Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tiffe


#2

Tjorven sa for siden:

Flyttedag!

I dag går flyttelasset. Vi er nesten klare. Det gjenstår å rydd ut av fryseren fordi vi håper at en del kan være med videre. Og MYE av innholdet i fryseren kan nok kastes. :knegg:


#3

Blå sa for siden:

Lykke til Tjorven. Det er fælt mens det står på, og deilig etterpå.

Jeg er på jobb. Tre dager igjen til F og det er jeg veldig klar til, kjenner jeg.


#4

Tjorven sa for siden:

Og der ble min flyttedag plutselig helt ubetydelig. Faren til en av snuppas venninner døde i går. Jeg kjente moren ganske godt også. Det er forsåvidt ikke uventet, men 13-åringer burde ikke miste faren sin.

Hva i all verden gjør man for å vise at man synes dette er helt forferdelig trist?


#5

Martis sa for siden:

Så utrolig trist, Tjorven! Det setter ting i perspektiv, det er ulike ting man har å tenke på.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Å, der gjorde vondt å lese, Tjorven. Å vite at noen rundt bryr seg, tenker jeg er det viktigste.

På plass på kontoret. Dårlig oppmøte så langt, håper det livner til etterhvert. Konsert i kveld, med en superstjerne som ikke vil gå på scenen før etter solnedgang. Jeg spår en trøtt onsdag, og en middagslur i ettermiddag.


#7

Frk_Fryd sa for siden:

Så utrolig trist, Tjorven. Å vite at folk er der tror jeg er godt, kanskje en konkret gest som å komme med ferdig middag eller en ladning med boller?


#8

Blånn sa for siden:

Utrolig trist Tjorven!

Jeg spiser frokost før dagens første kamp. Minsten er litt bekymret for å stå keeper uten susp (han er egentlig utespiller, men de mangler keeper). :knegg: Håper de har ordnet noe... #vilblibestemorengang


#9

Blå sa for siden:

:klemmer: Tjorven.

Jeg vet heller ikke hva man kan gjøre. Men å spørre, nettopp om det, kan jo ikke skade. Komme bort med en ferdig middag, som kan fryses ned? Og, ikke minst, tilby noe hjelp om noen måneder, når det første rushet av tilbud kanskje har gitt seg.


#10

polarjenta sa for siden:

Så trist Tjorven. Det viktigste tror jeg er å være tilstede, stikke innom med middag f.eks. En annen ting er å være der når den første perioden er over, at de føler seg husket da også.:klemme:

I går rydda jeg ikke, i dag må jeg siden jeg får besøk. Jeg må også vaske en maskin med klær. Ellers få planer.


#11

millact sa for siden:

Så trist, Tjorven! Kanskje en middag eller boller hadde vært hyggelig, men nå står dere midt i flytting så det passer vel ikke. Men kanskje dette er ting dere kan gjøre når dere er vel installert, la Snuppa di gjøre det når hun er hjemme fra leir?


#12

Mex sa for siden:

Så utrolig trist, Tjorven. :klemme:
Siste dag før F. Jeg klarer liksom ikke helt å glede meg. Jeg lurer på om vi har valgt et litt dårlig feriemål i år, og kommer til å regne bort.


#13

Timar sa for siden:

Så utrolig trist, Tjorven. :leppe:

Mex, hvor skal dere?

Jeg forsøker å jobbe, mens jeg hører ungene leke med de små søskenbarna sine ute. Såpebobler er stas i alle aldre! :hjerter:


#14

Mex sa for siden:

Vi skal til Thailand, Khao Lak.


#15

Pamina sa for siden:

Så vondt å høre Tjorven.

Mex, vi var i Thailand for tre år siden, det var helt fantastisk. Ja det regnet litt hver dag, men det var bare deilig. Vi hadde en dag der det pøste ned hele dagen ellers var det bad og sol og vidunderlig.

F i dag, og jeg nyter å ikke måtte gjøre noe som helst.


#16

Mex sa for siden:

Så bra Pamina. Jeg krysser jo fingrene for at det blir noe slikt. Men jeg ser på yr nå at det har meldt ganske så mye regn hver eneste dag.


#17

Timar sa for siden:

Håper det blir bra, Mex! Tropisk regn er jo noe ganske annet enn "norsk sommer"-varianten. Hvor varmt er det der på sommeren?


#18

Mex sa for siden:

Temperaturen er bra. Ligger rundt 28-30 grader.
Og vi har vært i Asia på denne tiden før og opplevd regn. Da har det vært en regnskur og så er det over. Så jeg håper jo virkelig at det blir sånn. Men værvarselet varsler regn nesten hver time, og det er litt annerledes fra den gang vi var sist hvor vi kanskje hadde en byge eller to i løpet av hele dagen.
Men men .. vi får ikke gjort noe med været. Ferie er det uansett. Og det blir nok ting å oppleve selv i regnvær. :)


#19

Maverick sa for siden:

God morgen. Første feriedag. Så langt bare to telefoner fra jobb. :jupp:


#20

millact sa for siden:

Satser på lite regn, Mex. Var selv i Thailand, men i okt for mange år siden. Vi hadde halvannen dag med skikkelig pøsregn, ellers bra resten av tiden, men det var på Koh Samui.


#21

ingling sa for siden:

:juhu: fra Vestlandet! Jeg var tidlig oppe for å hente mamma og kjøre henne til sommerhuset, og kom tilbake til tomt hus hos svigers. Har både trent og dusjet og slappet av, og nå kom alle hjem. Helt greit med ferie!


#22

Nenne sa for siden:

Jeg har bada i dag! To ganger. :)


#23

millact sa for siden:

Jeg har også badet, ettermiddagsbad. Vi bor slik til at vi har fem minutter å gå til en strand.


#24

Blondie sa for siden:

Vi pakket bag og tok middagen på stranda i dag. Helt vilt hvor deilige disse kveldene er.


#25

millact sa for siden:

Ja, deilige ettermiddager. Jeg får jo ikke gjort noe, men det gjør ingenting.


#26

Blånn sa for siden:

Fin dag på cup. Status etter første dag er fire seiere og to uavgjort (fire lag). Minsten sto bra som keeper og slapp bare inn 6 mål. Og han fikk låne susp, så sjansene for fremtidige barnebarn er fremdeles store. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.