Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

Millen sa for siden:

First! Har kaffe og det er viktigst nå.


#3

Tjorven sa for siden:

Det kom INGEN på visning på leiligheten vår i går, og jeg kjenner at jeg er drittlei alt som heter boligmarked.

Nå må jeg få meg kaffe og så er det bare å komme i gang med jobben. Det er nok å gjøre, og vel så det.


#4

Eia sa for siden:

Så kjedelig, Tjorven!

Jeg fikk syklet til jobb i dag igjen, i sommerkjole! :glis:


#5

Avatar sa for siden:

Åå, så kjipt, Tjorven! Lykke til på søndag!


#6

Hondacrv sa for siden:

Drit, tjorven. Håpar det ordner seg!i dag skal eg ikkje spørre om snøen er borte fra sentrum i Oslo, for i dag skal eg til tigerstaden i stripete sommarkjole. Eller lan det bli litt kaldt på toget? Sånn på leggene, liksom? Knirk.


#7

Ru sa for siden:

Jeg er stuptrøtt, men fint ferdig med Festspill-deltakelsen og kan nå gå over til å nyte både finvær og Festspill. :lykkelig:

På søndag skal Knøtteliten og jeg en liten tur på fjellet, på 3-fjellsturen. Akkurat nå angrer jeg litt, for jeg har j*vlig vondt i beina etter siste dagers ståing. :mumle:


#8

annemede sa for siden:

Kjipe greier Tjorven.


#9

Neket sa for siden:

Så kjipt, Tjorven. Er nok været - er jo altfor fint til å kjøpe hus. Håper det går bedre i neste runde!


#10

Millen sa for siden:

Så kjipt, Tjorven.


#11

millact sa for siden:

Kjipt, Tjorven! Har opplevd det samme selv og endte med å leie ut huset. Senere fikk jeg solgt til noen som var på privatvisning i rotete hus (leietaker var bortreist).


#12

Blånn sa for siden:

Utrolig kjipt, Tjorven!

Jeg er på jobb. Eldste har norskeksamen i dag. Krysser fingrene for at det går greit. Han brukte lesedagen i går til å jobbe med matte. :knegg: Det kjipe er at det tilker inn meldinger på mobilen min om at det er trøbbel med eksamensløsningen i Osloskolen. Satser på at det ordner seg.


#13

Blå sa for siden:

:klemmer: Tjorven. Jeg skjønner at det er kjipt.

Jeg holder på å gå fullstendig i ball av stress og henvendelser og dumme mennesker som driver og maser på prinsipper og vil at jeg skal legge masse arbeid i idiotiske detaljer, som vil ende opp med at de får mindre penger enn om vi hadde fulgt prosedyren slik den er nå.

Livet er litt for fullt akkurat nå. Simpelthen.


#14

Stompa sa for siden:

Fine hovedmålsoppgaver, Blånn. :jupp:

(Våre elever får forøvrig ikke lesedag til hovedmålseksamen, siden de har visst om den i tre år. De får bare lesedag til trekkeksamenene.)


#15

Martis sa for siden:

Så kjipt Tjorven!

Hjemmekontor med skadet unge, skolen har idrettsdag, så han hadde vært alene i klasserommet hele dagen, da kan han like greit være hjemme.


#16

Musemus sa for siden:

Kjipt, Tjorven. Vi solgte for to år siden og brukte én måned - det ordner seg til slutt!

Jeg har vaska alle gulv og til og med terrassegulv. Slett ikke verst. Nå har jeg laga meg iskaffe og skal ut i sola, tenker jeg. Lurer litt på om jeg skal trene før mannen kommer fra jobb eller sammen med han i ettermiddag... Men han lager egentlig pergola og er kanskje opptatt med det. :undrer:


#17

Blånn sa for siden:

Han har matte på mandag og kjemi på tirsdag, så derav lesedag i går.


#18

Blondie sa for siden:

Mine elever har også norskeksamen i dag og jeg har sovet urolig. Ble glad når jeg så oppgavene, dette burde de ha god kontroll på. Skummelt lell!


#19

Teofelia sa for siden:

Jeg sendte 10. klassingen på skolen til engelskeksamen i dag. Håper hun er fornøyd med oppgaven(e?). Hun var litt frynsete i nervene, stakkars, så jeg håper hun har en god opplevelse nå.

Er det forresten noe sted jeg kan se oppgavene de har fått nå?


#20

Teofelia sa for siden:

Uff, så kjipt, Tjorven. :trøste:


#21

007 sa for siden:

Ligger oppgavene i norsk på vgs tilgjengelig på nett nå?


#22

Maverick sa for siden:

Hellu, kaffebloggen!

Min niendeklassing skal på overnattingstur i marka med friluftslivklassen og en annen klasse. Jeg lar meg fascinere av at skolen som gjerne sender fire meldinger om at man skal huske håndklé i gymmen, ikke har sendt ut info om at det er ekstrem skogbrannfare og at all åpen ild er forbudt. (Ungen min vet om det, og lovte å informere læreren om det om hun skulle finne på å ville gjennomføre planen med å tilberede mat på stormkjøkken.)


#23

Blondie sa for siden:

Jeg fikk oppgavene av en flittig vakt, de pleier vel å bli tilgjengelige utpå ettermiddagen? Kortsvar om Hellemyrsfolket.


#24

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har også en 10.klassing med engelskeksamen idag. Spent på hvordan det går med ham.


#25

Stompa sa for siden:

Det bruker å ta ei god stund før eksamensoppgavene kommer på nett. Som i flere uker noen ganger. I fjor var ikke tyskoppgavene fra vgs kommet enda da vi gikk på ferie, over en måned etter eksamen. Norsk kommer ofte mye fortere.


#26

Matilda sa for siden:

Kollegaen min er ivrig i gang med norsk-sensur allerede. Jeg sitter fortsatt begravd i en bunke engelsktekster, men ser lys i tunnelen og helg i sikte, og er glad jeg ikke skal sensurere i år heller.


#27

Teofelia sa for siden:

Da har 10. klassingen rapportert. Eksamen er grusomt, men oppgavene gikk stort sett greit, har jeg fått beskjed om. Og det høres jo lovende ut.


#28

Blånn sa for siden:

Puh! Gutten er fornøyd med eksamen til tross for pc uten CD-ord (måtte få ny pc), manglende lydfil (måtte få tekstene opplest) og bug i wordfilen (it-duden måtte fikse)... One down, two to go!


#29

Skilpadda sa for siden:

Ut fra lesetallene i leksikonet å dømme, så er det Hellemyrsfolket (og Amalie Skram og naturalismen) det har gått i.


#30

Blondie sa for siden:

Jepp, det var kortsvar som alle skulle svare på. Godt å høre at de bruker gode kilder! :hjerter:


#31

Stompa sa for siden:

Jepp jepp, kortsvar om naturalismen. Norskoppgavene er lagt ut. Fant lenke hos Aftenposten. :jupp:


#32

Stompa sa for siden:

Burde dog vært unødvendig å bruke snl. Til kortsvar mener jeg at norskboka stort sett er en mer hensiktsmessig kilde.


#33

Blondie sa for siden:

Dere bruker ikke Signatur? :knegg:


#34

Stompa sa for siden:

Hehe, jo, på påbygg. Men de vanlige klassene har i hvert fall all nødvendig info i norskboka, og der er den jo bearbeidet sånn at de slipper å sile vekk alt som ikke er relevant for oppgaven.


#35

Hondacrv sa for siden:

Eg synes både hovedmål og sidemål hadde gode, sentrale, trauste oppgaver med oppgaveteksten og kommentarer som på ein måte verka velkjende. Gleder meg til å vise dei til vg2-elevane mine.


#36

Selma sa for siden:

Mi tredjeklasse-frøken var godt fornøyd med oppgavene både i sidemål og hovedmål. Nå gjenstår kjemi-eksamen på tirsdag før det blir en velfortjent pause fram til muntlig


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.