Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Millen sa for siden:

:gjesp:


#3

millact sa for siden:

Tidlig oppe. Et barn er sendt på tur og et skal snart smøres godt før han skal ut på tur på sjøen. Jeg, jeg skal kun på jobb.


#4

Teofelia sa for siden:

God morgen. Jeg har siste uka før f. Det er vaaaaanskelig å motivere seg for å dra på jobb når ungene har skoleferie. Derfor sitter jeg ved kjøkkenbordet og drikker kaffe det blir visst en sen start på dagen i dag, gitt.


#5

Fersken sa for siden:

Inne i siste uka før f her også. Godt er det, begynner å bli sliten og lei nå.


#6

Eia sa for siden:

Morn, morn! En sjelden start på en hverdag; hjemmekontor og hjemmekaffe. :hjerter:

Straks skal jeg av gårde på heldagsmøte med frivillig-jobben. Det rekker jeg å være med på frem til lunsj - da er det rett på jobb resten av dagen, og vel så det. :jupp:

Heldigvis er mannen hjemme igjen, og kan jage gutta i ferie-, og dermed slækkemodus, bort fra skjermen av og til.


#7

Musemus sa for siden:

God morgen. Snart klar for barnehagedag, uten stemme. :( Men siste dag før F i dag, så det får bare gå greit. Ungene er hos besteforeldrene, så her er det lat morgen. :D


#8

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Jeg er oppe og lillebror sover. Bare late dager her, og siden været er som det er så tvinges han ikke ut.

Jeg skal på kafe i dag. Ja også må jeg få fikset bursdagsgave til pappa. Jeg og broren min pleier og spleise og den som nevner det sist må fikse gaven.:knegg:


#9

Trixie sa for siden:

God morgen.
Til dere på jobb :highfive:

Vi nyter en uke ferie før det er en uke jobb og deretter 3 uker ferie.
Etter 2 sløve dager ved bassenget så skal vi på bytur med strandbesøk, det blir bra.
God tirsdag til folket.


#10

Mex sa for siden:

Jeg har startet dagen med å gå 3 km på morgenkvisten nå. Har forflyttet meg fra pappa til mamma. Førstenevnte har et litt belastet nett tidlig på dagen (les: ungene spiller og ser på youtube) og jeg har et 3 timer langt skypemøte..


#11

Tjorven sa for siden:

Jeg har sovet i natt. :lykkelig: Det var lenge siden sist.

Vi fikk pakket masse i går, og jeg begynner endelig å få troen på at flyttinga skal gå ganske greit. Nå får vi betalt for den gigantiske ryddejobben vi gjorde i påska. Det er jo nesten ikke noe å pakke ned nå. :)

Ungene mine er på leir og skal være det lenge. Det var veldig stille og rolig i morges. Jeg har sett på facebook at i hvert fall knerten har kommet frem. Og jeg antar at det samme gjelder snuppa selv om jeg ikke har fått noe bildebevis. :knegg:


#12

Blondie sa for siden:

Vi skal på ferie til fjellheimen i dag og iveren er litt varierende i husstanden. :knegg:


#13

tink sa for siden:

God formiddag! Vi ble plutselig helt barnløse i går kveld. De eldste er på leir, og lillesøster ble plutselig invitert på overnatting hos naboen.

Må skrape fram litt motivasjon for de siste halvannen ukene før ferien slår inn.


#14

Blå sa for siden:

Jeg har også veldig vondt i motivasjonen min kjenner jeg.

7 arbeidsdager til ferie. Og jeg har egentlig bare ryddearbeid og planlegging å gjøre. Ikke at jeg ikke fint kan fylle 7 dager med det. Men jeg er trett og lite motivert.

Så nå sitter jeg her og prøver å være flink pike og virkelig lære meg en del av det nye saks- og arkivsystemet, som jeg ikke har vært så god på. Og så kan dere lure på om jeg blir mer motivert av det.


#15

Heilo sa for siden:

God morgen. Jeg har gjort yoga og skal se om jeg kan ta med meg roen og energien fra matta og inn i dagen.


#16

ingling sa for siden:

Du får si fra hvis du trenger brukerstøtte, Blå. :trøste: Skjønt, jeg tror muligens dere har et av de jeg ikke kan så godt.

Jeg har sost vekk masse tid siden jeg kom klokken ni, så nå må jeg ta meg sammen. Vondt i hodet, men satser på at det går over, for etter en tur ut til lunsj om litt skal jeg jobbe intenst med noe jeg ikke kan så veldig godt, frem til jeg er ferdig. Det kan bli seint. :nemlig:


#17

Blå sa for siden:

Takk ingling. Jeg har allerede innsett at jeg trenger brukerstøtte, men hun som kan hjelpe meg er der ikke akkurat nå, så jeg har utsatt det og begynt på noe annet.


#18

ingling sa for siden:

Like lurt. :nemlig: Håper du får god hjelp!


#19

Blånn sa for siden:

Tjorven: kjenner igjen det der med å saumfare bildene de legger ut i håp om å få et glimt av poden. I fjor fikk jeg et fantastisk bilde av en kliss våt gutt i t-skjorte og joggebukse. Regnet pøser og han gliser fra øre til øre. Han takket for en gjørmebrytingskamp. :knegg:

Jeg er forøvrig også en av de umotiverte på jobb. I morgen skal vi ha seminardag som avsluttes med seilas på Oslofjorden. Det blir bra.


#20

Blånn sa for siden:

Forresten, du vet de legger ut bilder på instagram også, Tjorven? Ofte ikke de samme.


#21

Tjorven sa for siden:

Jeg har fått beskjed av Benzo. :knegg: Hun har hatt unger der før. Så jeg følger på både instagram og FB - og gitt moren min beskjed om at hun kan gjøre det samme.

Mamma ringte meg nemlig i går og lurte på hvordan det gikk med ungene på leir. Ikke at jeg hadde så mye mer peiling på det enn henne. :dåne:


#22

Benzo sa for siden:

Tror jeg så knerten, Tjorven. Ingen bilder av min foreløpig, men han er kjent for å stikke så fort kameraet viser seg. :knegg:


#23

apan sa for siden:

Åh, er Knerten på Facebook-bildene, Tjorven? De har ikke vært på kolonien til storebror med bilder ennå. Men de ringte derfra i dag tidlig for å spørre om noe med allergitablettene. De sa han hadde det fint.


#24

Tjorven sa for siden:

Ja, knerten er på Vika og kunne skimtes på et av bildene fra i går.


#25

007 sa for siden:

God formddag fra solkysten i sydenland.
Vi var tidlig på’an for å få mest mulig ut av dagen innimellom fotballkamper. Ryktet sier at det blir Islandkamp i dag, usikker på om det er i kveld eller på dagtid. Solen steiker noe enormt, så her går det unna med faktor 30. Mannen bommet på ryggsmørningen mn, så jeg har et belte over korsryggen som er nesten burgunderrødt. Jeg kjører på med faktor 50 og høy bikinitrusen, men det er vondt likevel. :au:


#26

Minerva sa for siden:

God ettermiddag! Er det lov å hviske: Jeg har fått f i dag etter siste ryddings på jobb. :lykkelig: Eldste er på håndballcamp og yngste skal jeg straks ut og hente etter dag 2 av klatre-sommerskole. I dag har de reist kollektivt til «noen klipper utenfor Oslo», badet og grillet, og er spent om hun er like happy i dag som hun var i går. Været har de i allefall full klaff med!


#27

Addison sa for siden:

Åh, unnelig på alle f-folk!! Nesten tre uker til for min del, men blir i det minste ikke så lenge til juleferien! :knegg: Har massevis å gjøre på jobb, ikke helt kontroll, men man kjenner at man lever!


#28

Anda sa for siden:

Ikke f her. Bare jobbejobbejobbe. Men hey, i dag har jeg fått spist lunsj, og det er omtrent en uke siden sist. :stuart:


#29

Blå sa for siden:

:stakkars: Anda.

Jeg har ikke ferie før i slutten av neste uke, men forholdsvis rolige dager på jobb så jeg har det helt fint.

I dag har finværet kommet tilbake i Bergen og jeg gjør hagearbeid i shorts og singlet og koser meg. Satser på at mannen lager noe godt til middag.


#30

Tjorven sa for siden:

Jeg har siste arbeidsdag før f den 6. juli. Men jeg er midt i flyttekaos og uten barn, så jeg føler ikke helt at vi har vanlige dager uansett. Og det hjelper på.

I dag skal jeg og mannen dra til kontraskjæret for å se fotballkamp. Noe må vi jo bruke barnløse dager på. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.