Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

Millen sa for siden:

First!


#3

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er på vei til jobb. Regner med at det blir en fredelig dag. Eid fører til at vi knapt har elever og mange ansatte har også permisjon.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg har hatt et skikkelig dårlig døgn, og har innvilget meg hjemmekontor. Jeg har en veldig ålreit sjef, og etter medarbeidersamtale på mandag så fikk jeg ettertrykkelig beskjed om å bruke muligheten for hjemmekontor mer enn jeg gjør. At det da tidvis ikke vil være noen ledere på kontoret skulle ikke være mitt problem.

Snuppa har vært på overnatting med klassen sin og sent i går kveld fikk jeg tilsendt et bilde av storetåa hennes som var dobbelt så stor som den andre storetåa. Så jeg får vurdere om dagen isteden må brukes på et besøk på legevakta. Men først får hun komme seg hjem.


#5

Stompa sa for siden:

I går var jeg helt knust og skulle legge meg tidlig, men klarte ikke å somle meg i seng før rundt halv tolv. I dag våknet jeg halv seks. Ikke spesielt trøtt akkurat nå, men er spent på hvordan kvelden blir ...


#6

Timar sa for siden:

Jeg har reist og jobbet innmari mye i det siste, og er skikkelog stressa. Og hva skjer når jeg er stressa? Jo, jeg slutter å sove. Så innmari praktisk, liksom :sukk: Vurderte å bare stå opp og dra og trene siden jeg uansett lå våken i natta, men prøvde heller å sove mer. Didn't happen..

Nuvel, snart helg og etter neste uke blir alt så meget bedre!

God fredag, folkens!


#7

Eia sa for siden:

God morgen. Jeg skal ha eldste på jobbskyggedag i dag, det blir bra.

Og så er jeg skikkelig stolt, for jeg har fått skryt for en fagartikkel - min aller første - fra en anerkjent instans. Den bekreftelsen trengte jeg sårt, siden jeg har lest meg opp i emnet (tekniske beskrivelser, jeg finnes ikke teknisk anlagt) på relativt kort tid. Nå kan jeg endelig publisere den. :kry:


#8

Heilo sa for siden:

Så kult Eia, gratulerer!


#9

Mex sa for siden:

Jeg er klar for helg altså. SÅ klar for helg.


#10

Anda sa for siden:

Så bra, Eia!

Jeg har syklet til jobb, og svippet innom treningsrommet før dusj. Det er virkelig godt tilrettelagt for trening på nyjobben. :hjerter: Og myejobbing. :snill:


#11

Millen sa for siden:

:klemme: på alle som trenger litt pjusk.
Grattis Eia så kult. :blomst:

Jeg har sovet i natt og er lykkelig, ingen bilbrann i gata inatt heldigvis. Idag MÅ jeg få ut de søknadene mine og ikveld blir det dameaften med reker, bobler og vin her i huset. Gleder meg!


#12

polarjenta sa for siden:

Rolig dag i dag, stort sett alle elevene har fri pga eid. Passer meg fint siden formen er dårlig. Skal få unnagjort en inspeksjon og et jobbintervju så drar jeg hjem.


#13

Toffskij sa for siden:

Siste dag i semesteret! :lykkelig:


#14

Fersken sa for siden:

Nå måtte jeg lese meg opp. Eid er arabisk og Id er urdu for den samme feiringen?


#15

Stompa sa for siden:

Eid og id er i hvert fall det samme. Blant de jeg kjenner til virker det helt tilfeldig hvem som sier det ene og det andre. Jeg spurte en elev fra Afghanistan en gang, og han visste heller ikke om det var noe system.


#16

Stompa sa for siden:

Det er forresten skikkelig forvirrende når kroppsøvingslæreren til kontaktelevene mine markerer ikke deltatt med ID i merknadsfeltet. Hver gang jeg ser det, lurer jeg et par sekunder på om det kan stemme at det er id/eid nå, og om insert stereotypisk norsk elev virkelig er muslim og ikke har sagt noe om det til meg. :knegg:


#17

ingling sa for siden:

På plass på jobb etter interessant frokostseminar. To møter på rappen snart, og så er det jommen meg helg. Det blir helt greit, kjenner jeg. En smule trøtt i hodet etter jobbfest med mannen i går, så fredagskveld uten store planer er midt i blinken.



#19

Blå sa for siden:

Yuhuu. Jeg benker meg foran tven og gleder meg til å se dere.


#20

Frøy sa for siden:

Jeg skal på båttur med jobben etter jobb i dag. Rekker ikke hjem med oppmøte 1645 så det blir dusjing og drikking på kontoret tenker jeg.



#22

Nenne sa for siden:

Gratulerer, Eia! :blomst:

Jeg har hatt en skikkelig strevsom uke, men har fått masse skryt for en presentasjon jeg holdt på tirsdag og han som sendte skryte-eposten var så hyggelig at han også kopierte inn min øverste sjef i enheten på den. :stolt:

Nå seiler jeg inn mot helg og kjenner at det skal bli veldig godt!


#23

Neket sa for siden:

Morn! Jeg er en snartur inne på kontoret mellom leveringer av kjøkken (i dag tidlig) og vaskemaskin (i ettermiddag). Var så mye håndtverkere hjemme at jeg måtte rømme. :gal:

Syns det var interessant at kjøkkenleverandøren (eller transportfirmaet, vet ikke hvem som bestemmer) syns det holdt med en person til levering av et helt kjøkken inkludert hvitevarer. Stakkars mann. Tok to timer å bære alt inn, heldigvis kunne håndtverkerne som herjer rundt hos oss hjelpe med de tunge tingene og benkeplatene.


#24

millact sa for siden:

Jeg drukner i jobb, men klager ikke. Lunsjen ble på 5 minutter i dag og resten av dagen har jeg sittet lenket til pulten og lagt inn nye ordre mm.



#26

Tjorven sa for siden:

Hjemmekontoret er avsluttet og erstattet med fotpleie. Det er fredag. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.