Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Millen sa for siden:

:gjesp: trenger kaffe nå..


#3

celebelen sa for siden:

Venter på at han jeg skal ha møte med skal dukke opp, resten av dagen blir det å jobbe med rapportering.


#4

Mex sa for siden:

Kan det ikke bare være ferie snart?
Trøtt og lei.


#5

Fersken sa for siden:

I dag komjeg sent på jobb og skal gå tidlig. Ettermiddagen er fullstappet av avslutninger, fotballkamper og FAU-møte.


#6

Adrienne sa for siden:

Jeg gjør meg klar til lang dag i dag, men ikke med så mye jobbing. Sommerlunsj med ledergruppen fra klokken 13 og så skal jeg på Bislett Games senere i kveld. Det siste kom litt brått på, fikk plutselig billetter i går.


#7

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg skal på sommeravslutning for rektorer og ass. rektorer etter lunsj. Jeg får være med på den faglige delen fram til kl. 17.30, deretter må jeg hjem mens rektorene får middag. :knegg:


#8

polarjenta sa for siden:

Jeg er helt skutt. Åpen dag på skolen i dag, mye folk og surr hele tiden. Men det er innmari flott å vise fram skolen og det vi har jobbet med. Det hjelper jo heller ikke at jeg er veldig forkjølet.


#9

Blånn sa for siden:

Hjemme igjen etter avslutningen. Astrid Søgnen avsluttet den faglige delen med å si at nå måtte ass. rektorene gå hjem. Om vi ville ha middag neste år var det bare å bli rektor. Det var motivasjonen sin, det. :knegg:


#10

Matilda sa for siden:

Eksamensforberedelser, karaktermøter og umotiverte elever på jobb, spiste frokost 13.30. Åpen dag på barnas skole. Har stått vakt i kiosken, mannen er på jobbtur, takk og pris for greie besteforeldre som kan gjete Oskoreia. Laaaaang leselekse på førsteklassingen, tvangsbading av groskitne unger, en time forsinka med legging, og selvsagt skal den kresne ungen på tur i morgen og ha med «ekstra god matpakke». Hva i all verden er det, da?

Kjenner jeg er mer enn klar for å sette med med beina høyt og legge opp nytt strikketøy. Kanskje i helga.


#11

Pingis sa for siden:

Håper det kommer te, sjokolade og strikking din vei snart, Matilda!
Her var det stor sorg i heimen da yngste kom hjem fra skolen, for det skulle flettes sydenfletter på SFO, og så ble det ikke noe av, fordi det var lus på skolen! insert massiv hulking Så nå har jeg brukt en time av kvelden på et slags fletteforsøk. Blir definitivt ikke en ny karriere, men fikk lykkelig åtteåring.


#12

ingling sa for siden:

Ekstra god matpakke er jo superlett til kresne unger, ja. Eldste klager av og til på variasjonen, men det er hun som kun liker leverpostei, foråsiresånn. :mumle:

Konferansedag i går og halve dagen i dag, og litt tid hjemme aleine til jobb og yoga før henting og full rulle til langt på kveld. Blir deilig å legge seg.


#13

Candy Darling sa for siden:

Jeg har laget road-trip-spilleliste til jeg skal kjøre til Loen i morgen! :glis: Det er jo det viktigste med hele turen. Det er høy allsangfaktor, forråsiresånn. :knegg:

Gaven til førtisbarnet er at hun får skippe alle sanger hun ikke liker. :raus: Det er noen fabelaktige, noen guiltys, noen goldieoldies og noen virkelig helt forferdelige. :lykkelig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.