Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Blondie sa for siden:

Denne uka er da veldig lang? :gruble: Vi skal rett på bortekamp en drøy time hjemmefra i dag, så ‘middag’ blir brødskiver i bilen. Jaggu flaks for Vesla at det er gøy å se henne spille. Men først, litt jobb. :gjesp:


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg starter dagen med hjemmekontor siden jeg skal i et møte rett ved her jeg bor kl 9. Ungene mine hater at jeg er hjemme om morgenen, for jeg maser visst så fælt. Om trivialiteter som å spise en skikkelig frokost og å smøre seg med solkrem. Jeg er så ond.


#4

millact sa for siden:

Skal snart på jobb og krangle videre med selgere som har solgt mer enn vi produserer. I ettermiddag er det foreldremøte på ungdomsskolen. Jeg gikk samme sted og gikk ut i 1988. Har ikke vært der siden. Alt er visst likt som da.


#5

Maverick sa for siden:

God morgen! To av to sønner med feber, gitt.


#6

Eia sa for siden:

God morgen! Jeg er tilbake fra skjønne Venezia, og drømmer meg tilbake. :hjerter:

Men jeg må aldeles snart rykke meg bort fra drømmene og komme i gang med dagens donter. Heldigvis blir den ikke så travel som opprinnelig planlagt, pga. møteutsettelser.


#7

Millen sa for siden:

God bedring til syke sønner Mave.

Kaffe, pc, og snart mat.. og så gjøre litt fornuftig før hagen roper. Ingen planer idag = digg.


#8

Fersken sa for siden:

Tirsdager er maratondager. Har klart å klemme inn et møte kl 15.30 på andre siden av sentrum, så her er det bare å brett opp kaffen og svelge unna armene.


#9

007 sa for siden:

God morgen.
Jeg venter på studentsønnen, som ikke er student men ferdigstudert, skal dukke ut av dusjen og innfinne seg i bilen. Han jobber hos oss ut skoleåret, og denne samkjøringen tar knekken på meg. Å brøle «Nå går jeg om 10 minutter» til en 24-åring er ikke særlig sjarmerende, så derfor gjør jeg det ikke. (Selv om det er vanskelig å la være. :o) I steder for sitter jeg tilsynelatende rolig med kaffekopp og FP, og prøver å innbille meg at han er klar til avtalt tidspunkt.


#10

Toffskij sa for siden:

Åh, det høres frustrerende ut, 007! Du får vel bare kjøre fra ham om han ikke materialiserer seg?

Her er det hiv og hoi og sensurbunker. Det er vel bare å sette i gang. :skeptisk:


#11

Timar sa for siden:

Hjemmekontor her i dag og. God kaffe og fred og ro er undervurdert for arbeidsgnisten, altså! :nemlig:


#12

tink sa for siden:

Oi, må man mase på store barn også...

Akk, ja. Lillesøster er sendt på overnattingstur med førskolegruppa. De har lagt opp et skikkelig program med båttur, fisking og bading. Skulle ønske jeg kunne være med.


#13

Nenne sa for siden:

Denne uka er veldig lang ja. :sukk: Forrige arbeidsuke startet søndag og sluttet lørdag og nå er jeg bare trøtt og jet laged og helt forvirra.


#14

007 sa for siden:

Arvingen var klar før tiden, og var noe forundret over at jeg var stresset. Han ville jo selvsagt ikke komme for seint på jobb? På tide å innse at han er voksen og ansvarlig, kanskje? Og har jobbet siden han var 15 uten å noen gang komme for sent.


#15

Tjorven sa for siden:

Jeg er født i en annen tidssone enn resten av familien min. De kommer ikke for seint, men har ikke mitt ønske om å være ute i god tid.


#16

Tangerine sa for siden:

Den tidssonen er jeg også i, Tjorven. Det visstnok bedre å vente hjemme til man nesten kommer for sent til f.eks en ferge enn (gud forby!) å vente fem minutt i fergekøen.


#17

Maverick sa for siden:

Hoi, det travler seg til på jobb gitt. Men nå er jeg på vei hjem, og i kveld skal jeg ta med hengekøye og bikkje ut i marka. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.