Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Millen sa for siden:

Uka fortsetter med :gjesp:


#3

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Straks jobb, så hjem for å pakke til storebror som reiser på ferie i morgen, først et døgn i Tromsø, så til Afrika. Han blir borte hele sommeren, så jeg skal være etbarnsmor i sommer.


#4

Eia sa for siden:

:juhu:

Jeg har satt på kaffe, og er klar for dagens donter.

I kveld er det festivalåpning! :hyper:


#5

Millen sa for siden:

Så spennende Polarjenta. Har han vært der før?


#6

polarjenta sa for siden:

Millen; ja, dette er tredje gangen. Ekstra spennende denne gangen, for han skal møte 2 lillebrødre for første gang.


#7

Millen sa for siden:

Så gøy da. :)


#8

Fersken sa for siden:

Formen min har ikke vært den beste den siste tiden og nå kom jeg på forklaringen. Det er på tide med påfyll av B12. Må bare finne tid til å stikke innom legekontoret. :jupp:


#9

Hondacrv sa for siden:

Så rart det må vere, polarjenta, både for deg og for han!

Her skal eg ned i veiledningens irrganger, i morgen er det muntlig eksamen for sju unge håpefulle.


#10

millact sa for siden:

Oi, da blir han borte lenge, Polarjenta. Tipper han gleder seg? Reiser han ned alene?


#11

Eia sa for siden:

Så spennende, polarjenta! Hvor i Afrika skal han?


#12

tink sa for siden:

God tur til Polargutten! Det høres veldig spennende ut.

Jeg er på vei ut i livet igjen etter ei helg på sotteseng. Omgangssyken tok søndagen min. I går måtte jeg bare klare en innlevering og en gradering. Det gikk, men jeg kjenner at jeg fortsatt ikke er helt i toppslag.


#13

Stompa sa for siden:

Her fortsetter innspurten av skoleåret. "Millionen" med løse tråder begynner å nærme seg et tresifret tall. Masse "må bare" igjen; vippeprøver i ditt fag og vurdere de siste tekstene i datt fag og overleve eksamensperioden og komme i mål med sensuren og følge med at ingen av kontaktelevene surrer bort vurdering pga. fraværsgrensa nå de siste dagene og-og-og. Fortsatt relativt høyt stressnivå. :svimmel:


#14

Matilda sa for siden:

Ferdig med standpunktkarakterer, ferdig med IOP-rapporter, snart ferdig med undervisning - bare å overleve sensoroppdrag (og først komme seg dit man skal uten stedsans) og så et eget parti, så begynner det å flaske seg. Hjalp også bra på humøret at feriepengene har kommet inn på konto. Det passer meg bra, etter en uvanlig trang mai, med ny vaskemaskin, bilservice med EU-kontroll og reparasjon av gressklipperen. Feirer med en is fra kantina! :konfetti:


#15

Toffskij sa for siden:

Her er det fortsatt plenty med løse tråder – stort sett planlegging for neste studieår, men det må nesten på plass før semesteret slutter, som er, eh, på fredag. Litt sensur er det også igjen. :yessir:


#16

Blondie sa for siden:

Jeg har fått opp et parti i muntlig norsk og løper rundt for å veilede etter beste evne. Rekker ikke å kjede meg!


#17

polarjenta sa for siden:

Han skal til Nigeria. Sist de reiste så var de begge borte i 7 uker. Det går helt fint. Han sier selv at han ikke kommer til å savne meg, og det tror jeg han på. Han mener nemlig at så lenge det er han som er borte, så er det greit.:knegg: Og jeg tenker at så lenge han har det bra, så er det bra for meg. Forrige gang fikk begge malaria, og det trenger han ikke å få denne gangen, det var eneste gangen jeg syns det var dumt at de var så langt unna.
Han reiser ikke alene, det syns jeg han er for ung til. Han reiser sammen med pappaen, som skal se sin sistefødte sønn for første gang.:)


#18

Input sa for siden:

Livet i voksenopplæringa er veldig chill. Jeg skal nivåvurdere elevene mine, de er 22 stykker og det er gjort med tre klikk per elev, så det er i grunnen null stress. Det er bare tre nivåer å velge mellom, så det er ikke så voldsomt vanskelig heller. Når det er gjort er jeg ferdig med skoleåret. :knegg:


#19

Candy Darling sa for siden:

Høres ut som dere har mer avanserte familierelasjoner enn oss, polarjenta! :knegg: Men så spennende for sønnen!

Jeg skulle gjort en helt masse, men fikk helt vondt i viljen så fort solen tittet frem igjen. #bergenser


#20

Stompa sa for siden:

Fikk opp parti i tysk nivå 3 nå klokka 14. Foreløpig er det rolig, men det blir nok mer å gjøre i morgen når de får utdelt tema. Kjenner at jeg gleruder meg - det går sikkert bra, men jeg har ikke hatt oppe nivå 3 før og har ingen rutine å falle tilbake på sånn som jeg har når jeg får opp norsk.


#21

polarjenta sa for siden:

Candy darling; vet ikke om det er så avansert, xen min er fra Nigeira, men bor i Norge, han har funnet seg ny kjæreste i hjemlandet og fått to unger med henne. Hadde ikke vært for at han hadde lovet storebror tur så hadde han nok reist tidligere.


#22

Matilda sa for siden:

Her stresser man vettet av seg og sender av sted eksamensoppgaver til godkjenning, og forventer pirk og flikking på oppgavene i dagesvis, og så svarer sensor bare: «Dette ser ryddig og fint ut, vi ses». Aldri skjedd før. Hva i all verden skal jeg stresse med på fridagen min i morgen, da? :dramaqueen: :knegg:


#23

Karamell sa for siden:

Randy Darling. :knegg: :bidrar:



#25

Candy Darling sa for siden:

Kaller du meg Randy, polarjenta? :catfight:

:knegg:

Ja, det var mest det med faren sin i Norge og søsken i Nigeria jeg tenkte på som avansert, men det er sikkert ikke bare bare å løse, nei. Men det blir helt sikkert en fin opplevelse. :klem:


#26

Blondie sa for siden:

Samme skjedde her, Matilda. :knegg: Jeg jobbet og gnudde på oppgavene, jobbet frem argumenter og var klar til å ta en kamp. Så sier bare sensor "Flott!". Hm.


#27

polarjenta sa for siden:

Ehh, ikke jeg, men ordboken kalte deg randy:knegg:. Jeg har iallefall fikset det viktigste for han om han tenker å få de til Norge, jeg har nemlig skilt meg fra han, tok bare 7 år.:knegg:


#28

Matilda sa for siden:

:highfive: Blondie! Vi er BEST!


#29

Hondacrv sa for siden:

Samme her og. Syntes mine eigne oppgaver var skikkelig gørre, og så kjem det "dette ser fint og ryddig ut". Ok, då seier me det sånn. Så får me sjå i mårra når eksamen er.


#30

Stompa sa for siden:

Jeg fikk akkurat samme tilbakemelding fra sensoren min, Blondie og Matilda. :knegg:


#31

Matilda sa for siden:

:highfive: Team FP!



#33

Hondacrv sa for siden:

Det ER KVALITET HER INNE!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.