Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Millen sa for siden:

:gjesp:


#3

Timar sa for siden:

Gjeeeesp, ja. Hotellfrokost etter seriøst dårlig søvn i vond seng. Ikke akkurat pigg og klar for å lede heldagsworkshop. Gjesp!


#4

millact sa for siden:

Jeg skulle våknet i hotellseng i Porto i dag, men det ble avlyst så i stedet er jeg hjemme hvor jeg våknet til regn og 15 grader. Det har sluttet nå, nesten synd, vi trenger det.


#5

Maverick sa for siden:

Det er juni, og jeg burde ha lært for mange år siden at det er dumt å godta eksterne møter denne måneden. Men neida, fortsatt like naiv og tenker «det rekker jeg!», og trykker aksepter på møteinvitt. :gal:


#6

Anda sa for siden:

Busy hjemmekontor før møte i sentrum - og har morgenjogget med bikkja. Uforskammet positive, med andre ord.

Det var så deilig med det regnet i går!


#7

Eia sa for siden:

Tjohei! Ny uke, ny dag og nye muligheter! :krampevåken:

Det er teaterfestivaluke i byen, og det er alltid like heseblesende og moro. Så langt har jeg blinket ut fire forestillinger jeg skal se, og så deltar jeg selv på lørdag med dagarrangement (ikke teater). Mannen jobber for festivalen hele uka, så det blir jonglering en masse hjemme. Men det pleier å ordne seg.

Men først jobb. :jupp:


#8

ingling sa for siden:

På kontoret etter relativt hektisk helg med barnebursdag og greyer. Kjenner at regnet i natt gjorde godt for luften ute, og var i grunnen greit fornøyd med 16 kontra 26 grader i morges. Helt vanlig dag med kun ett møte i dag, det er helt greit kjenner jeg.


#9

Blondie sa for siden:

Jeg orker egentlig ikke å være på jobb om dagen, men det er liksom ikke noe tema å la være midt i eksamenssesongen heller. :sigh: Kom plutselig på at jeg skal til London om to uker da, det er et gedigent lyspunkt!


#10

celebelen sa for siden:

Rapporteringsinnspurt - jeg veksler mellom å føle at jeg har kontroll og å føle at det må være noe jeg har glemt. Men jeg har meldt meg på jobbseminar i sydlige strøk i september, bestilt billett (med en ekstra dag i hver ende), og kjenner at jeg har godt av noe å glede meg til.


#11

Mex sa for siden:

Bah. Ikke klar for en ny jobbuke, men får bare bite tenna sammen et par uker til. 2 uker jobb på kontoret, så en uke jobb på "hjemmekontor" i vest.


#12

Trixie sa for siden:

Travel uke, men variert, det er veldig greit.
2 uker til F.


#13

Pappalille sa for siden:

Jeg og minste er hjemme og sløver i dag. #studentliv Jeg er litt trøtt etter å ha drevet skjære-jakt inne i stua klokka fire i morges. Hva er det med denne stua og fugler som flyr inn?!


#14

Skilpadda sa for siden:

Jeg er veldig glad for at det regnet i natt og at det ble litt kjøligere, jeg sover mye bedre da.

Men den ene etter den andre av kollegene som kom ut på kjøkkenet til lunsj undret seg høylytt over «Hva? Skal vi spise inne?!». :knegg: Det føltes helt eksotisk etter å ha spist på takterrassen i ukevis.


#15

Divine sa for siden:

Vi har spist ute på Sehesteds plass i ukesvis, så det var litt nedtur å spise inne, ja. Men jeg er veldig glad for at det er litt kjøligere. I går kveld løp jeg meg en tur i regnet, det var aldeles fantastisk.


#16

Høst sa for siden:

Sånn bare for å være litt motvekt her inne - det er så UTROLIG deilig at det ikke har regnet på en halvtime!! :D Vi TRENGER litt tørke nå! Og så utrolig GODT at det blir litt varmere - om jeg sover litt dårligere gjør det ingenting så lenge jeg kan bruke en time eller to på å la ungene gå ute uten lue og hansker! :snill:

:lol: Jeg skjønner "søringer" altså, men virkelig - sender gjerne over regn hvis det betyr at vi kan få noen stakkars dager med opphold og temperaturer over 6 grader liksom.....:D


#17

Høst sa for siden:

Og idet jeg skrev dette, begynte regnet igjen. :sukk:


#18

Skilpadda sa for siden:

Ja, jeg mener absolutt ikke å klage over været, Høst. :humre:


#19

Høst sa for siden:

Som Knøttet i går utbrøt, lettere fortørnet og storøyd når vi skulle gå søndagstur (regn, men hele 8 (!) grader ute og vindstille);

"Uten hua og støvvel? Går det an?!?"

Jeg lovte å ta med hua i lomma, og hun fikk ta på støvler. Vinterstøvler. :nemlig:


#20

Addison sa for siden:

På flyet nå på vei fra strålende, varm, hektisk og morsom voksenkorpstur. Skulle ønske jeg hadde ferie resten av uken, søvn stod ikke øverst på listen. :knegg:


#21

Pappalille sa for siden:

Jeg synes faktisk det er helt innafor å bli lettet over regn når vi bor helt oppi skogen som er så tørr at jeg tør ikke tenke på hva som ville skjedd om det begynte å brenne her nå ...


#22

007 sa for siden:

Ikke regn her, men betydelig kjøligere. Nå håper jeg varmen fordeler seg litt mer rettferdig slik at nordre del av Norge også får sommer. Lue og hansker i juni er kjipt.

1,5 uke til F, og jeg er litt stresset. Vi drar samme dag som skolen slutter, så jeg får ikke roe ned før jeg må svosje avgårde sørover.


#23

Pappalille sa for siden:

Jeg ser det virker surt det jeg skrev, var ikke sånn ment. =)

Jeg forstår godt problemet med lue og hansker på sommeren. #giftmedennordlending


#24

007 sa for siden:

Neida, Pappalille, du virket ikke sur. Hele Sør-Norge trenger regn nå, både avlinger og skog er knusktørr. To-tre netter med skikkelig øspøs hadde gjort seg, men det kan godt være sol på dagtid. Nord-Norge er godt nok dynket, så de kan få sol både dag og natt. :)


#25

Stompa sa for siden:

Jeg ble lett euforisk da bilen viste at det var 10.5 grader da jeg kjørte hjem ca halv fire. Husker ikke sist vi var over 7-8 grader!


#26

Pelen sa for siden:

Og dyrene og fuglene. Jeg syklet til jobb idag og det var en mengde fugler som satt og drakk vann av små vannpytter i søkk og hull i asfalten.


#27

millact sa for siden:

Regnet ble ikke noe særlig av og det ble varmt igjen. Håper det varmes opp både i nord og sør, men vi i sør trenger mer regn nattestid.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.