Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

Stompa sa for siden:

Morn. :trøtt:


#3

Trixie sa for siden:

God morgen.
Først på en lørdag??? :skeptisk:
Travle uker så helg er kjærkomment. Spesielt en helg nesten uten planer!
Trening, minsten til frisør og stranda er dagens.
God lørdag.


#4

Blondie sa for siden:

Morsom tur ute i går, litt lettere redusert i dag. Sommerkvelder altså, de er så magiske! Snart fotballcup, skal vel bare være der 4-5 timer i dag og i morgen. :hepp!:


#5

Fersken sa for siden:

Korpshelg og nesten bare innendørs.


#6

vixen sa for siden:

Sitter på steam på Egertorget og skal spise litt frokost før jeg skal bort på besøk. I kveld skal jeg på et førtiårslag med ca hundre gjester. Mange gamle kollegaer kommer og jeg gleder meg stort til å feire en god venn. Oslo og sommer :hjerter:


#7

Sol sa for siden:

Jeg er usikker på om denne helgen egentlig medfører avslapping. Har jaget to fotballspillere ut av døra. Må få pakket bil og kommet meg etter for å se dem spille. Derfra drar vi å ser bonuspia mi spille og ta henne med oss videre, for kjæresten og sønnen (også min bonus, seff) er på kamper et tredje sted. Når alle er samlet går turen til svigers. I morgen er det konfirmasjon, sen hjemkomst som krydres med morgenflyet mandag. AH!


#8

Eia sa for siden:

Juhu! Sommerfest i går, på vei til Venezia med barna i dag. Litt vel trøtt på kjøreturen til flyplassen, men nå er vi vel fremme. Gleder meg til lunch! :glis:


#9

Hjertensfryd sa for siden:

Hadde planer om å sove lenge i dag, men bråvåkna då eit lam sto ute og skreik. Då var det berre til å komme seg opp og hjelpe stakkaren. Ellers skal helga nytast i sola, med strikketøy og lydbok.


#10

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Jeg sov helt til 8.30 i dag, det er lenge til meg å være.

Ingen store planer for dagen.


#11

Millen sa for siden:

God morgen,
Vært av og på våken siden 0630, men altfor tidlig å stå opp en lørdag.
Bare minsta og jeg hjemme, så jeg er her og hun ser på Kardemomme By.Vi skal bare kose oss, spise is og bade i bassenget vårt i dag.


#12

007 sa for siden:

I dag fikk jeg endelig sove lenge, og det var digg!
Sommerforkjølelsen vil ikke gi seg, jeg har tett nese og er stemmeløs. Mannen også. Det har vart i over to uker nå, så vi er litt lei.
I dag skal jeg kun slakke på altanen og lese ferdig boken min. Yngste reiste inn til sentrum for å handle sommerklær, alt fra i fjor er for lite.
Champions league-finale i kveld, jeg er allerede nervøs. Jeg tviler vel på Liverpoolseier, men det hadde vært så gøy! :heia:
På den annen side er det greit om det ikke blir seier også, for da blir det vanskeligere å få tak i billetter neste sesong. Vi planlegger fotball- og juleshoppingtur i november/desember.


#13

Pamina sa for siden:

.Herlig kvemdi går med barneopera med ungene og så Jeff Dunham i spentrum med mann, barn og fin venninne med barn. Jeg lo og lo, han var virkelig i slaget og holdt på i tre timer.

Nuh er barnet kbørt på svømming og jeg lader bil og har satt meg i sola på Valkyrie plass der jeg ankompagneres av frelsesarmeen og lydbok. En snedig kombinasjon. :glis:


#14

Anda sa for siden:

Det er en råeste rekken av skrivefeil fra deg jeg har sett noensinne, Pamina.:knegg:

Jeg sov lenge, siden jeg la meg sent for å følge opp tenåringen og kompisen som "sov" over her (aka; få avsluttet spillingen og få dem under dyna før 02).

Hatt fin tur med hunden, må fikse noen ærender til, og så litt avis i sola før et femtiårslag i kveld (som jeg gruer meg til).


#15

Fintdethei! sa for siden:

On the beach in Bergen :glis:


#16

Millen sa for siden:

Minsta og jeg gjør ingenting i dag, bare sløver hjemme og det er godt. :hjerter:


#17

Stompa sa for siden:

Tidlig oppe, tidlig trening, nuh sekretariatsarbeid på brytestevne. Trodde jeg skulle komme i gang med sensurarbeid mellom trening og stevne, men null nett på jobb spolerte planen. Håper det er oppe når stevnet er ferdig ...


#18

Pamina sa for siden:

Sånn går det når man sitter i sola og skriver på en skjerm med noen sprekker, Anda! :grineler: Det verste er at jeg har rettet opp en del også.


#19

Dali sa for siden:

Morn! Lett bakrus og forkjøla ute i sola. Venter på at tiden skal gå så vi kan kjøre til hytta.


#20

Divine sa for siden:

Jeg har vært mye inne i dag, Elixia, storsenter og hjemme. Rett og slett fordi det er for varmt ute. Sitter på verandaen i korte perioder, men til og med under parasoll er det for varmt.


#21

Mex sa for siden:

Fotballcup i helgen. I dag har jeg fått med meg guttungens kamper, men i morgen er det dugnad.


#22

star sa for siden:

Har traska rundt i over 2 timer, for det meste i skauen. Opp og ned, hit og dit for å finne geocacher. Nå er jeg rimelig gåen i beina.


#23

Pøblis sa for siden:

Har malt to strøk sommerhusgulv dag. Mens jeg har ventet på at malingen skulle tørke, har jeg vært på årets første shoppingtur liten sørlandsby og sittet på bryggen vår og lest bok, hørt radio og badet. :hjerter: Jeg sitter her fortsatt.


#24

Palmen sa for siden:

Vi har vært på stranda sammen med 10000 andre. Men grillet, badet og hatt det gøy alle sammen. Tropesommer i mai, ass!


#25

Maverick sa for siden:

Du veit det er et eventbyrå i andre enden når telefonen ringer kl 01:40 og du blir spurt om å fikse en "person med løvblåser nå i kveld". Ikkeno' "unnskyld at jeg ringer midt på natten", men selvfølgelig, de hadde jo en konfettikrise da. :himle:


#26

Pamina sa for siden:

:dåne: Håper du fakturerer dem grundig, Mave!


#27

millact sa for siden:

For en deilig sommedag! Grillet masse godt, kald hvitvin på terrassen, gått tur sent i kveld og sett på et hus mm.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.