin! Vi har jo lik leilighet, men der dere har to soverom har vi hybel. I hovedleiligheten er det to soverom. Det innenfor kjøkkenet og der dere har stue.


#10

Tjorven sa for siden:

Avatar: Ja, det er den vanligste løsningen. Vi valgte å gjøre om litt siden vi kjøpte før det skulle bygges. Vi trives veldig godt med å ha litt mer plass i stua.


#11

Avatar sa for siden:

Det forstår jeg godt! Samboeren min bodde der alene, så han trengte ikke plassen. Om vi noengang flytter innover vil nok vi gjøre om også.


#12

millact sa for siden:

Det er en kjempeflott leilighet, Tjorven, så håper på salg i morgen.


#13

Sol sa for siden:

Krysser fingrene, Tjorven. Kjempefin leilighet!


#14

Frk_Fryd sa for siden:

Kjempefin leilighet, Tjorven!

Vi hadde visning på tirsdag og ingen kom! :leppe: Jeg ble altså så lei meg. All den orginga, og så er det ingen som fikk set det... ny visning 5. juni, så får vi se. :sukk:


#15

Tjorven sa for siden:

Frk. Fryd - Åh, det er så kjipt. Denne gangen har vi egentlig hatt greit besøk på alle visningene, men vi har ikke fått noen bud, så det har jo ikke vært til så stor hjelp.

Det er altså fullstendig utmattende å selge, og jeg har ingen tålmodighet for noe annet.


#16

Heilo sa for siden:

Vi solgte i fjor, hadde mange visninger uten besøk før vi til slutt solgte til noen som ikke engang hadde vært på visning. :knegg: Men altså, det var noe av det mest nervepirrende og utmattende jeg har gjort, så all sympati til alle som står i det!


#17

Millen sa for siden:

Fin leilighet Tjorven, håper det går riktig veien nå.

Vi solgte for 3 år siden og hadde flere visninger,(og udugelig megler) endte tilslutt med å selge til Oslo Kommune under takst go vi måtte gi motbud bare for å få solgt. Da var jeg sur på megler da som hadde lovet flere 100 tusen over takst...


#18

Frk_Fryd sa for siden:

Ja, jeg merker at tålmodigheten til både meg og mannen er rimelig frynsete om dagen. Folk sier den ultimate ekteskapstesten er å bygge hus sammen. Jeg tror jammen det er verre å selge. :knegg:


#19

Millen sa for siden:

Lykke til hos dere og Frk. Fryd. :tvitvi:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.