Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Millen sa for siden:

First!



#4

Tjorven sa for siden:

I dag overtar vi ny bolig. Jeg er relativt gira, men vet samtidig at jeg har ganske tungt fysisk arbeid foran meg de nærmeste dagene. Det er jeg egentlig ikke så god på, men jeg overlever sikkert.

Det skal bli ålreit å få litt mer plass.


#5

Eia sa for siden:

Morn, morn! Har vært på jobb siden kl 6, og aner ikke når jeg kommer fra i kveld. F i morgen ettermiddag - håper jeg ... :svosj:


#6

millact sa for siden:

Så spennende, Tjorven! Det er helt nytt, er det ikke? Flytter dere langt?


#7

Fersken sa for siden:

Har fortsatt vondt i lommeboka etter å ha hentet bilen på verksted i går. Selv om det var planlagt vedlikehold og bytte av slitasjedeler så ble det litt mer enn jeg planla.

Bare i dag og i morgen igjen før f. :lykkelig:


#8

Tjorven sa for siden:

Det er helt nytt, ja. Det innebærer også at det ikke er noen skap eller lamper, så vi har en liten jobb foran oss der. Men fordelen med å flytte inn i juni er jo at det er ganske lyst ute, så vi trenger ikke lamper sånn umiddelbart.

Vi skal ikke flytte så veldig langt, men det er noen kilometer. Vi flytter ut av skolekretsen, men knerten insisterer på å fortsette på skolen sin. Det blir 5 stopp med t-banen og en liten spasertur, og det tenker vi at en 6.-klassing kan klare helt fint hvis det er så viktig for ham.


#9

tink sa for siden:

:klemme: på lommeboka til Fersken. Jeg vet hvordan du har det.

Lykke til med flyttinga Tjorven. Det er et slit, men det blir bra når dere er i havn. Jeg har selv fortrengt at vi hadde en plan om å male ferdig trappa vår. Nå er mannen plutselig i gang. :hjerter:


#10

Polyanna sa for siden:

Jeg skal hente ungen min på flytoget i ettermiddag og lengter sånn etter henne at det suger i magen.

I mellomtiden: Masse å gjøre! :svosj:


#11

Mex sa for siden:

Æsj Fersken, know the feeling. Jeg har en bil som må inn på 100' service nå straks. Can't wait for all the surprises.. :mumle:
Lykke til med flyttingen, Tjorven.
Solskinnsdag i vest i dag, men har meldt sterk vind utover dagen. Planen er derfor en liten shoppingtur med middag ute på byen. :)


#12

Toffskij sa for siden:

Morn, morn! Sitter på jobb og er litt lat og slapp etter å ha fått kvesset F-appetitten ytterligere på langhelg med Prima. Nnnnngh! Men må vel sparke meg i gang.


#13

Palmen sa for siden:

F i morgen ettermiddag og sommerlunsj på en øy nå. Yess!


#14

polarjenta sa for siden:

Venter på melding fra en venninne som jeg skal på kafe sammen med.

Ellers så er de bare late dager.


#15

Skilpadda sa for siden:

To dager igjen! Jeg sitter og avsporer meg selv konstant fra de par må-gjøre-før-F-listene mine; det jeg avsporer med, er jo også ting som må gjøres, men som ikke må gjøres akkurat , så jeg prøver å disiplinere meg litt. :knegg:


#16

Harriet Vane sa for siden:

Straks 9000 skritt og kl er 1215. Sånn er NM-generallivet.


#17

Minerva sa for siden:

For en deilig varme vi har! Og ikke så vanskelig å pakke til Middelhavs-tur nå, ettersom det er samme temperatur der nede. Denne gangen tror jeg at jeg klarer å la de varme klærne bli hjemme, og reise lett. :kry: (I så fall er det første gang...:knegg: )


#18

Palmen sa for siden:

Får du hørt noe HV? Datteren min spilte 1310. Er så spent på å få opptaket.


#19

Candy Darling sa for siden:

Jeg spionerer på barna gjennom leirskolens facebookbilder, og har nå observert poden (snart 14) på tre forskjellige bilder rett ved siden av samme jente. :lupe:

:livinglavidalocabyproxy:


#20

Candy Darling sa for siden:

Også gleder jeg meg vilt til ukens første hvite dag. :gal:

:livinglavidalocalikevel:


#21

ingling sa for siden:

Hektisk jobbdag ble avbrutt av evakueringsøvelse, ikke det verste i solen. En dag igjen nå, den blir nok intens den også. Men nå, mer sol og frisør!


#22

Stompa sa for siden:

Fin dag til tross for drittvær:

  • Ferdig å trene klokka 10.
  • I morgen kommer Frøkna hjem en tur. Jeg GLEEEEEEEEDER meg!
  • Har fått endelig bekreftelse på at jeg skal to uker til Østerrike i november, som en av to tysklærere fra Norge. Først ei uke på kurs i Wien, og så ei uke i Innsbruck på hospitering. Jeg er lett ekstatisk; har aldri vært i Østerrike ( :flau: ).

#23

Millen sa for siden:

Å Wien er en nydelig by så gled deg du Stompa.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.